Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bahtını ömrünü güzel eylesin.
Benimde bir anda kanamam oldu. Plasenta previa nedeniyle alışmıştım kanamalara ama bu çok farklıydı. Hiç bir ağrı birşey yokken bir anda başladı. durmadan parçalar düşe düşe bir yandan giyinmeye çalıştım. En az 2litre evde yerlere aktı. Depent zor taşıdı hastaneye kadar. Neyseki evdeydim. Eşim geç kalır diye ambulans çağırdık. İyiki öyle olmuş. Ambulans bizi dinlemeyip en yakın hastaneye götürdü. Kontrollere gittiğim hastane uzaktaydı. Kendi başımıza hareket etseydik geç kalabilirdik. Ambulansta serum takıp nabız tansiyon kontrolü de yapıldı. Eşimi ben kötüyüm diye aramam ile oğlumun Doğum saati arasında tam 1saat var. Rüya gibiydi ama çok şükür ikimiz de kurtulduk. Bugün 1haftayı geride bıraktık. Ağrılarım geçti ama çok çabuk yoruluyorum. Sana kan takviyesi yapıldı mı. ?
Cok gecmis olsun sanada canim. Hemen hemen ayni kaderi yasamisiz desene. Rabbim korumus yavrularimizi. Bir daha rabbim bizi evlatlarimizla sinamasin insallah canim.
Aynen canim benimde kan gelmesi ile dogumumun olmasi ameliyattan cikmamiz bir saatte oldu bitti. Zaten hastaneye gittim 5 dakika icinde hemen aldilar sezeryana hic vakit kaybetmediler.
Hayir bana kan vermediler ama cok kan kaybettim cok halsiz kaldim verselee iyi olurdu. Sana verdiler mi cnm?
Benim su an bir doktorumun olmayisi cok kotu geriyor beni su an sancim olsa gidecek doktorum yok hastanede olan doktorlarla iyi kotu tanisikligim oldu ve hic birini sevmedim. Insallah doktorum hemen baslar diger hastaneye cok gerildim ben sizde benim gibi yururken alt tarafta agri hissediyormusunuz.
Benim su an bir doktorumun olmayisi cok kotu geriyor beni su an sancim olsa gidecek doktorum yok hastanede olan doktorlarla iyi kotu tanisikligim oldu ve hic birini sevmedim. Insallah doktorum hemen baslar diger hastaneye cok gerildim ben sizde benim gibi yururken alt tarafta agri hissediyormusunuz.
Kizlar trendyolda bezler ve islak mendiller indirime girmis iki evlat anasi olarak gidip bir koli alip ocagima incir agaci dikeyim dedim. Size de haber vereyim beraber dikelim
Yıl olmuş 2019 hala gebelikte ödeme çözüm bulunmamış
Annem diyor ay bende sende böyleydim her yerim şişti, babanın terlikleri oluyor diyordu ee 30 senede Bi çözüm bulamadınız mı ey insanoğlu parmaklarımı kapatamıyorum gerginlikten
Annem diyor ay bende sende böyleydim her yerim şişti, babanın terlikleri oluyor diyordu ee 30 senede Bi çözüm bulamadınız mı ey insanoğlu parmaklarımı kapatamıyorum gerginlikten
ayni dertten muzdaribim hicbir duzelme yok. hatta ilk basta sabahlari bi problemken artik gun boyu ayni.
hareket edince aciliyo yavas yavas, bol bol yikamak ve evde toz almak ise yariyo bende. elleri yikadikca toz bezi yikayip siktikca aciliyor. dun masajda kadin ellerimi oyle sikti ki, kirildi artik dedim kendi kendime
Canım benım bebıs kafa asagıda buyudu hep kasıklarımdaydı haraketlerını hep oralarda hıssettım hatta 20. Hafta gıttıgınde bıle doktora sordum bebek cok asagıda degıl mı ben haraketlerını hep oralarda hıssedıyorum asagıda olması onemlı degıl rahım agzı uzunlugun onemlı demıstı. Hala hep kafa gelıs hıc pozızyon degıstırmedı. O kadar baskıya benım dogurmam lazımdı gundr uc ıc camasırı degıstırıyorum ıdrar kacırmam cok oluyor. Ne sancım var ne acılmam. Bebegın asagıda olması onemlı degıl kanala gırmesı onemlı en son dr basını gormek ıcın baya baya asagılara baktı bastırdı hatta sert yerlere.
Cok kotu oluyor valla gecmıs olsun halsız kalıyor ınsan. Bende senın gıbı haksızlıkten gune yatarak devam edıyorum. Magnezyum alsam ıyı gelır mı acaba dıye dusunuyorum
Cok kotu oluyor valla gecmıs olsun halsız kalıyor ınsan. Bende senın gıbı haksızlıkten gune yatarak devam edıyorum. Magnezyum alsam ıyı gelır mı acaba dıye dusunuyorum