Minikken bu kadar saf olup buyudugumuzde nasil pislik olabiliyoruz, cok garip.Selam kizlar giremedim buraya persembe gece oglumu hastaneye yatirdik ishal ve kusma ile sukur toparladi salgin varmis ama dun yorgunlukla sanirim baya agrim oldu. Guya rahat edeyim diye ozel oda falan tuttuk ama insan yinede yoruluyor birde oglum ben varken ananesine hic bir isini yaptirmiyor annemde yardim etmeye calisiyor ama ustumu annem degissim mamami annem yedirsin annem uyutsun kuzum benim nasil ozluyorsa beni dun saat 4 gibi eve geldik bizi dogum katinda yatirdilar gece yatarken bir iki odanin kapisinda sus vardi sabah bir kalktik ohoooo tum koridor bebek olmus oglum sesleri duydukca anne bebe mama ver diyip durdu zor durdurdum valla kendi sutunu goturmeye kalkti illaki girip bakalim bebeklere diye
Anca ilaçla geçer öyle olmaz ki hem doğum öncesi iyi değil yani mantar enfeksiyonSağol canım bende anlamadım ebe Altan muayene ettiğinde çok yoğun dedi ama doktorla görüştü ilaç falan vermediler onun için, bugünde aşırı yanma var sızlıyo resmen duramıyorum mesaj attım şimdi serum falan versinler bıktım artık ya
İçmeye çalışıyorum canım sürekli temiz tutmaya çalışıyorum ama yok bi işe yaramıyo
Geçen akşam nefes alamıyorum. Yatamıyorum oturamıyorum diye ağlarken doktorla konuşalım sezeryan ile alsın bebeği artık dediSorma canım o kadar bunaldım ki eşime diyorum sezaryen mı olsam daha erken alıyorlar
O da garibim sen nasıl istiyosan doktorla konuşalım diyo.. saçmalama dedim unut bu söylediğimi bir daha da böyle bişey dersem olmaz de dedimbana bir bakışı var yok çözemedi iki saat
Geçecek bu günlerde inşallah bizde normal insanlar gibi olucaz eski günlerdeki gibiÇok mahvetti hemde bi dediğim bi dediğimi tutmuyo
Oyy maşallah kuzumaa Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım benim ♥Kizlarr cok sukur dogurdum ama spinal sezaryen olmak zorunda kaldim. Dun sabah ki son nst de kalp ritminde sıkıntı oldu kordonu dolanmış hemen sezaryene aldilar bizi. 14.19 da 36+3 ken 3090gr 51cm dogdu Asya kuşum67 bildirim vardi henuz okuyamadim mesajlarinizi ve suan emmek istiyo bebis hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler ❤❤❤
tabi bir de yemek kazandikevet çok iyi tutturdun gerçekten. o kadar istedim iddialaştım ki önce ben diye işte evren de dedi al sana bir gün önceyi vereyim demek ki. Hem senin öngörün tutmuş oldu hem benim isteğim olmuş oldu işte bir nevi
Çok geçmiş olsun canım ya
Oğluşuna çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda saha da iyi olur. Çocuklar hasta iken daha bir anneye ihtiyaç duyuyorlar. İster istemez yorucu oluyor. Ama. Allah evlatlarımıza sağlık versin de yorgunluk göze görünmüyor gerçekten. Demek bebeklere süt verecekmişyerim onu
kiyamam ;(
Doğurma yöntemin hiç önemli değilKizlarr cok sukur dogurdum ama spinal sezaryen olmak zorunda kaldim. Dun sabah ki son nst de kalp ritminde sıkıntı oldu kordonu dolanmış hemen sezaryene aldilar bizi. 14.19 da 36+3 ken 3090gr 51cm dogdu Asya kuşum67 bildirim vardi henuz okuyamadim mesajlarinizi ve suan emmek istiyo bebis hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler
oh cok sukur... kendi dogal haliyle gelsin umarjmGünaydın kızlaraz önce çıktım doktorun yanından çatı muaynesi yaptı açıklığıma baktı tekrar. Çatım iyiymiş gayet kasların çok güçlü hiç böylesini görmemiştim diyor 3cm açıklığım var nstde çok hafif sancı çıktı. Suni sancı versem hemen doğurursun dedi kendi sürecine bırakalım ne zaman olursa dedik. Bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. Merak eden herkese teşekkürler ailem gibisiniz kızlar
