2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sekersizfistikezmesi yavrum var mi baska esya onerin.olan acaba biz de olmayan soyle.soyle nedir ?

Ahahahah valla başka bir şey yok, hatta bir sürü lüzumlu şeyi de almadım. Lüzumsuz işler başkanı mode on.

Ay afroditi de doğurmuuş, hadi göZün aydınn. Artık eşim de soruyor bugün kaç kişi doğurmuş diye. Bakalım sıramız ne zaman.

B Bluemom44 Allah yardımcın olsun kuzum ya, inşallah bir an önce sağlıklı bir şekilde evine döneceksin

Çok geçmiş olsun canım sancın mı vardı okuyamadım sayfaları daha

Canim kasmasaydin keşke kendini,bugün bana da iyice baktı biraz acıdı bugünkü 1 cm dedi geri. Haftan da sıkıntı yok korkma doğsa bile küvöze gerek kalmaz inşallah. Bak ben 34+3 tüm doktoru zar zor eski ultrasonlarla ikna ettim, senin durumun iyi pozitif düşün korkma sakın, gelişmeleri yine yaz Allah yardımcın olsun inşallah

Hiç kasmadım aslında canım korkumda yoktu. Canımı çok yaktı sağa bastırdı sola bastırdı yukardan karnıma bastırdı bebeği ittirdi tuhaf tuhaf şimdi diyorum iki parmak bu kadar acıttı çocuk nasıl acıtacak. İnşallah canım çok teşekkür ederim. Birdenanında kanamam oldu kadın okadar zorlayınca

Bazarinin eli cok agir oluyo hic karsi tarafk dusunmuyo... İnsaah hayirlisi neyse o olsun senin ve bebisin icin canim

Benim hastane ile lunapark karsilikli. Bisi olirsa 1dk aracla
Sen boşa bekleme..biz yakında ağustos bebeleri diye grup kurucaz sen burda hala doğurucam diye bekle durrrgrubun başını bi çektin doğuruyorum diye geçtin köşeden izliyorsun..erken doğumlar hep senin yüzünden

Bugün anneme anlatyrm bayramda sancisi olan kızın neyi oldu diyor olmadı ondan sonra kaç kişi doğurdu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…