Geçmiş olsun canım niye vermediler ki acaba bilemedimMantar ve enfeksiyon var dediler bana ama ilaç vermediler şimdide yanma başladı bi serum falan vermiyolar mı bunun için Kızlar ya
amin cnm. Hepimiz insallah :)Ağustos anası olacaksınız inşallah ucu ucunasağlıkla kucağınıza alın inşallah
cnm bende de enfeksiyon cikti diye 6 gunluk fitil verdi. Onu kullaniyorum suan. Sana neden vermedi acaba...Mantar ve enfeksiyon var dediler bana ama ilaç vermediler şimdide yanma başladı bi serum falan vermiyolar mı bunun için Kızlar ya
Cok gecmis olsun cnm. Simdi iyui olmasina cok sevindim. Cocuklar hep anneye ihtiyac duyuyor.Selam kizlar giremedim buraya persembe gece oglumu hastaneye yatirdik ishal ve kusma ile sukur toparladi salgin varmis ama dun yorgunlukla sanirim baya agrim oldu. Guya rahat edeyim diye ozel oda falan tuttuk ama insan yinede yoruluyor birde oglum ben varken ananesine hic bir isini yaptirmiyor annemde yardim etmeye calisiyor ama ustumu annem degissim mamami annem yedirsin annem uyutsun kuzum benim nasil ozluyorsa beni dun saat 4 gibi eve geldik bizi dogum katinda yatirdilar gece yatarken bir iki odanin kapisinda sus vardi sabah bir kalktik ohoooo tum koridor bebek olmus oglum sesleri duydukca anne bebe mama ver diyip durdu zor durdurdum valla kendi sutunu goturmeye kalkti illaki girip bakalim bebeklere diye
Allah şifa versin paşaya çok geçmiş olsun canım ya sen de yorulmuşsundur baya hemen toparlar inşallah.. Bebişler gelsin gelsin sağlıkla vakitlice çok heyecanlanıyorum kızlar doğurdukçaSelam kizlar giremedim buraya persembe gece oglumu hastaneye yatirdik ishal ve kusma ile sukur toparladi salgin varmis ama dun yorgunlukla sanirim baya agrim oldu. Guya rahat edeyim diye ozel oda falan tuttuk ama insan yinede yoruluyor birde oglum ben varken ananesine hic bir isini yaptirmiyor annemde yardim etmeye calisiyor ama ustumu annem degissim mamami annem yedirsin annem uyutsun kuzum benim nasil ozluyorsa beni dun saat 4 gibi eve geldik bizi dogum katinda yatirdilar gece yatarken bir iki odanin kapisinda sus vardi sabah bir kalktik ohoooo tum koridor bebek olmus oglum sesleri duydukca anne bebe mama ver diyip durdu zor durdurdum valla kendi sutunu goturmeye kalkti illaki girip bakalim bebeklere diye
Geçmiş olsun oglunuzaSelam kizlar giremedim buraya persembe gece oglumu hastaneye yatirdik ishal ve kusma ile sukur toparladi salgin varmis ama dun yorgunlukla sanirim baya agrim oldu. Guya rahat edeyim diye ozel oda falan tuttuk ama insan yinede yoruluyor birde oglum ben varken ananesine hic bir isini yaptirmiyor annemde yardim etmeye calisiyor ama ustumu annem degissim mamami annem yedirsin annem uyutsun kuzum benim nasil ozluyorsa beni dun saat 4 gibi eve geldik bizi dogum katinda yatirdilar gece yatarken bir iki odanin kapisinda sus vardi sabah bir kalktik ohoooo tum koridor bebek olmus oglum sesleri duydukca anne bebe mama ver diyip durdu zor durdurdum valla kendi sutunu goturmeye kalkti illaki girip bakalim bebeklere diye
canim onu ben aliexpress ten siparis verdim ve asiri cabuk geldi! burda bi magazada gordum aynisini, karar verememistim almaya. ali’de arattirdim fiyat olarak 3e 1iydiAy o kenardaki örgü şeysi çok hoş internette bulabilirmiyimki ismi ne olarak geçiyo canim?
hahah aynisi bende evvelki aksam olmustuBuradan okuduklarimdan etkilenip uyuyamadim bildginiz ulan sanci gelir mi diye diye bu saati ettim daha da aksamlari okumicam burayi vallahi tetikteyim saatlerdir
sagol tatliim, benimde cok icime sindi gercektencokkk guzel olmus canim.
Canım aşırı su icmelsnMantar ve enfeksiyon var dediler bana ama ilaç vermediler şimdide yanma başladı bi serum falan vermiyolar mı bunun için Kızlar ya
udg06 cnm tahminim tutacak gibi. Once ben ertesi gun sen diyrdum ..
