Uykusuz gecelerrrrdeyim@sinemist57 nerelerdesin, kaç gündür yoksun
Freshh nasılsınız bebişle toparladınız mı biraz
Ya nerede bu millet çok sakin buralar
Aynı aynı ama hiç karşılaşmıyoruzAynı apartman değil mi yahu, malzeme çıkar yine bizim 25 km var aramızda
Nerde kalmıştın kuzu kiMalum bakamıyorum pek şu sıralar, doğuran var mı?
Ne sorunlariniz varmis ahahaha o da sanki abartmışAynı aynı ama hiç karşılaşmıyoruz
Ne o geliyor, ne ben iniyorum.
Eltim eşime demiş geçen gün kv evinde karşılaşmışlar, ama siz de inin olmuyor böyle diye. Eşimde problemlerimiz var bir müddet böyle demiş. Ona noluyorsa.
Diğer efemiz de sag salim gelir insallah
Anasının problemlerini kastetti herhaldeNe sorunlariniz varmis ahahaha o da sanki abartmış
O da guya iyi gelinlik mi yapicak ah canim.benim ara duzeltiyo minis tatlis gelin agzi bal yiyesiceAynı aynı ama hiç karşılaşmıyoruz
Ne o geliyor, ne ben iniyorum.
Eltim eşime demiş geçen gün kv evinde karşılaşmışlar, ama siz de inin olmuyor böyle diye. Eşimde problemlerimiz var bir müddet böyle demiş. Ona noluyorsa.
Değerlere bakılıp gerekli görmediler ama bende verseler iyi olurdu diye düşündüm. Kan ilacı kullanmakla artmıyor sankiCok gecmis olsun sanada canim. Hemen hemen ayni kaderi yasamisiz desene. Rabbim korumus yavrularimizi. Bir daha rabbim bizi evlatlarimizla sinamasin insallah canim.
Aynen canim benimde kan gelmesi ile dogumumun olmasi ameliyattan cikmamiz bir saatte oldu bitti. Zaten hastaneye gittim 5 dakika icinde hemen aldilar sezeryana hic vakit kaybetmediler.
Hayir bana kan vermediler ama cok kan kaybettim cok halsiz kaldim verselee iyi olurdu. Sana verdiler mi cnm?
Maşallah sizeUykusuz gecelerrrrdeyimbaşım çok kalabalık kızlar. Ben sürekli bebisle, hep memedeyiz. Durmadan emmek istiyor bırakınca ağlıyor. Bebek uyuyunca ben de uyuyayım diyorum ama gelen giden durmuyor. Gözaltlarımı ilk defa bu kadar kahverengi görüyorum . Henüz Doğum yapmamış olanlara tavsiyem bol bol uyuyun. Onun dışında iyiyiz, o kadar güzel ki. Bir gülüşü var derler ya gerçekten de öyle...
10 gün sonra azalır etrafındakiler merak etme, görme bişeyi yemek yapsınlar temizlesinler sen efeye bakDiğer efemiz de sag salim gelir insallah
ilk 2 gün içimde bi çocuk daha unuttular sandım,dogum yapmamış gibiydim. 3.gün ve 4.gün asagı doğru eğildiğimde özel bölgemi göremiyordum. Bugün 6 gün geçti artık özel bölgemi görüyorumbol bol su içip ödem atıyorum. Dikişim hala bandajlı yarın çıkacak o da. Artık daha az acıyor. Başımın kalabalık olmasından da cok sıkıldım. Sadece bebeğimi ve eşimi alıp bi otele yerleşmek istiyorum şöyle 1,5 ay falan yanıma bir de yabancı bi bakıcı lazım
Benim doktorda ayni seninki gbi her seye normal diyo neyse bana boylesi lazimCalisiyoruz kardesim ne baariyosunuz? Alla alla!
Odayi toparliyorum, elime gelen herseyi odaya attigim icin karmakarisikkarnima ve vajinama bicak sokmasi gibi bisiler oluyor arada. Sizin doktorlar kesin telas yapar benimkinin sulalesi rahat malum normal der gecer o yüzden hic umursamiyorum cantami da hazirladim gibi, en kucuk boy valiz olabilir benimki doldu nedense. Liste isteyen varsa neler koydugumu yazayim mi?
Ucuza aldigimiz carsaflar kurutmada bir kirismis inanmazsiniz. Bir de üstüne dün aksam yavru kedi almak zorunda kaldim, analari dogurup dogurup basimiza atiyor zaten, bu sefer almiycam dedim bakmiycam dedim yine aldim amaaa salicam, yer yok evde kizlardan ayri koyabilecegim. Az toparlasin bakalim. Bir de çirkin. Dun aksam hali buydu, bugün kafasini kaldiriyor biraz.
Eki Görüntüle 2292418
Ellerine saglik yavrum ayyy kıyamam yaa minnos azcik.toparlansin ac.susuz kalmıştır Allah razi olsunCalisiyoruz kardesim ne baariyosunuz? Alla alla!
Odayi toparliyorum, elime gelen herseyi odaya attigim icin karmakarisikkarnima ve vajinama bicak sokmasi gibi bisiler oluyor arada. Sizin doktorlar kesin telas yapar benimkinin sulalesi rahat malum normal der gecer o yüzden hic umursamiyorum cantami da hazirladim gibi, en kucuk boy valiz olabilir benimki doldu nedense. Liste isteyen varsa neler koydugumu yazayim mi?
Ucuza aldigimiz carsaflar kurutmada bir kirismis inanmazsiniz. Bir de üstüne dün aksam yavru kedi almak zorunda kaldim, analari dogurup dogurup basimiza atiyor zaten, bu sefer almiycam dedim bakmiycam dedim yine aldim amaaa salicam, yer yok evde kizlardan ayri koyabilecegim. Az toparlasin bakalim. Bir de çirkin. Dun aksam hali buydu, bugün kafasini kaldiriyor biraz.
Eki Görüntüle 2292418
Ya alışkın değiliz ben doğurdun sandımCalisiyoruz kardesim ne baariyosunuz? Alla alla!
Eki Görüntüle 2292418
O minnoş sana duacııı.Calisiyoruz kardesim ne baariyosunuz? Alla alla!
Eki Görüntüle 2292418
Ben dogurmiycam ya. Ne o öyle dogurmak falan, çok sıradan.Ya alışkın değiliz ben doğurdun sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?