Çok sinir bozucu ne ümitlerle almıştım halbuki...Demek ki bunu kullanıp çatlayan bi tek ben değilmişim
gecmis olsun canım, bazilari hanzo kılıklı olduklari icin elleri de agir oluyor.. sen bu gece güzelce dinlen kafaya takma guzelce uyumaya çalış, yarin ola hayrola.. doktorundan da ins guzel haberler alirsin..Kızlar nstden sonra ebe açıklık için muayne etti. Yok böyle bir acı canım çok yandı doktor olmadığı için herhalde eli çok ağardı bulmak için uğraştı rahim ağzını. 1,5cm açılma varmış. 36+1 olduğu için serum taktılar durdurmak için. 37dolunca durdurmuyorlarmışserumdan sonra tekrar nst gireceğim ilaç etki etmiş mi diye. Doktorumda sabah 9da yanıma gel dedi. Sabaha kadar kalabilirsin dendi fakat serumdan sonra eve gideceğim. Hayırlısı bakalım
Umarım bebeklerin doğmasıyla bıçak gibi kesilir bu duygular yoksa işimiz iş. Aman birde lohusa depresyonuna yakalanırsak yandığımızın resmidirAh ben neler yaşadım neler, kendi kendimi bunalima sokucam, iddialiyim. Bir de ağla ağla.
Sıkıldık bence ondan.
açılma yoksa suni ile zor bıraksa ya zamanini doldursa bebek 4 kilo oluncada doğar Hayırlısı olsun ne diyimmSezaryen degil canım suni sanciyla normal doğumu başlatacak
Yaaaa tüh ben gittim bugün çok güzel geçti bana çok uzak değil yalnız gidip geldim Eşim mirin kırın eder gibi oldu Kötüyü çağırma iyiyim relaks En hamile bendim şükür doğurmadan geldim.
Senin nisanın gelmiş gibi canımKizlar ya şimdi lavaboya gittim normalde lekelenmenin 3 gun icinde biter 3 gunden fazla surerse gelirsin demisti doktorum, jöle gibi pembe sarı karışık bisey geldi nişan bu oluyor galibagece de kasilmalarim oldu ama onemsemedim aslinda.. yarin da gecmezse doktora gidecektim ama bakalim takip edecegim eğer sanci vs baslar yada artarsa hastanenin yolu görünecek bana.....
Ruhen ve fiziken çöküş günümü yaşadım bugün resmen. Bütün gün tv karşısında koltukta pinekledim. Ağladım ofladım pufladım salak bigün geçirdim ya. Ruhum daralıyor içimde en ufak mutluluk kırıntısı yok gibi. Bunlarda mı hormonlardan anasını satayım
Sorma canım o kadar bunaldım ki eşime diyorum sezaryen mı olsam daha erken alıyorlarUmarım bebeklerin doğmasıyla bıçak gibi kesilir bu duygular yoksa işimiz iş. Aman birde lohusa depresyonuna yakalanırsak yandığımızın resmidirdimi yaa bencede sıkıldık artık baya poff...
Yalnız değilsin canım, bi dahaki ağrımda bende gitmicem muhtemelen yine İshal sancısı diye, evde doğurucam o olcakKızlar az önce uzanayım dedim uzanırken birden kalakaldım sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi aynı zamanda da yanıyordu cız cız çok değişikti 20-30 sn sürdü bu yalancı kasılma dedikleri birşey mi acaba ben bunları anlamadan doğurucam ya
duskapani muhtarlık namim.senindir @peridrol84 tansiyon @Megatron20 kolestaz yuzunden.dogum.yaptilar.gecmis.olsun canim sana da
sasirmadimmmmm aslaaa
B Bluemom44 davul.cal.bagir kalksin bir zahmet
cokkk guzel olmus canim.bu arada istedigim muzik mobil orguleri yapildimuzikmobiline kendim taktim boyunu belki degistiririm diye iplerini kesmedim henuz. kendi odasindaki yatagina takacaktim, ama sonra bizim kucuk gelin ‘abla yatak odasi uyumak icin, salondaki boxu oyun icin diye mantik yurutup muzikmobili asmadim odasina’ dedi, bana da cok makul geldi. o yuzden salondaki boxuna astim. cokta uyumlu oldu örgü yastigiyla
R Rzg14 hocam, nasil olmus?
Eki Görüntüle 2292910
sorma yahu. Romayi da ben yaktim da kimse bilmiyorSen boşa bekleme..biz yakında ağustos bebeleri diye grup kurucaz sen burda hala doğurucam diye bekle durrrgrubun başını bi çektin doğuruyorum diye geçtin köşeden izliyorsun..erken doğumlar hep senin yüzünden
Bugün anneme anlatyrm bayramda sancisi olan kızın neyi oldu diyor olmadı ondan sonra kaç kişi doğurdu diyorum
gecmis olsun cnm. ne kadar dursa evet kar ama 36 dan sonra kuveze girmiyor. ya da dogumu durdurmuyoruz demislerdi bana. cati muayeneni biraz kotu yapmis hemsire. insallah suan iyisindir.Bu çarşamba en son 3.200dü canım. Doktorda 37dolunca dedi henüz 36+1deyim. Bakalım ne kadar kalırsa kar
olur oyle arada. uzulme.Ruhen ve fiziken çöküş günümü yaşadım bugün resmen. Bütün gün tv karşısında koltukta pinekledim. Ağladım ofladım pufladım salak bigün geçirdim ya. Ruhum daralıyor içimde en ufak mutluluk kırıntısı yok gibi. Bunlarda mı hormonlardan anasını satayım
gecmjs olsun cnm.B Bluemom44 haftasi gayet guzel.kilosu zaten gayet iyi masallah senn.korkma hayirlisi olsun hakkinizda insallah zamanında gelsin Allah saglik.şifa versin.canım
afroditi toparlayinca yaz tatlim tekrardan Allahım sifa saglik.versin.hayirli.ugurlu olsun minnosss Allah anali babali.büyütsün gecmis.olsun
Herkese.günaydın mutlu sağlıklı gunleriniz.olsunnnn
Kalca.agrisiiiiiiiii kalça ağrısı
Yok yok normal ruh halinde değiliz adamlar naapsınnnSorma canım o kadar bunaldım ki eşime diyorum sezaryen mı olsam daha erken alıyorlar
O da garibim sen nasıl istiyosan doktorla konuşalım diyo.. saçmalama dedim unut bu söylediğimi bir daha da böyle bişey dersem olmaz de dedimbana bir bakışı var yok çözemedi iki saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?