2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Leon bey ben bugün üzülünce pek hareket etmedi. Karnimi sevdim hakkımızda hayırlısı ben artık uzulmyrm dedim icimde parti kurdu sanirsam habire oynuyo
Yahuu ben bunun ağzını burnunu yirimmm yaa. Erken dogck diye dese doktor birden rahatlama gelir sanırdım uykusuzlk ağrı bitecek ama hiç öyle olmuyor onun nişan vermesi hakkini hiç sebep yokken elinden almak istemiyorum. Deli gibi seviyorumm yaa Rabbimin verdiği emanetini

Al kırdı kafayı, hormonlar tarafından ele geçirildi.

Serumdan sonra sancı aralıklarım uzadı yinede 100çıktı 3kez
B Bluemom44 bu gece dogurmayacaksin bebeğim merak etme, daha vakti var ❤
Eve geldim sabah doktora gözükmek için gideceğim tekrar. Hepinize teşekkür ederim kızlar çok yorgunum kendinize dikkat edin yazarım inşallah bir gelişme olursa

Bu çarşamba en son 3.200dü canım. Doktorda 37dolunca dedi henüz 36+1deyim. Bakalım ne kadar kalırsa kar

Ay o kenardaki örgü şeysi çok hoş internette bulabilirmiyimki ismi ne olarak geçiyo canim?

Offf cok tirstim yaa

Hepinize merhabalar. Sabah evden çıktım şimdi eve girdim. Bu gün kontrol vardı. Nst de iki sancı çıktı. Doktor da haftaya Perşembe için sezeryan planlamakta karar verdi. Yoksa kendi gelecek diye. Kendi gelse olmaz mı dedim. Risk olur dedi. Böylece ben de son 6 gece içinde olduğumu öğrendim. Çok seviniyorum artık hamile olmama fikri güzel ama planlı olunca insan gerilim yaşıyor ister istemez. Eğer bebek o zamana kadar durursa 1 Ağustos Doğum olacak. Ağustos annesi olacağım kıl payı ile
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar sanki sancı çekiyorum ya bu gece doğırcakmışım gibi geliyor nedense @Rzg14 canım sen nasıl dayandın bu sancılar kaç haftadır ya
Çok geçmiş olsun ağrın çok ise bir doktora görünsen iyi olur canım
afroditi hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebiş
Yapamadıklarım alıntılayamadıklarım oldu. Hasta olanlara çok geçmiş olsun dileklerimi, iyi haberlerle kontrolden dönenlere gözünüz aydın dileklerimi yolluyorum. Sevgiler

Seninde gözun aydın şimdiden en azından doğuracağın tarih belli olmuş canim belirsizlik kötü ya herkesi okuyorum burda benimki ne zaman diye hep bir karamsarlık tedirginlik sezeryanmi normalmi hiç birsey belli değil daha neyse bekleyip görelim artik

tv izlerken uyumuş kalmışım, bir uyandim ki yine birileri doğurmuş benimkine bakiyorum hâlâ tık yok anca yesin içsin uyusun icerde babasi kılıklı şey gelmeye üşeniyor şu saat olmuş kipir kipir içerde ne yapiyosa uyusana oğlum... gece gece kipirtilarin hic hoşuma gitmiyor sanki bana uykusuz her gece geliyor gibi

Ruhen ve fiziken çöküş günümü yaşadım bugün resmen. Bütün gün tv karşısında koltukta pinekledim. Ağladım ofladım pufladım salak bigün geçirdim ya. Ruhum daralıyor içimde en ufak mutluluk kırıntısı yok gibi. Bunlarda mı hormonlardan anasını satayım

Ah ben neler yaşadım neler, kendi kendimi bunalima sokucam, iddialiyim. Bir de ağla ağla.
Sıkıldık bence ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…