2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
@sinemist57 nerelerdesin, kaç gündür yoksun
@Freshh nasılsınız bebişle toparladınız mı biraz
Ya nerede bu millet çok sakin buralar
Bugün hakikaten sakin. Ben de sayfaları yeniliyorum kimse bişey yazmamış.
Neyse toplu okuyanlara kolaylık olur bugün

Of benim geçen hafta kanala girmemişti doğum pozisyonunda ama kanalda değil dedi haftaya randevum var inş girmiştir kanala
Kanala girmesi çok önemli değil ki
Benim kızım hiç girmedi kanala suyum geldikten sonra sancıyla beraber aşağı indi, kafaya takılacak bir durum yok.
Ama bol bol yürüyün, yürümek vücudu normal doğuma hazırlıyor.

Canim oglumda dr ultrasonda 36+5 te kanala girmis demisti. 38+3 te de sezeryanla almisti...

Bugün kimse temizlik yaptım da yazmıyor. Dün atılan zılgıtlar herkesi korkuttu galiba
Yarın bizim görüş günümüz. Zaman geçmiyor.
KV'deyle de görüşmediğimiz için dedikodu da yok yazayım
Nerde kiz ust katında degilmi yarin benimde.kontrol var insallah temiz.haberlerle.doneriz hepimiz

Bugün kimse temizlik yaptım da yazmıyor. Dün atılan zılgıtlar herkesi korkuttu galiba
Yarın bizim görüş günümüz. Zaman geçmiyor.
KV'deyle de görüşmediğimiz için dedikodu da yok yazayım
Aynı apartman değil mi yahu, malzeme çıkar yine bizim 25 km var aramızda

Vallahi doguma az kaldi diye ben gezmeye kacar :) sabah bahcede kahvalti yaptik. Oglen komsu da yemek yedik. Simdi de kardesime yemege. Yeter yattigum dimi ..
Dip not: dun aksamdan beri sancidam da kivraniyorum hani
Sancimi da çeker, gezmeden de eksik kalmam diyorsun :)) gez canım hakettin sen, kaç zaman çıkamadın hastaneydi yasaktı derken :)

Vallahi doguma az kaldi diye ben gezmeye kacar :) sabah bahcede kahvalti yaptik. Oglen komsu da yemek yedik. Simdi de kardesime yemege. Yeter yattigum dimi ..
Hak etmedin mi hatta sen dunya turuna cikmayi hak ettin

Aynı apartman değil mi yahu, malzeme çıkar yine bizim 25 km var aramızda
Ustten vuruyor benim ki yemek hazir diye çıkıyorum o da fena yaa aslinda dedikodu benden gelsin kv annesi geldi ben.hareket yasagi olunca kalkmamam lazim malum esim çamaşır serdi iki.yılda bir yani mecbur erkek camasir serermis kizi is yapiyor ben yiyip.kalkip.gidiyorum diye kendince sinirlenmeler tuhaf yani yasli hee desem de bir gun kalir elimde

Canim oglumda dr ultrasonda 36+5 te kanala girmis demisti. 38+3 te de sezeryanla almisti...
Valla canım kaan hocayıda dınledım kanala gırmekle dogum pozısyonu alması ayrı oluyormus. Yarın doktora sorarım yıne baska doktor olacak ama danısırım tekrar. Bılgı bılgıden ustundur her zaman

Canım bebeğe kaç kilo dedi ?
3600 küsur canım , koca kafalı bizimki daha fazla irileşmeden planli yapalim dedi. Kilo icinde +- 400 oynayabiliyormuş kagitta öyle yazıyor.
Bu arada ben iyi dileklerde bulunan herkese bissürü teşekkür ederim ❣ inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım ❣

Nerde kiz ust katında degilmi yarin benimde.kontrol var insallah temiz.haberlerle.doneriz hepimiz
Alt katımda çapraz dairemde ama ben en son kriz geçirdiği gün gördüm bi daha hiç görüşmedik
Oğluşu iniyor görüşüyor. Karşılaşmıyoruz da
Ay inşallah güzel haberlerle döneriz. Karnım artık çok ağır geliyor. Kaç kilo oldu acaba merak ediyorum. Görenler topaç geliyor diyip duruyor karnıma bakarak

Sancı ile yaşamayı öğrenen yegane insansın aramızda
Kızlar sancım yok bugün dersen şaşırırız inan ki O değilde çok iyi tuttun içinde valla bravo.

Yarin gorucez insallah yarın baya gorus günü olacaklar var herkes.insallah mutlu huzurlu doner hedef 0 sanci

Anaaaaa sizde mi altlı üstlüydünüz Hiç aklımda kalmamış.Yanlış anlamadım dimi bunu yapan eşinin anannesi ?
Eski insanlar anlamıyor ya valla,onlar daha kolay doğumlar yapmışlar diye bu anlayışsızlığı.

Buyuk cadi evet dogru anladin kızına.kiyamiyor guyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…