Yatıyor msn hastanede canım hadi insallahGünaydın kızlaraz önce çıktım doktorun yanından çatı muaynesi yaptı açıklığıma baktı tekrar. Çatım iyiymiş gayet kasların çok güçlü hiç böylesini görmemiştim diyor 3cm açıklığım var nstde çok hafif sancı çıktı. Suni sancı versem hemen doğurursun dedi kendi sürecine bırakalım ne zaman olursa dedik. Bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. Merak eden herkese teşekkürler ailem gibisiniz kızlar❤
Ohh maşallah çok şükür iyi olmanıza ve doğal sürecini beklemeye bırakılmasına çok sevindim. Hayırlı zamanda gelsin evladın inşallah canım ♥Günaydın kızlaraz önce çıktım doktorun yanından çatı muaynesi yaptı açıklığıma baktı tekrar. Çatım iyiymiş gayet kasların çok güçlü hiç böylesini görmemiştim diyor 3cm açıklığım var nstde çok hafif sancı çıktı. Suni sancı versem hemen doğurursun dedi kendi sürecine bırakalım ne zaman olursa dedik. Bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. Merak eden herkese teşekkürler ailem gibisiniz kızlar❤
Çok heyecanlıGünaydın kızlaraz önce çıktım doktorun yanından çatı muaynesi yaptı açıklığıma baktı tekrar. Çatım iyiymiş gayet kasların çok güçlü hiç böylesini görmemiştim diyor 3cm açıklığım var nstde çok hafif sancı çıktı. Suni sancı versem hemen doğurursun dedi kendi sürecine bırakalım ne zaman olursa dedik. Bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. Merak eden herkese teşekkürler ailem gibisiniz kızlar❤
Aaaaa bebiş geliyoooooorGünaydın kızlaraz önce çıktım doktorun yanından çatı muaynesi yaptı açıklığıma baktı tekrar. Çatım iyiymiş gayet kasların çok güçlü hiç böylesini görmemiştim diyor 3cm açıklığım var nstde çok hafif sancı çıktı. Suni sancı versem hemen doğurursun dedi kendi sürecine bırakalım ne zaman olursa dedik. Bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. Merak eden herkese teşekkürler ailem gibisiniz kızlar
snowmotion
Çok geçmiş olsunyakışıklı iyiyse sen de dinlenmeye çalış bari biraz
@greyfurt_
çarşamba tahlilde bende de enfeksiyon çıktı, dr yanma var mı dedi, yok diyince bol su iç, yanma olursa tekrar konuşalım dedi..yanma olduğunu söylersen bişey yapar belki..geçmiş olsun
kiz dogum günümde super.olur beklesin yagmurcuk ama agustos anasiyiz agustos 1 2 olsun
oyyy masallah artik gerisi bebise kaldi hadi.gozunuz aydinn guzel.haberler Allaha kolaylik versin.Günaydın kızlaraz önce çıktım doktorun yanından çatı muaynesi yaptı açıklığıma baktı tekrar. Çatım iyiymiş gayet kasların çok güçlü hiç böylesini görmemiştim diyor bebiş 3.500kg olmuş. 3cm açıklığım var nstde çok hafif sancı çıktı. Suni sancı versem hemen doğurursun dedi kendi sürecine bırakalım ne zaman olursa dedik. Bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. Merak eden herkese teşekkürler ailem gibisiniz kızlar❤
İnsallah guzel cikar canim senin ayaciklarin nasil olduSali.cikicak benim.kultur sonucu da
gozun aydin canim hastanede mi bekliceksin yoksa eve mi gonderdi agrin var mi peki, bebekde masallah tosuncuk olcak haftasina göre gayet iyiymis kilosuGünaydın kızlaraz önce çıktım doktorun yanından çatı muaynesi yaptı açıklığıma baktı tekrar. Çatım iyiymiş gayet kasların çok güçlü hiç böylesini görmemiştim diyor bebiş 3.500kg olmuş. 3cm açıklığım var nstde çok hafif sancı çıktı. Suni sancı versem hemen doğurursun dedi kendi sürecine bırakalım ne zaman olursa dedik. Bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. Merak eden herkese teşekkürler ailem gibisiniz kızlar❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?