Canım bulantılarım belli olmuyor bazen akşama kadar kusuyorum bazen günde 2 kere falan ama benim moral olarakda psikolojik olarak da iyi değilim zaten onun farkındayım canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Çok enteresan hiç bir şey için çabalamak istemiyorum evim de durmak için de istemiyorum akşama kadar yorgan içindeyim ağlayıp duruyorum annemle bazen biryere gidiyoruz misafirliğe hiç mutlu değilim eve dönmek istiyorum hemen .Canım bence kendi iyiliğin için evinde olmalısın, eşyalardan bile tiksindim diyorsun bu durum kalıcı olur ise çok zorlanırsın. sen kendince eşin de kendince haklı ama onlar anlayamaz ki senin ne yaşadığını. açık mutfak ise annenden rica etse gelse yemeğini yapsa sana destek olsa, o yemek yaparken sen başka bi odada olsan ve sonra her yeri havalandırsanız mesela? Başka bir çözüm gelmiyor aklıma maalesefbulantıların hala şiddetli mi? Gün içersinde sıkıca giyinip dışarı çıkıp yürüyüş yapmanı ve sürekli evde yatmamanı tavsiye ederim tabi eğer sürekli kusmuyorsan biraz iyi hissedebiliyorsan, sana iyi gelir
Evet ne zaman annemde kalmaya başladım dediğin gibi ev buz gibi gelmeye başladı. Düşün bi yere gidicez eşime kıyafetlerimi sen getir buraya ben burda giyineyim diyorum tahammülüm Yok eve girmeyeO evden soğuma olayı bende de varBuz gibi geliyor ev bana.
O da sundan.5 gün raporluydım.Annemde kaldım,kalabalık her odadan bi ses
Gecen hafta evime geldim.Cok sessiz bu ev falan dedim:)
Brde temizliği esim yapıyor.Ondan da içim rahat değil.Sanki kirliymiş ev gibi geliyorBu hafta kadın gelecek ins biraz ısınırım eve.
Hamilelik hormonları iste erkekler anlamıyor bacım.
Biz ev değistircektik zaten bebek gelince,oturdum gün sayıyorm mart nisanda cıkcam burdan diye:)
Bende kilo alma korkusu var. O yüzden bu tarz deneyimlere çok kulak veriyorum. boyum uzun ve şu an 60 kiloyum. 62 nin üzerine hiç çıkmadım bu zamana dek. Her yaz 58, her kış 60-62 arasıdır kilom. Şu 11 haftalık hamileliğimde ilk haftadan beri kilo almadım hiç, fakat 2.trimesterdan itibaren almaya başlarım gibi geliyor . Hedefim max 5-6 kilo. 70 i görmeden doğurursam benim için daha iyi olur..yeme yeme test edildi onaylandı. yapmıyor. sütün olursa ne yersen ye oluyor zaten. süt yapan şey su ve uyku. gece güzel sütüm olurdu çünkü uyuyordum. bir de hakkını yemeyeyim. şu süt artıran çaylar varsa onlar bir miktar artırıyor. humana falan. ama mucizevi şakır şakır değil bir miktar
Bende kilo alma korkusu var. O yüzden bu tarz deneyimlere çok kulak veriyorum. boyum uzun ve şu an 60 kiloyum. 62 nin üzerine hiç çıkmadım bu zamana dek. Her yaz 58, her kış 60-62 arasıdır kilom. Şu 11 haftalık hamileliğimde ilk haftadan beri kilo almadım hiç, fakat 2.trimesterdan itibaren almaya başlarım gibi geliyor . Hedefim max 5-6 kilo. 70 i görmeden doğurursam benim için daha iyi olur..
hatta 12.haftayı doldurunca beslenme üzerine konuşmalara daha çok ağırlık vermek istiyorum, yiyip içtiklerimize dikkat ederek, birbirimizle konuşup paylaşarak çok kilo almadan ilerleyebiliriz. keyifli olur inş.
