2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Cok gecmis olsun sanada canim. Hemen hemen ayni kaderi yasamisiz desene. Rabbim korumus yavrularimizi. Bir daha rabbim bizi evlatlarimizla sinamasin insallah canim.

Aynen canim benimde kan gelmesi ile dogumumun olmasi ameliyattan cikmamiz bir saatte oldu bitti. Zaten hastaneye gittim 5 dakika icinde hemen aldilar sezeryana hic vakit kaybetmediler.
Hayir bana kan vermediler ama cok kan kaybettim cok halsiz kaldim verselee iyi olurdu. Sana verdiler mi cnm?

Fazla yürüyünce ve fazla ayakta kalınca ağrım oluyor canım benim de.

Hissediyorum canım, ama ne ağrısı çözemedim. Kemik mi? Kasık mı? anlamadım

Hem de nasıl ağrı. Bazen ordan çıkacakmış gibi geliyo ama daha kanala girmemiş o neyin baskısı öyle çözemedim
Sorma ya eskiden gece olurdu sadece şimdi sabah uyanınca bile şiş ayaklar

ayni dertten muzdaribim hicbir duzelme yok. hatta ilk basta sabahlari bi problemken artik gun boyu ayni.
hareket edince aciliyo yavas yavas, bol bol yikamak ve evde toz almak ise yariyo bende. elleri yikadikca toz bezi yikayip siktikca aciliyor. dun masajda kadin ellerimi oyle sikti ki, kirildi artik dedim kendi kendime

Benimde ultrasonda gordum baya baya asagi inmis kafasini zaten hep hissediyodum asagida tubalette bile baski yapiyodu
Canım benım bebıs kafa asagıda buyudu hep kasıklarımdaydı haraketlerını hep oralarda hıssettım hatta 20. Hafta gıttıgınde bıle doktora sordum bebek cok asagıda degıl mı ben haraketlerını hep oralarda hıssedıyorum asagıda olması onemlı degıl rahım agzı uzunlugun onemlı demıstı. Hala hep kafa gelıs hıc pozızyon degıstırmedı. O kadar baskıya benım dogurmam lazımdı gundr uc ıc camasırı degıstırıyorum ıdrar kacırmam cok oluyor. Ne sancım var ne acılmam. Bebegın asagıda olması onemlı degıl kanala gırmesı onemlı en son dr basını gormek ıcın baya baya asagılara baktı bastırdı hatta sert yerlere.

Benim de gebelikteki imtihanım cırcır heralde Sabah 8’de karın ağrısıyla uyandım, dedim acep doğuracak mıyım yüce Rabbim daha yapacaklarım vardı, eşimle sinemaya gidecektim, en sevdiğimiz kahvaltı mekanına gidecektim, kışlık menemen patlıcan yapacaktım nolur doğurmayayım. Neyse doğurmuyormuşum. Bugün bir sürü işim vardı ama güne yatarak devam ediyorum. Tşkler cırcır.

Cok kotu oluyor valla gecmıs olsun halsız kalıyor ınsan. Bende senın gıbı haksızlıkten gune yatarak devam edıyorum. Magnezyum alsam ıyı gelır mı acaba dıye dusunuyorum

Cok kotu oluyor valla gecmıs olsun halsız kalıyor ınsan. Bende senın gıbı haksızlıkten gune yatarak devam edıyorum. Magnezyum alsam ıyı gelır mı acaba dıye dusunuyorum

Aynen ya böyle saçma bir hal çöküyor üzerine insanın. Bilmiyorum valla magnezyum iyi gelir mi? Ben kendimi muza, haşlanmış patatese veriyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…