Alla Allah ne sık yaşanan durummuş hayır olsun
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canim
o bana sık oluyor ama gündüz yada sonrası uyduğum oluyo misal bugün 7 de uyandım 9 da yattım yeni kalktım
Selamlar yeniden
Görüştük bizimki ile
Bugün 35+0 dık, 2692 gram olmuş, bpd 35+4 çıktı
Doktora normal olmasına engel bir durum yok değil mi dedim, şuan için olumsuz bir şey yok ama son anlarda belli olur o dedi.
Artık haftalık gel dedi, nst de sancı sıfır çıktı.
Yalnız aç gitmeme rağmen bebek çok hareketliymiş
Bizimki acıkınca deliriyo içeride
Zaten mapusluk zor, bi de aç bıraktın beni diye delleniyo
Bizim gibi iki iştahlıdan başka bi şey beklenemezdi zaten
Dun kustuktan sonra devam etmedi kusmasi pek.bir sey yemiyor bende israr etmiyorum bakalim insallah bugun kusmaz doktoru ile konustum bir kac gun surebilir ama cok kusarsa tam gun tedavi veririz dedi. Sabah iyi kotu kahvalti etti bakalim
Slm güzel anneler nasılsınız ben hergun hastane ye gidip gelmek süt sağmak ve uyku arasında sıkışıp kaldım sürekli uyumak istiyorum iki gundur acayip üşüyorum resmen temmuz sonu ama ben hırka ile geziyorum sizlerde ne var ne yok kimler ne durumda ?
Seninkiler kuvezdemi kuzum..orayi kacirmisim.sut sağma.ve uyku konusu bende de aynı şekilde gece 2 de yatıp sabah 6 da kalkıyorum..sut sağma işi epey benide zorluyor..2 saatte bir sağıp 3.4 poset olunca hooop hastaneye..allahtan göğüs kremi var yoksa vayy banaa vaylarrr banaaaa..ama o kreme de daha ne kadar dayanırlar bilmiyorum valla
bu nasil tatli bi gobuuus, masallah buyumeyi birakmamis seninki benimki gibi ahah icinden bari soyle tombul tombul bisii ciksada yesek
gunaaaydin kizlar. sicaklar almanyada rekorlardan rekora kosuyo. bugun 40 dereceyi gececekmis. yasasin uykusuz kotu bi gece gecirdik, bi yandan ben kucuk pervaneyi aciyorum, diger yandan kocam kapatiyo. ben tekrar aciyorum o dalinca, ben dalinca o tekrar kapatiyo boyle kose kapmacali gece gecirdik.
bugun kararliyim temizlik yapicam evde. uc gundur supurup silmiyorum vallahi sicaklardan. evin yarisini supurebildim, simdi nefesleniyorum, diger yarisina basliicam. icim yaniyo bi sudondurmasi yiyem
hepimize Allah bugunde kolayliklar versin
Kizlar muayneden geldim.. 37. Hafta oldugu ivin cati muaynesi yapildi korkacak pek bisey yok 2 3 saniye suruyo zaten... İce dogru zorlama oldugy icin cok az can yakiyo ama hicbi zorlugy yok o catala cikmak skinti sadece... Suanlik Allah a sukur bi skinti yok... Bunun haricinde korkan arkadaslar icin camasirim surekli islakti hatta bazen bacagimdan su geliyodu idrari tutamiyomus artik yani telas etcek bisey yok suyu gayet iyi su su su diye kafayi yiyodum ya... Baska da nefes hic alamiyorum bazen geceleri otrivine skabilirmym dedim sorun yok sk dedi... Haricinde 40. Haftadan sonraki proseduru sormak istedim o da soyleki 40. Haftada hala bebe gelmediyse anneye soruluyo sezeryan mi istiyosun suni sanci mi baslatalim ya da kendi gelsin diyosan 2 gunde bir sezeryan ve kontrole geliyosun bebek diskisini yapabilir vs bunlarin riskini siz goze alicaksiniz dedi biz 2 gune 1 sizi cagiririz dedi yapabilcegimiz budur dedi iste boyle
Benim su an bir doktorumun olmayisi cok kotu geriyor beni su an sancim olsa gidecek doktorum yok hastanede olan doktorlarla iyi kotu tanisikligim oldu ve hic birini sevmedim. Insallah doktorum hemen baslar diger hastaneye cok gerildim ben sizde benim gibi yururken alt tarafta agri hissediyormusunuz.
Benim su an bir doktorumun olmayisi cok kotu geriyor beni su an sancim olsa gidecek doktorum yok hastanede olan doktorlarla iyi kotu tanisikligim oldu ve hic birini sevmedim. Insallah doktorum hemen baslar diger hastaneye cok gerildim ben sizde benim gibi yururken alt tarafta agri hissediyormusunuz.
Ben hissediyorum canim bizim doktorda kurbanda olmicakti doguma gelecej olan doktoru da tanimiyodum ama degistirmis kararini maalesef bazen oluyo insallah doktorun baslar biran evvel