- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Eve geldim hatta annemlere geldim yatıp bekleyince ağrıyı daha çok hissediyorum en azından sohbet muhabbet olunca aklım hep orayı düşünmüyorgozun aydin canim hastanede mi bekliceksin yoksa eve mi gonderdi agrin var mi peki, bebekde masallah tosuncuk olcak haftasina göre gayet iyiymis kilosubugunki muayenenen rahat gecti mi, dun cok canim yandi demiştin..
ben 32 den bu yana her hafta gidiyorum dün gittim salı gunu tekrar gidecegim.Eli kulağında canım az kaldı Bazen ama diyorum sanırım gelecek grip sezeryan olim sonra yok devamı
Gözün aydın canım maşallah bebeğineBoll sütun olsun inşallah
Ooo inatçı çıkmış senin bebek hadi hayirlisi olsun.
Senin haftanda bende akintim var vs dedim fitil verdi.Boyle olman iyi değil ki krem vs bisey vermeli bence Bu arada ben fitili kullanamadan iyileştim ama fitil aldım genede
Allah şifa versin oğluna Anne kuzusu canım benim
Haftada bir mi gel dedi sana doktorun yani 40 olana dek Benim haftalik
Geri istemiyor para iadesi yapmıyor. Tasarım olduğu İçin kabul etmiyorlarAa ama olmaz ki öyle yanlış iş yapıyorlar geri gönder hemen yollasınlar seninkini.. Valla insanın sabrını sınıyorlar işte bazen sıkma canını ya
65 le doguma girdim dün tartıldım 60.5peridrol84 senin bir iddian vardi hatirlarmisin kac.kilo gitti simdiden
Arwien yık parçala cemkir duzeltsinler ayyy nedir bu ara taciz et iade yolla.kabullenme
peridrol84 senin bir iddian vardi hatirlarmisin kac.kilo gitti simdiden
Arwien yık parçala cemkir duzeltsinler ayyy nedir bu ara taciz et iade yolla.kabullenme
Inşallah..benim de doğum.acil olunca onları almamıştım daha zaman var diye..bu arada lohusa şerbeti de aldım ama değişiklik olsun dedim mavi aldım.mevlutte analı ogullu mavi giyinicez oda öyle olsun dedim bakalımBen hacışeriften lohusa şekeri ve draje sipariş verdim canım baya sarmışlardı ısı geçirmez köpükle ve kutuya koymuşlardı. Bir sıkıntı olmaz inşallah
Hacı şeriften şaşmayınKizlar ben biliyosunuz hastane icin bisey yapmicaktim fakat akrabalar cikolata kolonya yaptirmis haciserif diye bi marka isimli falan.... aklinizda bulunsun diycem de yine gerci herkes biliyodur yedim bitane hakikaten cok guzeldi tadi bayildim buz torbasiyla birlikte gondermisler helal olsun
Bütün ilgi alaka ürünlerini satana kadar zaten..hatalari ni telafi etmeleri gerekiyor ne demek kabul etmemek..tasarim olabilir ama sonuçta kendi hatalariGeri istemiyor para iadesi yapmıyor. Tasarım olduğu İçin kabul etmiyorlar
Çok alakasız Bişey gelmiş yani.
Sistemlerinde sıkıntı var ama kabul etmiyorlar.
Sipariş geçmeyi düşünüyordum bugün ama bende WhatsApp konuşmalarından ilgisiz olduklarını anladım vazgeçtimGünaydın Kızlar,
Çikolata Atölyesinden çikolata ve magnet sipariş vermiştim. Tasarımı vatsaptan attım. Ödemeyi internetten yapabilmem için bana link attılar. Ödemeyi yaptım. Tasarımı bir daha attım bu tasarımı istiyorum ismi deniz bebeğin diye. Dekontu da gönderdim. Dün paket geldi heyecanla açtık ve ne göreyim. Attığım tasarımla alakası yok
Sarı renkli bir tasarım göndermişlerAradım yardımcı olmalarını istedim ama sanki hata bendeymiş gibi davranıyorlar. O kadar özenerek sipariş vermiştim oysaki çok moralim bozuk dün akşamdan beri ya.
