2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Japonlar da vücutlarını doğumdan sonra sıcak tutuyor, hatta karınlarını sarıyorlar.. Çok şaşırmıştım duyduğumda..
Burda kaplıca ve masaj kültürü çok yaygın. Kimsede de doğumdan kalan karın vs görmedim. Kaplıcalara gidilmediğinde de evde küveti doldurup, sıcak suyun içinde keyif yaparlar hergün. Ben de hamile kalana kadar hem kaplıca hem de ofuro (banyo) keyfini yaşıyordum. Cildim daha sıkı, parlak oluyordu.
Normalde kaplıcada hamile kadınlar görüyordum ama bana doktor girme dedi, ben de askıya aldım. Bir an önce kaplıcaya tekrar gideceğim günü iple çekiyorum. Müthiş bir keyif. Bizim eve yakın bir tesis var, her hafta sonu bir, iki saatimizi orda geçiriyordum. Bu kaplıcaların bir kısmı açık havada oluyor, yağmur veya kar yağarken efsaneler kesinlikle..
Çıkışta da bir stretching masaj yaptırınca miss..

Ah ah özledim..

Arkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
Hayırlı olsun,sağlıkla büyüsün bebeğiniz. sizin de ağrılarınız bir an önce dinmesini dilerim..

Yürürken değil de tuvaletim geldiğinde acı oluyor karnımın alt kısmında.
Tuvalete gidince 2-3 litre yapacakmışım gibi bir his
Sonra gidiyorum, azıcık bi şey
Ama ardından geçiyor acısı.
Baskı yapıyor galiba oraya bir yere.

+1 aynısı
her defasında böbrek taşımı çıkıyor acaba diyorum. Bişey yok.
Dediğin gibi azıcık bişey.
Demek ki gebeliktenmiş.

Benimde ultrasonda gordum baya baya asagi inmis kafasini zaten hep hissediyodum asagida tubalette bile baski yapiyodu
Benim kız geçen pazartesi daha kanala inmemişti. Doktor daha 1ayın var erken inmesin daha diyordu.Bu hafta benimki de inişe geçti herldeYa da dün çok hareketliydim baya temizlk falan yaptım ondan oldu adet ağrısı.Pazartesi öğrenicem artk.Senin ki kanala girmiş mi yoksa kafası mi çok aşağıda canım?

+1 aynısı
her defasında böbrek taşımı çıkıyor acaba diyorum. Bişey yok.
Dediğin gibi azıcık bişey.
Demek ki gebeliktenmiş.

Gebeliktendir diye düşünüyorum.
Çünkü o kadar acının olması için 10-15 saat tuvaletimi tutmam felan gerekir herhalde
Sık tuvalete çıkıyorum ağrımasın diye.
Geceleri uyanınca da aynı ağrı oluyor mesela.
Tuvalete gidince yine rahatlama.

Anladim canim bilmem iyi oldu

Kanala girmis kafasi cok asagida ultrasonu baya asagi indirdi bakmak icin canim demekki asagi indi cati agrimda zaten cok iste boyle canim

Selam
Nst de sancım çıktı sen birsey hissediyor musun dedi doktor yok dedim . Birsey olursa agri sizi hemen gel dedi. P.tesi tekrar göreyim seni dedi bebek iri daha fazla irileşmeden planlayalim dedi ve kastettigi kesinlikle suni sancıydi tamam dedim ama bakalim neye karar veririz ☺ cati muayenesi de p.tesi olacak sanirim.

Az.kaldi tatlim.inşallah gozun aydinn

Bir kişi daha bebeğine yakında kavuşacak galiba
Sağlıkla inşallah

benziyo thai kulturune demekki japonlarinkide. küvet keyfini ben birakmadim hamilelikte, hatta tam tersi cogalttim. haftada 2/3 kez giriyorum artik. belim sirtim kalcalarim rahatliyor. ayrica son haftalarda dogumuda hizlandirir mi acaba kafasiyla daha da sik girmeye niyetliyim.. ozaman dogumdan sonra da (kanamalar bitince..) sicak sicak girerim yine. aklimda yoktu valla soktugun iyi oldu!

yahu inanir misin, evime 5 dk mesafede cok meshur kaplicalar var burda. bikere gittik sadece. kaplica kaplica olmaktan cikmis yabanci (arap, turk) genclerinin ask tazeledigi mekan haline gelmis, sevmedik tabikide. biz bi tatil gununde gitmistik oda cok mantikli degildi tabi.

yanliz fena kiskandim seni. masajlar her hafta kaplicalar

Güzel güzel gelsin inşallah. Sancıyı verdikleri anda açılma başlasın bir avaz da çıkıversin bebiş.

Arkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
aaa gozunuz aydin canim, Allah guzellikler icinde buyutmeyi nasip etsin!!
elini kafasinin onune koydu derken o nasil oluyor ozaman normal doguma engel mi oluyor? ay bu dogum isi karisik kurusuk valla. sukur saglikla gelmis ya gerisi bos aslinda. sanada cooook gecmis olsun, vucudunu dinlendir!!

Normal artk ztn canım,doğurma zamanın gelmiş seninSırada sen varsın galibaAllah yardımcın olsun.

Kanala girmis kafasi cok asagida ultrasonu baya asagi indirdi bakmak icin canim demekki asagi indi cati agrimda zaten cok iste boyle canim
Canım kanala gırse dogum baslar zaten durduramıyorlar doktor agzıyla dedı mı kanala gırmıs bebek dıye benım arkadasımın bebek kanala gırdıgı ıcın erken dogum oldu 35. Hafta durduramadılar bı kac gun durdu sadece enfeksıyon kapar dıye normal dogum yaptı. Bebek asagıya ınmıs ama kanala gırdıgı vajınal muaynede ortaya cıkıyor sana onu anlatmak ıstedım

@Sevvaly0109 Gözün aydın sağlıkla büyüt bebişinı. Sezeryan ağrısı ben de çok çekmiştim inşallah kısa zamanda hafifler ağrıların. Kızlar benim gibi üst bacağına ağrı giren var mı acaba çok mu aşağıya indi, ondan mı böyle ilk gebeliğim hiç böyle değildi

O zaman ben senin dedihini anlamamisim yok kanala girdi demedi kanala girdi dediginiz su kafasini asagi almasi degil miydi durnyazdigini bi daha okim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…