2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kemikler bile doğuma hazırlanıyor yumuşayıp gevşiyorlar o takır tukurlar ondan inanki çok tuhaf geliyo bi yerim mi çıktı diyo insan amma her şey sağlam inşallah az kaldı az..

Dizin nasıl bu arada

Günlerimiz aynı seninle bakalım önce hangimizin ki gelicek hayırlısı be gülüm çok şükür riskli zamanları atlattık
Bakalım canım bende merak ediyorum haftaya eşim gececi annemde kalıcam o zaman gelirse Kızçem tam bir kaos olucak valla
Arkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
Allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı bir ömrü olsun inş

Uykusuz bir geceden sonra günaydın azıcık stres yapmaya başladım sanirim
kavuşmaya az kalmış güzel şeyler düşün
artık uykusuz her geceee yorgun ölesiyee
Maşallah size valla doğumdan sonra bebişler kucağımızda bi poz paylaşmalıyız hepimiz yaa
bence de

Arkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
Ayyyyy bir bebişimiz daha gelmiş
Sağlıkla büyüsün inşallah. Gözün aydın. Geçmiş olsun. İnşallah ağrıların biran önce geçer

Seninkiler kuvezdemi kuzum..orayi kacirmisim.sut sağma.ve uyku konusu bende de aynı şekilde gece 2 de yatıp sabah 6 da kalkıyorum..sut sağma işi epey benide zorluyor..2 saatte bir sağıp 3.4 poset olunca hooop hastaneye..allahtan göğüs kremi var yoksa vayy banaa vaylarrr banaaaa..ama o kreme de daha ne kadar dayanırlar bilmiyorum valla

Hani kızlar erken geliyordu ya

Gözün aydın canim..allah analı babalı büyütsün..bi kaç güne daha iyi olursun hayırlısıyla..sağlıklı olunda ağrılar sızılar geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…