Sorma canım benimde aynı gelmicek sanırım benimkide içeride rahat sanırımBizimkinin gelesi yok hareket ediyorum baya ama karnım daha inmedi bile
Zeytinyağı candır ya.Pek bilmem koca karı ilacı ama, küçüklüğümden beri oram buram hep berkik ve vuruktuzeytinyagi candir diyorum kuru uzumle ikisi iyi.geldi yine var ufaktan ama.sukur ilk gunler gibi değil sukur tatlim sisi inmis mor
Canım gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahArkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
ayyyyyyyy minnos anneye bakk masallah masallahGünaydın kızlaaaarEki Görüntüle 2292228 Şişen ayaklarım,oğluşum ve ben yine işe geldik
Son 11 iş gününden selamlar
annemi gordum oksursem.sırtıma göğsüme ayak altıma agrisa biyerrim hemen surer kabız ic icZeytinyağı candır ya.Pek bilmem koca karı ilacı ama, küçüklüğümden beri oram buram hep berkik ve vuruktu(Deniz yaramaz olursa anasına çekmiş dersiniz). Annem hep zeytinyağı sürer sarardı.
Herşeye şifakabız olunca da içirirdi
Gecen gün kocam dedi ki su haline bakiyorum da sac diplerim aciyo desen inanirim. Artık nasıl gözüküyorsa göbek
Ben kilo aldim adam hayatinda ilk defa diyete basladi. Bir süredir aksamlari bisiklet, gece geliyor. Bu sabah da spor salonuna başladı. Yürüyüşe cikalim aksamlari dedim yurumedin yurumedin simdi dogum kolay olsun diye istiyorsun diyio guluyor, para verseler yurumez çünkü ben de yurumem
Gitsin ya, kampa da gidiyor. Benle kukumam kuşu gibi oturmasin evde. Onemli olan aramizdaki uyumu ilgiyi mesafeyi kaybetmemek.
haftada 2 cok degil, ama bebekten sonra haftada 1e dusurebilir. anlasip haftada 1 aksami kendinize ayirabilirsiniz. ikinizede iyi gelir hem?
ayri vakit gecirmek sagliklidir. ama birlikte kaliteli vakit gecirmek cok daha sagliklidir.
Arkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
hayırlı olsun canım gözün aydın ağrılarında hemn geçer inşallahArkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
Canım sağlıkla büyüt yavrunu hayırlı olsun en kısa zamanda dinsin ağrılarında inşallahArkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
Belimde dayanılmaz bir ağrı var ve kasıklarım çok acıyor. Kasılma sancı yok canımbanada bu sanki yesil degilde bej rengi gibi geldi hic duymamistim daha once yesil mukus tikaci diye bisey hergun yeni seyler ogreniyoruzz peki nasil hissediyosun?? sancin yada degisik bir agri var mi?
Gecmis olsun. canim sifa olsun serum inşallah hayirlisiyla saglikla.kolaylikla yavrunu alirsin.kucagina korkmaGünaydın hanımlar. İki gün aradan sonra bugün tekrar çatı muayenesi yapıldı. Açılmam 2 cm olmuş. Fazla vaktim kalmadı sanırımYarın tekrar çatı için çağırdılar. Ve kanım çok düşük çıktı serum taktılar.
sifa olsun.Günaydın hanımlar. İki gün aradan sonra bugün tekrar çatı muayenesi yapıldı. Açılmam 2 cm olmuş. Fazla vaktim kalmadı sanırımYarın tekrar çatı için çağırdılar. Ve kanım çok düşük çıktı serum taktılar.
İnsallah hadi bakalim sag salim kolaylikla gelsin prenses az kaldi insallah uyu dinlengünaydın kızlar
son 3 günheyecan dorukta benim sanki ilk defa doğum yapacakmışım gibi heyecan var. tansiyon ilacı uykumu yapıyor ne kafam kalmıyor geceleri deliksiz uyumaya başladım.
yoksa o kanepe senin bu kanepe benim geziyordum bugünlerde 1 kilo vermişim. +10 kiloyla kapatıyorum çok şükür ödemim yok. kızımıda kucağıma alayım derin bir oh çekicem inşallah.
Çok geçmiş olsun. Ay başı bebelerinin çok vakti kalmadı. Sağlıkla gelsinler inşallah. İnşallah serum şifa olur.Günaydın hanımlar. İki gün aradan sonra bugün tekrar çatı muayenesi yapıldı. Açılmam 2 cm olmuş. Fazla vaktim kalmadı sanırımYarın tekrar çatı için çağırdılar. Ve kanım çok düşük çıktı serum taktılar.
Kendi sütünden göğüslerine sür faydası olur emin ol benimde çok olurdu ben bu şekilde tedavi ettimSeninkiler kuvezdemi kuzum..orayi kacirmisim.sut sağma.ve uyku konusu bende de aynı şekilde gece 2 de yatıp sabah 6 da kalkıyorum..sut sağma işi epey benide zorluyor..2 saatte bir sağıp 3.4 poset olunca hooop hastaneye..allahtan göğüs kremi var yoksa vayy banaa vaylarrr banaaaa..ama o kreme de daha ne kadar dayanırlar bilmiyorum valla
Canım geçen gün görüştüğüm arkadaşım. Eczaneden hap şeklinde e vitamini alıp sür bebek doğunca göğsüne ve açık tut demişti. Yani hemen sütyene sokmamak, havalandırmak gerekiyormuş.Seninkiler kuvezdemi kuzum..orayi kacirmisim.sut sağma.ve uyku konusu bende de aynı şekilde gece 2 de yatıp sabah 6 da kalkıyorum..sut sağma işi epey benide zorluyor..2 saatte bir sağıp 3.4 poset olunca hooop hastaneye..allahtan göğüs kremi var yoksa vayy banaa vaylarrr banaaaa..ama o kreme de daha ne kadar dayanırlar bilmiyorum valla
Alla Allah ne sık yaşanan durummuş hayır olsunVallah aynen oyle birde devlet hasatahanesi bnde sasirdim
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canimArkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
o bana sık oluyor ama gündüz yada sonrası uyduğum oluyo misal bugün 7 de uyandım 9 da yattım yeni kalktımGünaydın güzeller anneler ❤ uykusuz geceler bize birer provauyandım wc ye diye daha da uyku tutmadı.. Yatakta dön dur artık
Kafkasya temalı.Eki Görüntüle 2292259 Buda bizim kapı süsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?