2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar
Bulantılarım aksm üzeri 17.00 den sonra oluyor benim.
Gece mide yanmasıyla karışık
Sade kefir iciyorm günde 1 tane.
Tavsiye ederim.Ferahlatıyor.
Meyveli olanalarda cok katkı var o yüzden onu kullanmıyorm.

Canım bence kendi iyiliğin için evinde olmalısın, eşyalardan bile tiksindim diyorsun bu durum kalıcı olur ise çok zorlanırsın. sen kendince eşin de kendince haklı ama onlar anlayamaz ki senin ne yaşadığını. açık mutfak ise annenden rica etse gelse yemeğini yapsa sana destek olsa, o yemek yaparken sen başka bi odada olsan ve sonra her yeri havalandırsanız mesela? Başka bir çözüm gelmiyor aklıma maalesef bulantıların hala şiddetli mi? Gün içersinde sıkıca giyinip dışarı çıkıp yürüyüş yapmanı ve sürekli evde yatmamanı tavsiye ederim tabi eğer sürekli kusmuyorsan biraz iyi hissedebiliyorsan, sana iyi gelir

Ben de yoktu cnm
8 de hafif hafif mide ekşimesi oldu.
Hala aman aman bulantım yok sükür
Ordadır merak etme

Koku konusunda ben de aşırı hassasım ya, ter kokusu özellikle oy oyy
herkes kokuyor ya diyordu kuzenim. bende bulantım falan olmadı ama iki gebeliğimde de tavuk kokusundan tiksindim. pişerken verdiği o koku. karadenizliyiz biz bir oturuşta bir tencere karalahana yemeği yiyordum. ama tavuk ıyyyyğ
Günaydın kızlar, bulantılarım ve koku tiksintilerim geçti darısı başınıza

Sizler nasılsınız?

hadi gözünüz aydın. gerisi bulananların başına

Günaydın canım, benim de bulantım akşamüzeri daha çok şiddetleniyordu. Bazen geceleri de devam ediyordu. Ağzımın tadı kalmamıştı resmen sevdiğim şeyleri bile yiyemedim. Bulantıyı baskılasın diye kraker, leblebi gibi şeyler yedim o anlık faydalı oluyordu. Çok şükür birkaç gündür şikayetlerim tamamen geçti diyebilirim.. az kaldı geçicek senin de

Hahahaha ben de bir karadenizli olarak kara lahana yemeğini iyi bilirim -asla yiyemem o ayrı -ama ona bana mısın demeyip tavuktan tiksinmek hakkaten komikmiş

O evden soğuma olayı bende de varBuz gibi geliyor ev bana.
O da sundan.5 gün raporluydım.Annemde kaldım,kalabalık her odadan bi ses
Gecen hafta evime geldim.Cok sessiz bu ev falan dedim:)
Brde temizliği esim yapıyor.Ondan da içim rahat değil.Sanki kirliymiş ev gibi geliyorBu hafta kadın gelecek ins biraz ısınırım eve.
Hamilelik hormonları iste erkekler anlamıyor bacım.
Biz ev değistircektik zaten bebek gelince,oturdum gün sayıyorm mart nisanda cıkcam burdan diye:)

Cok yiyosn ondan diyorlar:)
Yani yiyorm evet iştahım maşallah:)
Aynen kraker falan o anlık bitince yine baslıyr.
ohh ne güzel geçmiş sizin.
Darısı basımıza

Cok yiyosn ondan diyorlar:)
Yani yiyorm evet iştahım maşallah:)
Aynen kraker falan o anlık bitince yine baslıyr.
ohh ne güzel geçmiş sizin.
Darısı basımıza
Kimseye aldırma sen , yiyince yedin, yemeyince yemiyorsun diyorlar :) daha şimdiden şunu tüket süt yapar bunu tüket süt yapar demeye başladılar rabbim hepimize sabır versin

günaydın kızlar hayırlı cumlar. koku hassasiyeti bende de var fazlasıyla hiç birşeye tahammül edemiyorum ya . çok kötü birşey umarım 12. haftada biter :)

Kimseye aldırma sen , yiyince yedin, yemeyince yemiyorsun diyorlar :) daha şimdiden şunu tüket süt yapar bunu tüket süt yapar demeye başladılar rabbim hepimize sabır versin
yalan öğrendiğim bir şey varsa hiç bir şey süt yapmıyor. olmuyorsa olmuyor. şu süt yapar bu süt yapar dedikleri şeyler sadece +9 kilo yaptı. doğumdan 1 hafta sonra +1 kilo fazlam vardı. süt olsun diye yediklerim sadece kilo yaptı. bu bebişte sadece su içeceğim. eminim nokta

Su evet bana da lekelerim olduğu için bol su ic dedi dr.
Tutunmaya bile faydası varmış.
Allahtan günde 1,5 lt en az içerim.

Kesinlikle katılıyorumm.. internetten araştırıyorum, profesörlerin videolarını izliyorum, aynısını söylüyorlar . “Size şunu yiyin süt yapar dedikleri şeylerin hepsi sizi susatan yiyecekler, örneğin tatlı ya da tuzlu yemek.... onları yiyince su içiyorsunuz su da süt arttırmaya yardımcı oluyor “ diyor doktorlar.

Benim ilk gebeliğim ilk tecrübem , herkesin gözünde tecrübesizim o yüzden onları dinlemeliyim diye düşünüyorlar... özellikle kayınvalidem bol bol tatlı yemem gerektiğini söylüyor ve Doğumdan sonra bana hep yedireceğini söylüyor, tatlının süt yaptığına inanıyor. Olayın mantığını anlatamadım kendisine. Böyle zamanlarda itiraz edince yanlış anlamalar kalp kırılmalar oluyor o yüzden bir şey demiyorum. Kötü niyetli değil sonuçta fakat ben yine de hmm, öyle mi, evet diyerek geçiştiriyorum. Bol bol su içeceğim ve istemediğim bir şeyi yemeyeceğim

Su evet bana da lekelerim olduğu için bol su ic dedi dr.
Tutunmaya bile faydası varmış.
Allahtan günde 1,5 lt en az içerim.
süt yapan tek şey su ve uyku. benim gibi kolik bebekle uyku olmayınca süt de olmuyor. bazıları şanslı oluyor. sütü bol oluyor kimisi ben gibi çırpınıyor. ama akıllandım aynı hataya düşüp kompostolar bulgur pilavları yemeyeceğim. kısmet artık

yeme yeme test edildi onaylandı. yapmıyor. sütün olursa ne yersen ye oluyor zaten. süt yapan şey su ve uyku. gece güzel sütüm olurdu çünkü uyuyordum. bir de hakkını yemeyeyim. şu süt artıran çaylar varsa onlar bir miktar artırıyor. humana falan. ama mucizevi şakır şakır değil bir miktar

İnşallah canım tek dileğim bi an önce eskisi gibi olabilmek. Evet bu plastik tabak çatal iyi fikir fakat o evde olduğum sürece başka şeylerde tetikliyecek beni tamamen psikolojik farkındayım allah yardımcım olsun bi şekilde idare etmeye çalışıcam artık. Eşimde idare ediyor ama o da sıkıldı bu durumdan kendince haklı ama bende haklıyım kafam götürmüyor artık

Evet bende yatarken hep arkamı dönüyorum yorgan kokuyo eşya kokuyo istemiyorum yatmak orda o da sen beni özlemiyosun istemiyosun artık demeye başlıyor bir de yengeç burcu çocuk gibi oluyo bazen açıklıyorum o zaman anlayış gösteriyo bi kaç gün sonra tekrar başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…