2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ağustos anası olacaksınız inşallah ucu ucuna sağlıkla kucağınıza alın inşallah
amin cnm. Hepimiz insallah :)
Mantar ve enfeksiyon var dediler bana ama ilaç vermediler şimdide yanma başladı bi serum falan vermiyolar mı bunun için Kızlar ya
cnm bende de enfeksiyon cikti diye 6 gunluk fitil verdi. Onu kullaniyorum suan. Sana neden vermedi acaba...
Cok gecmis olsun cnm. Simdi iyui olmasina cok sevindim. Cocuklar hep anneye ihtiyac duyuyor.

Allah şifa versin paşaya çok geçmiş olsun canım ya sen de yorulmuşsundur baya hemen toparlar inşallah.. Bebişler gelsin gelsin sağlıkla vakitlice çok heyecanlanıyorum kızlar doğurdukça

Geçmiş olsun oglunuza

Ay o kenardaki örgü şeysi çok hoş internette bulabilirmiyimki ismi ne olarak geçiyo canim?
canim onu ben aliexpress ten siparis verdim ve asiri cabuk geldi! burda bi magazada gordum aynisini, karar verememistim almaya. ali’de arattirdim fiyat olarak 3e 1iydi
uzunlugu 2 metre olani sectim, link:

Buradan okuduklarimdan etkilenip uyuyamadim bildginiz ulan sanci gelir mi diye diye bu saati ettim daha da aksamlari okumicam burayi vallahi tetikteyim saatlerdir
hahah aynisi bende evvelki aksam olmustu
ama yok hic tik yok burda. 40 dolduracak galiba bizimki saglikla cok biktirmadan dogum nasip olur insallah aman beklemisiz 9 ay da iki uc hafta mi bekleyemiicez.

cokkk guzel olmus canim.
sagol tatliim, benimde cok icime sindi gercekten

udg06 cnm tahminim tutacak gibi. Once ben ertesi gun sen diyrdum ..
Senin 1i benim 2si. Siralamamizi karistirmisim sadece
evet çok iyi tutturdun gerçekten. o kadar istedim iddialaştım ki önce ben diye işte evren de dedi al sana bir gün önceyi vereyim demek ki. Hem senin öngörün tutmuş oldu hem benim isteğim olmuş oldu işte bir nevi
Mantar ve enfeksiyon var dediler bana ama ilaç vermediler şimdide yanma başladı bi serum falan vermiyolar mı bunun için Kızlar ya
Çok geçmiş olsun canım ya

Oğluşuna çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda saha da iyi olur. Çocuklar hasta iken daha bir anneye ihtiyaç duyuyorlar. İster istemez yorucu oluyor. Ama. Allah evlatlarımıza sağlık versin de yorgunluk göze görünmüyor gerçekten. Demek bebeklere süt verecekmiş yerim onu

Geçmiş olsun canım niye vermediler ki acaba bilemedim
Sağol canım bende anlamadım ebe Altan muayene ettiğinde çok yoğun dedi ama doktorla görüştü ilaç falan vermediler onun için, bugünde aşırı yanma var sızlıyo resmen duramıyorum mesaj attım şimdi serum falan versinler bıktım artık ya
Canım aşırı su icmelsn
İçmeye çalışıyorum canım sürekli temiz tutmaya çalışıyorum ama yok bi işe yaramıyo

Maşallah maşallah..boyuna.posuna da.nazar değmesin insallah..❤❤allah analı babalı büyümesini nasip etsin hayırlı evlat olsun insallah

ankebut sen daha doğurmadın mi tatlim hayirlisi.olsun insallah bekletiyor inatci kuzucuk desene Allah kolaylik versin
duskapani ben devir teslim.ettim.görevimi artik istifa ettim sendedir yok kiz ne.sessiz.olacak.herkes var cosar buralar hedefim 39. Hafta insallah bebeler sabırsız goruyorsun Allah zamanında kucagimiza almayi.nasip.etsin.saglikla.kolaylikla.hepsini

Bana hatta 40 i da gecip beni suruncemede birakacak gbi geliyo bakalim artik canim evet beklicez aman saglikla gelsinlerde benim.kafamdaki o binsorun cikmadan

@greyfurt_ alttaysa yada yakinsa vajinaya vermiyorlar dun.sordum.bende muayene oldum ya akinti.var dedim belli.konumda olac verememyiz su sadece dedi ama.sirke kullaanma artik.lutfen sirke ph bozar
Ne su ne ilac bi b..a yaramiyo su saatten sonra zaten bana da gecen haftalarda guya verdiler ayni mantar devam.ediyo ben artik fitil verse de kullanmam zaten

bizimkiler keyif düşkünü cikti bacim hic gelesi yok sipalarin..keyfi bilir gelmezse doktor zorla alacak zaten 4 agustosa kadar süre verdi doktor

Ne su ne ilac bi b..a yaramiyo su saatten sonra zaten bana da gecen haftalarda guya verdiler ayni mantar devam.ediyo ben artik fitil verse de kullanmam zaten
Sali.cikicak benim.kultur sonucu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…