Bugün hakikaten sakin. Ben de sayfaları yeniliyorum kimse bişey yazmamış.@sinemist57 nerelerdesin, kaç gündür yoksun
@Freshh nasılsınız bebişle toparladınız mı biraz
Ya nerede bu millet çok sakin buralar
Aynen kımse yok mıllet baygın yatıyor galıba@sinemist57 nerelerdesin, kaç gündür yoksun
@Freshh nasılsınız bebişle toparladınız mı biraz
Ya nerede bu millet çok sakin buralar
Kanala girmesi çok önemli değil kiOf benim geçen hafta kanala girmemişti doğum pozisyonunda ama kanalda değil dedihaftaya randevum var inş girmiştir kanala
Yok canım ben en son doktora gıdınce sordum dedım bebek kanala gırmıs mı utrasyonda göremeyız onu dedı vajınal muaynede bakılıyor dedı. Kanala gırmesı uzun suruyor ılk dogumlarda ama erkende gırebılır hatta cogu kadın kanala bebek bır turlu gırmedıgı ıcın sezeryan oluyor utrasyonda baktıgı yer onemlı degıl senın bebek dogum pozısyonuna gecmıs ama kanala gırdıgı bellı degıl. Benım doktorum oyle dedı ben hep asagıda hıssettıgım ocın pozısyon degıstırmedı o yuzden her gıttıgımde soruyorum bununla alakalı. Sadece bası asagıda dogum pozısyonu almıs dıyor.
Aynen ılk dogumlarda zor gırıyormus. Ama doktora sordum kanala gırmıs mı dıye o altan muaynede bellı olur dedı. Benım kafamıda karıstırdı. Arkadasta kanala gırdıgı ıcın erken dogum yaptım dedı bebıs ıcın baya konustuk
Nerde kiz ust katında degilmiBugün kimse temizlik yaptım da yazmıyor. Dün atılan zılgıtlar herkesi korkuttu galiba
Yarın bizim görüş günümüz. Zaman geçmiyor.
KV'deyle de görüşmediğimiz için dedikodu da yok yazayım
Aynı apartman değil mi yahu, malzeme çıkar yine bizim 25 km var aramızdaBugün kimse temizlik yaptım da yazmıyor. Dün atılan zılgıtlar herkesi korkuttu galiba
Yarın bizim görüş günümüz. Zaman geçmiyor.
KV'deyle de görüşmediğimiz için dedikodu da yok yazayım
Aman nolcak sana o sancıVallahi doguma az kaldi diye ben gezmeye kacar :) sabah bahcede kahvalti yaptik. Oglen komsu da yemek yedik. Simdi de kardesime yemege. Yeter yattigum dimi..
Dip not: dun aksamdan beri sancidam da kivraniyorum hani
Sancimi da çeker, gezmeden de eksik kalmam diyorsun :)) gez canım hakettin sen, kaç zaman çıkamadın hastaneydi yasaktı derken :)Vallahi doguma az kaldi diye ben gezmeye kacar :) sabah bahcede kahvalti yaptik. Oglen komsu da yemek yedik. Simdi de kardesime yemege. Yeter yattigum dimi..
Hak etmedin mi hatta sen dunya turuna cikmayi hak ettinVallahi doguma az kaldi diye ben gezmeye kacar :) sabah bahcede kahvalti yaptik. Oglen komsu da yemek yedik. Simdi de kardesime yemege. Yeter yattigum dimi..
Ustten vuruyor benim ki yemek hazir diye çıkıyorumAynı apartman değil mi yahu, malzeme çıkar yine bizim 25 km var aramızda
Valla canım kaan hocayıda dınledım kanala gırmekle dogum pozısyonu alması ayrı oluyormus. Yarın doktora sorarım yıne baska doktor olacak ama danısırım tekrar. Bılgı bılgıden ustundur her zamanCanim oglumda dr ultrasonda 36+5 te kanala girmis demisti. 38+3 te de sezeryanla almisti...
3600 küsur canım , koca kafalı bizimkiCanım bebeğe kaç kilo dedi ?
Alt katımda çapraz dairemdeNerde kiz ust katında degilmiyarin benimde.kontrol var insallah temiz.haberlerle.doneriz hepimiz
Sancı ile yaşamayı öğrenen yegane insansın aramızdaVallahi doguma az kaldi diye ben gezmeye kacar :) sabah bahcede kahvalti yaptik. Oglen komsu da yemek yedik. Simdi de kardesime yemege. Yeter yattigum dimi..
Yarin gorucez insallah yarın baya gorus günü olacaklar var herkes.insallah mutlu huzurlu doner hedef 0 sanciAlt katımda çapraz dairemdeama ben en son kriz geçirdiği gün gördüm bi daha hiç görüşmedik
Oğluşu iniyor görüşüyor. Karşılaşmıyoruz da
Ay inşallah güzel haberlerle döneriz. Karnım artık çok ağır geliyor. Kaç kilo oldu acaba merak ediyorum. Görenler topaç geliyor diyip duruyor karnıma bakarak
Anaaaaa sizde mi altlı üstlüydünüzUstten vuruyor benim ki yemek hazir diye çıkıyorumo da fena yaa aslinda dedikodu benden gelsin kv annesi geldi ben.hareket yasagi olunca kalkmamam lazim malum esim çamaşır serdi iki.yılda bir yani mecbur erkek camasir serermis kizi is yapiyor ben yiyip.kalkip.gidiyorum diye kendince sinirlenmeler tuhaf yani yasli hee desem de bir gun kalir elimde
Buyuk cadi evet dogru anladin kızına.kiyamiyor guyaaaAnaaaaa sizde mi altlı üstlüydünüzHiç aklımda kalmamış.Yanlış anlamadım dimi bunu yapan eşinin anannesi ?
Eski insanlar anlamıyor ya valla,onlar daha kolay doğumlar yapmışlar diye bu anlayışsızlığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?