2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
zeytinyagi candir diyorum kuru uzumle ikisi iyi.geldi yine var ufaktan ama.sukur ilk gunler gibi değil sukur tatlim sisi inmis mor
Zeytinyağı candır ya.Pek bilmem koca karı ilacı ama, küçüklüğümden beri oram buram hep berkik ve vuruktu (Deniz yaramaz olursa anasına çekmiş dersiniz). Annem hep zeytinyağı sürer sarardı.
Herşeye şifa kabız olunca da içirirdi

Arkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
Canım gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

Günaydın kızlaaaar Eki Görüntüle 2292228 Şişen ayaklarım,oğluşum ve ben yine işe geldik
Son 11 iş gününden selamlar
ayyyyyyyy minnos anneye bakk masallah masallah
annemi gordum oksursem.sırtıma göğsüme ayak altıma agrisa biyerrim hemen surer kabız ic ic

Ya sanırım bu hamileliğin getirdiği bi tutsaklık kısıtlı aktivite hareket var ya biraz tepkim de ona yoksa ben pamuk gibi bi insanım

haftada 2 cok degil, ama bebekten sonra haftada 1e dusurebilir. anlasip haftada 1 aksami kendinize ayirabilirsiniz. ikinizede iyi gelir hem?
ayri vakit gecirmek sagliklidir. ama birlikte kaliteli vakit gecirmek cok daha sagliklidir.

Evet işte çok değil ama bu hareket kısıtlılığı sanırım biraz sinir bozuyo haklısın aynı fikirdeyim bu yüzden çıksın istiyorum

Arkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
Canım sağlıkla büyüt yavrunu hayırlı olsun en kısa zamanda dinsin ağrılarında inşallah

günaydın kızlar
son 3 gün heyecan dorukta benim sanki ilk defa doğum yapacakmışım gibi heyecan var. tansiyon ilacı uykumu yapıyor ne kafam kalmıyor geceleri deliksiz uyumaya başladım.
yoksa o kanepe senin bu kanepe benim geziyordum bugünlerde 1 kilo vermişim. +10 kiloyla kapatıyorum çok şükür ödemim yok. kızımıda kucağıma alayım derin bir oh çekicem inşallah.

banada bu sanki yesil degilde bej rengi gibi geldi hic duymamistim daha once yesil mukus tikaci diye bisey hergun yeni seyler ogreniyoruzz peki nasil hissediyosun?? sancin yada degisik bir agri var mi?
Belimde dayanılmaz bir ağrı var ve kasıklarım çok acıyor. Kasılma sancı yok canım

Gecmis olsun. canim sifa olsun serum inşallah hayirlisiyla saglikla.kolaylikla yavrunu alirsin.kucagina korkma

sifa olsun.

İnsallah hadi bakalim sag salim kolaylikla gelsin prenses az kaldi insallah uyu dinlen

Çok geçmiş olsun. Ay başı bebelerinin çok vakti kalmadı. Sağlıkla gelsinler inşallah. İnşallah serum şifa olur.

Kendi sütünden göğüslerine sür faydası olur emin ol benimde çok olurdu ben bu şekilde tedavi ettim

Canım geçen gün görüştüğüm arkadaşım. Eczaneden hap şeklinde e vitamini alıp sür bebek doğunca göğsüne ve açık tut demişti. Yani hemen sütyene sokmamak, havalandırmak gerekiyormuş.
Kapsül şeklinde satılıyormuş. Aklınızda bulunsun.

Vallah aynen oyle birde devlet hasatahanesi bnde sasirdim
Alla Allah ne sık yaşanan durummuş hayır olsun
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canim
Günaydın güzeller anneler ❤ uykusuz geceler bize birer prova uyandım wc ye diye daha da uyku tutmadı.. Yatakta dön dur artık
o bana sık oluyor ama gündüz yada sonrası uyduğum oluyo misal bugün 7 de uyandım 9 da yattım yeni kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…