Gece berbatti agri gaz agrisi sanirim sabaha kadar kalca bel çıtırtısiyla uyuyamamak mahvetti ayyy Allaha sukurler olsun da cok zorlanmaya başladık yastik kesmiyor
Herkese gunaydinn.en guzel anneler ve yaramaz minnaklar mutlu saglikli gunleriniz olsun insallah
Kemikler bile doğuma hazırlanıyor yumuşayıp gevşiyorlar o takır tukurlar ondan inanki çok tuhaf geliyo bi yerim mi çıktı diyo insan amma her şey sağlam inşallah az kaldı az..
Gece berbatti agri gaz agrisi sanirim sabaha kadar kalca bel çıtırtısiyla uyuyamamak mahvetti ayyy Allaha sukurler olsun da cok zorlanmaya başladık yastik kesmiyor
Herkese gunaydinn.en guzel anneler ve yaramaz minnaklar mutlu saglikli gunleriniz olsun insallah
Arkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
Günaydın şekerler,
Benimde kız 3 gündür fazla hareketli ya gece 4 ten beri gerdiriyor karnımı artık yer Daraldığı için hareketler çok net ve acı verici
Arkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
Slm güzel anneler nasılsınız ben hergun hastane ye gidip gelmek süt sağmak ve uyku arasında sıkışıp kaldım sürekli uyumak istiyorum iki gundur acayip üşüyorum resmen temmuz sonu ama ben hırka ile geziyorum sizlerde ne var ne yok kimler ne durumda ?
Seninkiler kuvezdemi kuzum..orayi kacirmisim.sut sağma.ve uyku konusu bende de aynı şekilde gece 2 de yatıp sabah 6 da kalkıyorum..sut sağma işi epey benide zorluyor..2 saatte bir sağıp 3.4 poset olunca hooop hastaneye..allahtan göğüs kremi var yoksa vayy banaa vaylarrr banaaaa..ama o kreme de daha ne kadar dayanırlar bilmiyorum valla
Günaydın güzel anneler benim annemler geldi geçen hafta şehir dışından günler yoğun geçiyor çok yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum ❤ Temmuzun son günleri ağustosla birlikte iyice hızlanacak bizim doğumlar pek az kaldı sanki