Senin kontrol ne Zaman yavruBen dogurmiycam ya. Ne o öyle dogurmak falan, çok sıradan.
Cıksss doğurma, başka bir yol bulalımmBen dogurmiycam ya. Ne o öyle dogurmak falan, çok sıradan.
O minnos daha tuvaletini yapmadi ve ben yaptirmak icin masaj vs yapmak istemiyorum. Ustune yaparsa kesin ic paraziti vardir, onu görmeye de tahammul edemem. Aksam zaten gitti gidecek diye bozdu psikolojimi. Yavru kedilerden nefret ediyorum!O minnoş sana duacııı.
Bak gene duramamış iş yapmış
Doktor 2 agustosta galiba izne cikiyo, temmuz sonu goruselim cati muaynesi demisti, pazartesi gidelim diyor kociskom. 1 temmuzda gitmistim en son. Haftaya bi gün giderim iste amaaan, hareket ediyo nasılsa yaşadığını biliyorum, o bana yetiyor.Senin kontrol ne Zaman yavru
benziyo thai kulturune demekki japonlarinkide. küvet keyfini ben birakmadim hamilelikte, hatta tam tersi cogalttim. haftada 2/3 kez giriyorum artik. belim sirtim kalcalarim rahatliyor. ayrica son haftalarda dogumuda hizlandirir mi acaba kafasiyla daha da sik girmeye niyetliyim..ozaman dogumdan sonra da (kanamalar bitince..) sicak sicak girerim yine. aklimda yoktu valla soktugun iyi oldu!
yahu inanir misin, evime 5 dk mesafede cok meshur kaplicalar var burda. bikere gittik sadece. kaplica kaplica olmaktan cikmis yabanci (arap, turk) genclerinin ask tazeledigi mekan haline gelmis, sevmedik tabikide. biz bi tatil gununde gitmistik oda cok mantikli degildi tabi.
yanliz fena kiskandim seni. masajlar her hafta kaplicalar
Ne kanalmis kardeşim bea, bizim çocuklarda iş yok
Benim ev minnak, her gün yapıyorum temizlik ama çok mühim birşey değil. Kanepemin kılıfları çıkıyor, onları yıkadım, doğum çantası için kendi kıyafetlerimi yıkadım, ütüledim. Yarın kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim.. Yağmur yağmuyorken çantamı hazırlayım daha da gecikmedenBugün kimse temizlik yaptım da yazmıyor. Dün atılan zılgıtlar herkesi korkuttu galiba
Yarın bizim görüş günümüz. Zaman geçmiyor.
KV'deyle de görüşmediğimiz için dedikodu da yok yazayım
Sunu soyleyim sen normal dogum.yapmazsan bu tempoyla kimse yapamazDoktor 2 agustosta galiba izne cikiyo, temmuz sonu goruselim cati muaynesi demisti, pazartesi gidelim diyor kociskom. 1 temmuzda gitmistim en son. Haftaya bi gün giderim iste amaaan, hareket ediyo nasılsa yaşadığını biliyorum, o bana yetiyor.
Bugün kimse temizlik yaptım da yazmıyor. Dün atılan zılgıtlar herkesi korkuttu galiba
Yarın bizim görüş günümüz. Zaman geçmiyor.
KV'deyle de görüşmediğimiz için dedikodu da yok yazayım
Ben benimkinş rahat bilirdim, 2 haftada bir çağırdı diyeHamile tablomda bile haftada bir kontrol diyor benim doktor ohoooo
Konya ovasi doktor hasta
Sizden farkli bir sey yapmıyorum aslında, göze girmeye calisan gelin gibi incik cincik yaziyorum diye size çok geliyorSunu soyleyim sen normal dogum.yapmazsan bu tempoyla kimse yapamaz
Masallah masallah aman iyi.ol da sana.bisey diyimi cocuk belirliyor metotu kontrol onda ne kadar masaj spor vb vb yap hikayeSizden farkli bir sey yapmıyorum aslında, göze girmeye calisan gelin gibi incik cincik yaziyorum diye size çok geliyor
Biricik askim domol markasindan sirkeli temizleyiciyi aldim, Mutlu'nun odasındaki esyalari bi siliyim, camdan heryer toz zaten. Yürüyüş yok seks yok perine yok yok babam yok, ordan zor çıkar o cocuk ama neyse
Mesela örnek bizimkiler kafa büyütüyorMasallah masallah aman iyi.ol da sana.bisey diyimi cocuk belirliyor metotu kontrol onda ne kadar masaj spor vb vb yap hikaye
Mesela örnek bizimkiler kafa büyütüyor
İmkanları zorluyorlar
Cocugun kafasi mi buyuk cikti canimAynen ya 3 küsürlü doğurmak kolaymış gibi bide koca kafalı oldular Allahım bu çocuğu nasıl alacaklar benden ☹
Mesela örnek bizimkiler kafa büyütüyor
İmkanları zorluyorlar
Koca kafa team kurccaz bizAynen ya 3 küsürlü doğurmak kolaymış gibi bide koca kafalı oldular Allahım bu çocuğu nasıl alacaklar benden
Bilmiyordum valla, Dr. lada hiç konuşmadım üstüne gittiğim de sorucam artık tabi doğurmassamKanala girmesi çok önemli değil ki
Benim kızım hiç girmedi kanala suyum geldikten sonra sancıyla beraber aşağı indi, kafaya takılacak bir durum yok.
Ama bol bol yürüyün, yürümek vücudu normal doğuma hazırlıyor.
Büyük cadıBuyuk cadi evet dogru anladin kızına.kiyamiyor guyaaa
Ben söylenen ultrason kilolarımada çok güvenmiyorum, benimkide zayıf ama kafa büyük olcak sankiKoca kafa team kurccaz bizkiz kilosu az benimkinin kafa buyuk
Saglikli olsunlar zamaninda.gelsinler tek.isteğim oBen söylenen ultrason kilolarımada çok güvenmiyorum, benimkide zayıf ama kafa büyük olcak sanki
AynenSaglikli olsunlar zamaninda.gelsinler tek.isteğim o
Bana çekerse usengeclikten dogmaz, 43te falan doktor alırMasallah masallah aman iyi.ol da sana.bisey diyimi cocuk belirliyor metotu kontrol onda ne kadar masaj spor vb vb yap hikaye
Folik asit bebesi bizimkiler, hep ondanMesela örnek bizimkiler kafa büyütüyor
İmkanları zorluyorlar
Söke SökeAynen ya 3 küsürlü doğurmak kolaymış gibi bide koca kafalı oldular Allahım bu çocuğu nasıl alacaklar benden ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?