Cook iyi anlıyorm seni.Evet ne zaman annemde kalmaya başladım dediğin gibi ev buz gibi gelmeye başladı. Düşün bi yere gidicez eşime kıyafetlerimi sen getir buraya ben burda giyineyim diyorum tahammülüm Yok eve girmeyeerkekler gerçekten anlamıyor ya o kadar uyuz oluyorum ki keyfimden yapıyorum sanki böyle.. iyi ne güzel taşınma iyi olur belki senin içinde canım.. ben yeni evliyim maalesef öyle bi durum söz konusu değil
Bende 60 kilo ile hamile kaldim. Ama benim boyum kisa 159sizin boyunuz kac acaba? Bende kilo almaktan korkuyorum verememekten degilde sonucta cok kilo almakta dogum icin iyi degil. En fazla 8 9 kilo alayim 70 i gormeyeyim istiyorum bende diger arkadaslar siz kac kilo ile hamile kaldiniz acaba
Canim esin bu deneyimi senin yaninda olarak gecirmekistiyor sadece o kadar masum ki. Anne kendi evinde yapip sana getirmesi lazim oturdugun evde o yemek piserse yiyemezsin de. Esinin ilgisine ihtiyac dudugunu belirt canim bi ise yaradigini dusunup nasil mutlu olucak cok tatlisiniz :) erkekler boyle cocuk gibi idare etcezEvet bende yatarken hep arkamı dönüyorum yorgan kokuyo eşya kokuyo istemiyorum yatmak ordao da sen beni özlemiyosun istemiyosun artık demeye başlıyor bir de yengeç burcu çocuk gibi oluyo bazen açıklıyorum o zaman anlayış gösteriyo bi kaç gün sonra tekrar başlıyo
Ne güzel canım, doktorun doğru söylemiş. Başka bir şey yok zaten, pozitif düşün mutlu ol , karnını sevKızlar az önce kontrolden geldim çok mutluyum. Bebiş 16mm olmuş. Doktor 8haftalık dedi tarihleri doğru hesaplamışız. Kalbi 167 atıyor geçen hafta 150 idi :) Test sonuçlarıma baktı demirim çok az eksik çıktı oda çocukluğumdan beri eksik zaten. Herhangi bir ilaç vermedi. Folikasit olarak kullandığım hapta demir bulunuyormuş çünkü. Toxo testi negatif çıktı. Çok şaşırdım küçükken meyve sebze hiç yıkamadan yerdim sosis salam çok yerdim ayrıca 5senedir kedim var. Yememem yapmamam gereken birşey varmı diye sorduğumda ani haraket yspma yeter dikkat etmen greken birşey yok dedi. Biraz rahat benim doktor
benim planım 54 kiloya düşüp hamile kalmaktı ama hayeller hayatlar işte .Bende 60 kilo ile hamile kaldim. Ama benim boyum kisa 159sizin boyunuz kac acaba? Bende kilo almaktan korkuyorum verememekten degilde sonucta cok kilo almakta dogum icin iyi degil. En fazla 8 9 kilo alayim 70 i gormeyeyim istiyorum bende diger arkadaslar siz kac kilo ile hamile kaldiniz acaba
gözün aydın. Maşallah büyümüş bebişin. benimde kedim var 5 yıldır. benimde toxoplazmam negatifdi ilk hamileliğimde. muhtemelen hala negatifdir.Kızlar az önce kontrolden geldim çok mutluyum. Bebiş 16mm olmuş. Doktor 8haftalık dedi tarihleri doğru hesaplamışız. Kalbi 167 atıyor geçen hafta 150 idi :) Test sonuçlarıma baktı demirim çok az eksik çıktı oda çocukluğumdan beri eksik zaten. Herhangi bir ilaç vermedi. Folikasit olarak kullandığım hapta demir bulunuyormuş çünkü. Toxo testi negatif çıktı. Çok şaşırdım küçükken meyve sebze hiç yıkamadan yerdim sosis salam çok yerdim ayrıca 5senedir kedim var. Yememem yapmamam gereken birşey varmı diye sorduğumda ani haraket yspma yeter dikkat etmen greken birşey yok dedi. Biraz rahat benim doktor
