2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O minnoş sana duacııı.
Bak gene duramamış iş yapmış
O minnos daha tuvaletini yapmadi ve ben yaptirmak icin masaj vs yapmak istemiyorum. Ustune yaparsa kesin ic paraziti vardir, onu görmeye de tahammul edemem. Aksam zaten gitti gidecek diye bozdu psikolojimi. Yavru kedilerden nefret ediyorum!

Senin kontrol ne Zaman yavru
Doktor 2 agustosta galiba izne cikiyo, temmuz sonu goruselim cati muaynesi demisti, pazartesi gidelim diyor kociskom. 1 temmuzda gitmistim en son. Haftaya bi gün giderim iste amaaan, hareket ediyo nasılsa yaşadığını biliyorum, o bana yetiyor.

Burda onsen denen kaplıcalara bir iki saatliğine gidiyoruz, banyomuzu yapıp geliyoruz yani..daha uzun da kalınabilir ama bize yetiyor iki saat.. hemen heryerde var. Farklı farklı suları oluyor. Sırasıyla girip girip çıkıyorsun.. Normalde ben üşüyen biriyim, kışları öyle iyi geliyor ki bana.. Japonya'da bir tuvalet iki banyo kültürü dünya standartlarının çok üstünde.. Doğum sonrasını ben de heyecanla bekliyorum

Ne kanalmis kardeşim bea, bizim çocuklarda iş yok

Benimki kim dönecek sonra diye düşünüp en baştan baş aşağı pozisyonu aldı, kanala da ne zaman girer bilemedim..

Bugün kimse temizlik yaptım da yazmıyor. Dün atılan zılgıtlar herkesi korkuttu galiba
Yarın bizim görüş günümüz. Zaman geçmiyor.
KV'deyle de görüşmediğimiz için dedikodu da yok yazayım
Benim ev minnak, her gün yapıyorum temizlik ama çok mühim birşey değil. Kanepemin kılıfları çıkıyor, onları yıkadım, doğum çantası için kendi kıyafetlerimi yıkadım, ütüledim. Yarın kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim.. Yağmur yağmuyorken çantamı hazırlayım daha da gecikmeden
Son kursuma da bugün gittim. Yarından itibaren sadece ev hayatı..
Perdeleri, camları, kapıları haftaya pazartesi, salı yapacağım.. Kimse eve ziyarete gelmeyeceğinden hazırlığa gerek yok zaten :)

Sunu soyleyim sen normal dogum.yapmazsan bu tempoyla kimse yapamaz

Bugün kimse temizlik yaptım da yazmıyor. Dün atılan zılgıtlar herkesi korkuttu galiba
Yarın bizim görüş günümüz. Zaman geçmiyor.
KV'deyle de görüşmediğimiz için dedikodu da yok yazayım

Valla canım ben dün baya temizlik yaptım gece de adet ağrısı gibi bi ağrıya uyanınca tırstım bugün yatışlardayım

Sunu soyleyim sen normal dogum.yapmazsan bu tempoyla kimse yapamaz
Sizden farkli bir sey yapmıyorum aslında, göze girmeye calisan gelin gibi incik cincik yaziyorum diye size çok geliyor
Biricik askim domol markasindan sirkeli temizleyiciyi aldim, Mutlu'nun odasındaki esyalari bi siliyim, camdan heryer toz zaten. Yürüyüş yok seks yok perine yok yok babam yok, ordan zor çıkar o cocuk ama neyse

Masallah masallah aman iyi.ol da sana.bisey diyimi cocuk belirliyor metotu kontrol onda ne kadar masaj spor vb vb yap hikaye

Bilmiyordum valla, Dr. lada hiç konuşmadım üstüne gittiğim de sorucam artık tabi doğurmassam
Buyuk cadi evet dogru anladin kızına.kiyamiyor guyaaa
Büyük cadı

Masallah masallah aman iyi.ol da sana.bisey diyimi cocuk belirliyor metotu kontrol onda ne kadar masaj spor vb vb yap hikaye
Bana çekerse usengeclikten dogmaz, 43te falan doktor alır
Mesela örnek bizimkiler kafa büyütüyor
İmkanları zorluyorlar
Folik asit bebesi bizimkiler, hep ondan
Aynen ya 3 küsürlü doğurmak kolaymış gibi bide koca kafalı oldular Allahım bu çocuğu nasıl alacaklar benden ☹
Söke Söke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…