2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O zaman ben senin dedihini anlamamisim yok kanala girdi demedi kanala girdi dediginiz su kafasini asagi almasi degil miydi durnyazdigini bi daha okim
Yok canım ben en son doktora gıdınce sordum dedım bebek kanala gırmıs mı utrasyonda göremeyız onu dedı vajınal muaynede bakılıyor dedı. Kanala gırmesı uzun suruyor ılk dogumlarda ama erkende gırebılır hatta cogu kadın kanala bebek bır turlu gırmedıgı ıcın sezeryan oluyor utrasyonda baktıgı yer onemlı degıl senın bebek dogum pozısyonuna gecmıs ama kanala gırdıgı bellı degıl. Benım doktorum oyle dedı ben hep asagıda hıssettıgım ocın pozısyon degıstırmedı o yuzden her gıttıgımde soruyorum bununla alakalı. Sadece bası asagıda dogum pozısyonu almıs dıyor.

Doktor bana 3 hafta önce kanala girmiş dedi. Kanaldaki ilerleme durumuna göre Doğum oluyor. Benim çok yavaş ilerledi. Hala doğmadı. Kanala girince hemen doğacak diye bir şey yok. Tabiki her an doğabilir de. Ultrasonda anlaşılıyor kanala dayandığı ya da girdiği.

Of benim geçen hafta kanala girmemişti doğum pozisyonunda ama kanalda değil dedi haftaya randevum var inş girmiştir kanala

Aynen ılk dogumlarda zor gırıyormus. Ama doktora sordum kanala gırmıs mı dıye o altan muaynede bellı olur dedı. Benım kafamıda karıstırdı. Arkadasta kanala gırdıgı ıcın erken dogum yaptım dedı bebıs ıcın baya konustuk

Neyse yanlıs bılgı vermeyım yarın gıdınce bılgı ısterım tecrubelı anneler daha ıyı bılır bılmıslık yapmayım.
Estağfurullah. Ben doktor dediği için biliyorum yoksa normal doğum ilerlemesi konusunda tecrübeli değilim. Öncekinde böyle bir ilerleme hiç olmadı.

Cok kotu oluyor valla gecmıs olsun halsız kalıyor ınsan. Bende senın gıbı haksızlıkten gune yatarak devam edıyorum. Magnezyum alsam ıyı gelır mı acaba dıye dusunuyorum
Aynen ya böyle saçma bir hal çöküyor üzerine insanın. Bilmiyorum valla magnezyum iyi gelir mi? Ben kendimi muza, haşlanmış patatese veriyorum şu an.
Kızlar magnezyum bağırsakları yumuşatıyor bir ara kabız olur gibi olmuştum o zaman magnezyum vermişti doktor. Bence ishalken içmeyin. Bir de demir ilacı da ishal yapabiliyor ben daha önce kullandığım demir ilacında geceler karın ağrısı ve ishalle uyanmaya başlayınca bırakmıştım doktor değiştirdi şimdiki öyle bir şey yapmıyor neyse ki.

Evet ya demır ılacı benı ıshal yapıyor ben hoc kabız olmadım Allaha sukur ama hep ıshale yakın

Kizlar dün ben çatı muayenesi olurken doktor şu an parmağım nerde biliyormusun bebeğin başında dedi, kanala girmis 2 cm açıklık var vs dedi. Çatı ağrınız varsa mutlaka söyleyin benim neredeyse 20 gündür var demekki ondan oluyor, hatta 2 gün önce sanki vajinadan bisey zorlar gibi baskı hissetmiştim. Şu 10 15 günüm de dolsun istiyorum erken doğum yapmak istemiyorum, doktor ısrarla ultrasonda büyük olduğunu satla uyumlu olmadığını her an doğabileceğini soyluyor ama biz bu bebek için 2,5 yil nerdeyse uğraştık adet tarihimi kesin biliyorum. Haftaya kontrole çağırdı o zaman eski ultrason ölçümlerini goturcem belki o zamana ikna olur. 2 gündür yerde miyim gökte mi bilemiyorum. Şimdi hafif lekelenme de var muayaneden dolayi, bide doğumu tetikliyo ya insallah diyorum bari 1 haftayi devireyim çocuk 35 haftalik olsun...

Çok teşekkür ederiz Aynen hiç ilaç almadım şu an, iki hafta önce falan da aynısı olmuştu, doktor bu zamanlarda artık normal dedi ve hiçbir şey vermedi. Bol su içmeye devam şu an.

Canım bebeğe kaç kilo dedi ?

İnŞallah durur kuzum sen korkma.o çatı muayanesindendir sakinles dinlen. Bol su ic lutfen stres yok 36 gorur insallah

Anladim canim benim sagolasin

Canım benimde bebek büyük çıkıyordu 2hafta. Doktoru değiştirince yeni doktorda çok zorlandım. Benim adet tarihim ayın biriydi. Ama yumurtlamamı takip ettim ayın 17siydi. Yeni doktor inatla bebeğin büyük olduğunu ve adet tarihimi baz almak istediğini söyledi. Fakat adet tarihini baz aldığımızda ilk ultrason fotolarında bebek gözükmüyordu ve kürtaj olmam lazımdı 17sine göre bakarsak herşey uyumluydu. Topladım tüm ultrason kağıtlarını verdim öyle inandı çocuğun büyük gittipine ama haftasının küçük olduğuna. Yoksa doktora kalsa ayın birini baz alıp beni erkenden sezeryana alacaktı. Oyüzden git inatla anlat anlamıyorsa da doktor değiştir

Bende sanırım o şekilde inandircam tatlim, ay cok stres yaptım ya, şu lekelenme olayı da bitse rahatlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…