Canım annenin evde yaptığı yemeklerden eşin akşam gelirken getirse beraber yeseniz hem ev kokmaz. Bu geçici bi süreç genelde 3. Aydan sonra tiksintiler bulantılar azaliyo. Eşinde sende haklısınız kendinize göre oda seni yanında görmek ister hamileyken. Aranıza soğukluk girmesin evde çok bunalırsan çıkar beraber hava alırsınız bi yerlere gidersiniz olmaz mıİnşallah canım tek dileğim bi an önce eskisi gibi olabilmek. Evet bu plastik tabak çatal iyi fikir fakat o evde olduğum sürece başka şeylerde tetikliyecek beni tamamen psikolojik farkındayım allah yardımcım olsun bi şekilde idare etmeye çalışıcam artık. Eşimde idare ediyor ama o da sıkıldı bu durumdan kendince haklı ama bende haklıyım kafam götürmüyor artık
Ben 53 kg ile hamile kaldım. Ilkinde 51 ile kalıp 16 kg almıştım. Bakalım bunda ne kadar alicam doğumdan sonra bol bol emzirirseniz çabucak verirsiniz kiloları.Bende 60 kilo ile hamile kaldim. Ama benim boyum kisa 159sizin boyunuz kac acaba? Bende kilo almaktan korkuyorum verememekten degilde sonucta cok kilo almakta dogum icin iyi degil. En fazla 8 9 kilo alayim 70 i gormeyeyim istiyorum bende diger arkadaslar siz kac kilo ile hamile kaldiniz acaba
ah canim o kolik beni de mahvetmisti. tam 99 gun. bebege dokunur diye hicbirsey yedirmediler bana. acliktan migdem hastalanmisti. ona ragmen sutum cok ciddi miktarda boldu.süt yapan tek şey su ve uyku. benim gibi kolik bebekle uyku olmayınca süt de olmuyor. bazıları şanslı oluyor. sütü bol oluyor kimisi ben gibi çırpınıyor. ama akıllandım aynı hataya düşüp kompostolar bulgur pilavları yemeyeceğim. kısmet artık
Benim 2 yan tarafım mosmorCanim bende kendm vuruyorum gobek deliginin alt taraflari cok morariyor diger yerler daha az morariyor. O da kan sivi oldugj icin ignenin girdigi yerdeki kilcal damarlar kanama yapiyormus ve iyilesirlem o kan yukari cikiyormus ondan morariyormus canim
Sağol canımGözün aydın canım maşallah
öyle zor günler geçirdim ki hala o günlere dönecek olmak korkutuyor beni. 18 saat ağlıyordu. bu bebeğimde öyle ağlarsa ne yaparım diyorum şimdi. 2 yaşında oğlum var yemesi uyuması oyunu. inşallah bebeğim kolik olmaz. benim sütümde yoktu. uyuyamayınca iyice kesiliyordu. bu sefer mama veriyordum. mama daha çok gaz yapıyordu. ben daha uykusuz kalıyordum böyle kısır döngü.ah canim o kolik beni de mahvetmisti. tam 99 gun. bebege dokunur diye hicbirsey yedirmediler bana. acliktan migdem hastalanmisti. ona ragmen sutum cok ciddi miktarda boldu.
bebegi her istediginde emzirmek bir de su icmek artiriyor sutu.
Muhtemelen öyle olur canım :)Cook iyi anlıyorm seni.
Bnde cok dillendirmiyorm esime çünkü muhtemeln oda anlamıcak:)
Hep bu hormonlar iste cnm.
Merak etme sende bebis gelmeeye yakın,odasıydı ,hazırlığıydı eve ısınırsn muhtemelen:)
Bizim bebeğe odamız yok ondn tasıncz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?