Çok şükür cnm maşallah sizeKizlarr cok sukur dogurdum ama spinal sezaryen olmak zorunda kaldim. Dun sabah ki son nst de kalp ritminde sıkıntı oldu kordonu dolanmış hemen sezaryene aldilar bizi. 14.19 da 36+3 ken 3090gr 51cm dogdu Asya kuşum67 bildirim vardi henuz okuyamadim mesajlarinizi ve suan emmek istiyo bebis hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler ❤❤❤
Süper ❤ eve geçmen iyi olmuş canım rahat edersin insan hastane ortamında geriliyor ister istemezGünaydın kızlaraz önce çıktım doktorun yanından çatı muaynesi yaptı açıklığıma baktı tekrar. Çatım iyiymiş gayet kasların çok güçlü hiç böylesini görmemiştim diyor bebiş 3.500kg olmuş. 3cm açıklığım var nstde çok hafif sancı çıktı. Suni sancı versem hemen doğurursun dedi kendi sürecine bırakalım ne zaman olursa dedik. Bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. Merak eden herkese teşekkürler ailem gibisiniz kızlar❤
Kötü olmuş ama bir şekilde çözüm teklif etmeleri lazım şikayet var a falan yaz bence. Ben de düşünüyordum orayı şimdi senin tecrübenden ötürü vazgeçtim hacışerif den veririm ben deGünaydın Kızlar,
Çikolata Atölyesinden çikolata ve magnet sipariş vermiştim. Tasarımı vatsaptan attım. Ödemeyi internetten yapabilmem için bana link attılar. Ödemeyi yaptım. Tasarımı bir daha attım bu tasarımı istiyorum ismi deniz bebeğin diye. Dekontu da gönderdim. Dün paket geldi heyecanla açtık ve ne göreyim. Attığım tasarımla alakası yok
Sarı renkli bir tasarım göndermişlerAradım yardımcı olmalarını istedim ama sanki hata bendeymiş gibi davranıyorlar. O kadar özenerek sipariş vermiştim oysaki çok moralim bozuk dün akşamdan beri ya.
gördüm senn simdiden.2/0 ondesin bacim.masallah hatirlatiyim.dedim arkadas simdiden kaybetti65 le doguma girdim dün tartıldım 60.5iddiam devam gün say 2 ay..gerçi nasıl olacak bakalım günde 2 kahvaltı 2 öğlen yemeği 2 akşam yemeği arada ki meyve incir vs ama yine de iddaliyimm..
Sikayet vara yaz tuketici hakem.heyetine yaz ayy ugras birakma.sakinDün akşamdan beri yazıyorum ama hiç bir şekilde kabul etmiyor. Neymiş link üzerinde not yeri varmış ki yoktu ona istinaden üstüne basa basa vatsaptan gönderdim. İki taraftanda hata var diyor şimdi deDelireceğim. Göndersem de parayı iade etmeyecekmiş.
Yaramaz EFE yaramaznasilsiniz bakim minnos anne
Kiiiiz kaacaaaak napiyoooon melegin napiyoooo ozledik seniii her sey yolunda miii
Bende mavi aldım bugun yapacağım inşallahInşallah..benim de doğum.acil olunca onları almamıştım daha zaman var diye..bu arada lohusa şerbeti de aldım ama değişiklik olsun dedim mavi aldım.mevlutte analı ogullu mavi giyinicez oda öyle olsun dedim bakalım
Azcik toplayin yine cene çalarız.kuzucuk siz biraz alisin duzeninizi kurun ozledik ama.seniEfelihayat Mysonismysun Zeytinliii Ben de sizleri sizlerle sohbet etmeyi cok özledim valla telefonumu kurcalamayı bile özlemisim gündüz hep uyuyor gece de hiç uyumuyor benim küçük kuzum.. bugün gündüz uyanık tutmaya çalışacağım bakalım kapacak gece
Kıza da dedim telefonda bak düzgün bi çözüm bulalım daha çok Doğum yapacak sipariş verecek arkadaşım var. Mağdur ettiler ama çözümde buldular diyebileyim sizin için dedim. Ama pek umurlarında olmadı sanırım.Kötü olmuş ama bir şekilde çözüm teklif etmeleri lazım şikayet var a falan yaz bence. Ben de düşünüyordum orayı şimdi senin tecrübenden ötürü vazgeçtim hacışerif den veririm ben de
Canım haciserif işini çok iyi yapıyormus merak etme ona göre kargolyrlar bende ordan alcmBende dun gece haciseriften cikolata siparis verdim..bugün kargoya verirlerse araya pazar giriyor..muhtemelen pazartesi teslim olur..Bi sorun olur mu acaba kızlar erime falan..
Sipariş geçmeyi düşünüyordum bugün ama bende WhatsApp konuşmalarından ilgisiz olduklarını anladım vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?