Senin 1i benim 2si. Siralamamizi karistirmisim sadece
Çok geçmiş olsun canım yaMantar ve enfeksiyon var dediler bana ama ilaç vermediler şimdide yanma başladı bi serum falan vermiyolar mı bunun için Kızlar ya
Oğluşuna çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda saha da iyi olur. Çocuklar hasta iken daha bir anneye ihtiyaç duyuyorlar. İster istemez yorucu oluyor. Ama. Allah evlatlarımıza sağlık versin de yorgunluk göze görünmüyor gerçekten. Demek bebeklere süt verecekmişSelam kizlar giremedim buraya persembe gece oglumu hastaneye yatirdik ishal ve kusma ile sukur toparladi salgin varmis ama dun yorgunlukla sanirim baya agrim oldu. Guya rahat edeyim diye ozel oda falan tuttuk ama insan yinede yoruluyor birde oglum ben varken ananesine hic bir isini yaptirmiyor annemde yardim etmeye calisiyor ama ustumu annem degissim mamami annem yedirsin annem uyutsun kuzum benim nasil ozluyorsa beni dun saat 4 gibi eve geldik bizi dogum katinda yatirdilar gece yatarken bir iki odanin kapisinda sus vardi sabah bir kalktik ohoooo tum koridor bebek olmus oglum sesleri duydukca anne bebe mama ver diyip durdu zor durdurdum valla kendi sutunu goturmeye kalkti illaki girip bakalim bebeklere diye
Sağol canım bende anlamadım ebe Altan muayene ettiğinde çok yoğun dedi ama doktorla görüştü ilaç falan vermediler onun için, bugünde aşırı yanma var sızlıyo resmen duramıyorum mesaj attım şimdi serum falan versinler bıktım artık yaGeçmiş olsun canım niye vermediler ki acaba bilemedim
İçmeye çalışıyorum canım sürekli temiz tutmaya çalışıyorum ama yok bi işe yaramıyoCanım aşırı su icmelsn
Maşallah maşallah..boyuna.posuna da.nazar değmesin insallah..❤❤allah analı babalı büyümesini nasip etsin hayırlı evlat olsun insallahKizlarr cok sukur dogurdum ama spinal sezaryen olmak zorunda kaldim. Dun sabah ki son nst de kalp ritminde sıkıntı oldu kordonu dolanmış hemen sezaryene aldilar bizi. 14.19 da 36+3 ken 3090gr 51cm dogdu Asya kuşum67 bildirim vardi henuz okuyamadim mesajlarinizi ve suan emmek istiyo bebis hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler
Bana hatta 40 i da gecip beni suruncemede birakacak gbi geliyo bakalim artik canim evet beklicez aman saglikla gelsinlerde benim.kafamdaki o binsorun cikmadancanim onu ben aliexpress ten siparis verdim ve asiri cabuk geldi! burda bi magazada gordum aynisini, karar verememistim almaya. ali’de arattirdim fiyat olarak 3e 1iydi
uzunlugu 2 metre olani sectim, link:
2M uzunluk bebek yataÄı tampon 4 örgüler bebek yataÄı dekor saf dokuma peluÅ düÄüm beÅik tampon koruyucu bebek odası dekor - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
hahah aynisi bende evvelki aksam olmustu
ama yok hic tik yok burda. 40 dolduracak galiba bizimki ♥ saglikla cok biktirmadan dogum nasip olur insallah aman beklemisiz 9 ay da iki uc hafta mi bekleyemiicez.
sagol tatliim, benimde cok icime sindi gercekten ♥
Ne su ne ilac bi b..a yaramiyo su saatten sonra zaten bana da gecen haftalarda guya verdiler ayni mantar devam.ediyo ben artik fitil verse de kullanmam zaten@greyfurt_ alttaysa yada yakinsa vajinaya vermiyorlar dun.sordum.bende muayene oldum ya akinti.var dedim belli.konumda olac verememyiz su sadece dedi ama.sirke kullaanma artik.lutfen sirke ph bozar
bizimkiler keyif düşkünü cikti bacim hic gelesi yok sipalarin..keyfi bilir gelmezse doktor zorla alacak zaten 4 agustosa kadar süre verdi doktorGünaydın güzel anneler
Yeni doğan bebeklerimiz bol bol emip sağlıkla büyüsünler, annelerimiz de hızla toparlansın inşallah
Beklenen doğum tarihi ağustos başı olan anneler bizimkiler niye gelmek için işaret yollamıyor acabaaaa
Sali.cikicak benim.kultur sonucu daNe su ne ilac bi b..a yaramiyo su saatten sonra zaten bana da gecen haftalarda guya verdiler ayni mantar devam.ediyo ben artik fitil verse de kullanmam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?