2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Minikken bu kadar saf olup buyudugumuzde nasil pislik olabiliyoruz, cok garip.

Anca ilaçla geçer öyle olmaz ki hem doğum öncesi iyi değil yani mantar enfeksiyon

Geçen akşam nefes alamıyorum. Yatamıyorum oturamıyorum diye ağlarken doktorla konuşalım sezeryan ile alsın bebeği artık dedi aynı kafadan sanırım kocalar

Günaydın canımlar.. Çok güzel bir güne uyanmanız dileğiyle ♥

Benim dünden beri kasıklarım da adet ağrısı gibi ağrım var. Her zaman yaşadığım rutin ağrılar gibi değil biraz daha şiddetli ve yatarken bile ağrıyor. Önceki yaşadığım rutin ağrılar genelde yürürken oturduğum yerden kalkarken yatakta dönerken vs olurdu. Ama bu ağrı dünden beri geçmedi ya.
Bu ağrılar normal mi kızlar? Hastaneye gitmeli miyim?

Oyy maşallah kuzumaa Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım benim ♥

tabi bir de yemek kazandik Efelihayat ile . ama dur bakali belki 31 temmuzdq dogururum
R Rzg14 bana da vermişti yine tekrarladı canım bu sefer daha etkili bişey versin zaten ishal de var bide orası yanıyo kopartıp atıcam belden aşağımı yetti ya
kiyamam ;(

Doğurma yöntemin hiç önemli değil ikinizinde iyi olması herşey için yeterli gözün aydın tekrardan canım maşallah boy kilo gayet iyi. Ben de 36+1 ‘im hiç korkmaya gerek yok demek ki güle güle büyüt bebeğini canım

Günaydın kızlar az önce çıktım doktorun yanından çatı muaynesi yaptı açıklığıma baktı tekrar. Çatım iyiymiş gayet kasların çok güçlü hiç böylesini görmemiştim diyor bebiş 3.500kg olmuş. 3cm açıklığım var nstde çok hafif sancı çıktı. Suni sancı versem hemen doğurursun dedi kendi sürecine bırakalım ne zaman olursa dedik. Bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. Merak eden herkese teşekkürler ailem gibisiniz kızlar❤

Son düzenleme:
oh cok sukur... kendi dogal haliyle gelsin umarjm

Yatıyor msn hastanede canım hadi insallah

Ohh maşallah çok şükür iyi olmanıza ve doğal sürecini beklemeye bırakılmasına çok sevindim. Hayırlı zamanda gelsin evladın inşallah canım ♥

Çok heyecanlı her an doğum haberini alabiliriz yani sağlıkla gelsin kuzucuk, allah yardımcın olsun

Aaaaa bebiş geliyoooooor
Demek ki yavaş yavaş açılacak akşamdan beri 3cm olmuş. Hadi bakalım hayırlısı ile al kucağına. Bence daha kilo alıp annesini zorlamamak İçin büyüdüm ben artık diyip çıktı yola geliyor inşallah gönlüne göre bir Doğum gerçekleştirirsin canım

Benimki de yanmayı, zorlanmayı, batmayı sormuştu evet. Ben de yok deyince su iç bol bol dedi

tabi bir de yemek kazandik Efelihayat ile . ama dur bakali belki 31 temmuzdq dogururum

kiyamam ;(
kiz dogum günümde super.olur beklesin yagmurcuk ama agustos anasiyiz agustos 1 2 olsun
oyyy masallah artik gerisi bebise kaldi hadi.gozunuz aydinn guzel.haberler Allaha kolaylik versin.

gozun aydin canim hastanede mi bekliceksin yoksa eve mi gonderdi agrin var mi peki, bebekde masallah tosuncuk olcak haftasina göre gayet iyiymis kilosu bugunki muayenenen rahat gecti mi, dun cok canim yandi demiştin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…