2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar ben biliyosunuz hastane icin bisey yapmicaktim fakat akrabalar cikolata kolonya yaptirmis haciserif diye bi marka isimli falan.... aklinizda bulunsun diycem de yine gerci herkes biliyodur yedim bitane hakikaten cok guzeldi tadi bayildim buz torbasiyla birlikte gondermisler helal olsun

gozun aydin canim hastanede mi bekliceksin yoksa eve mi gonderdi agrin var mi peki, bebekde masallah tosuncuk olcak haftasina göre gayet iyiymis kilosu bugunki muayenenen rahat gecti mi, dun cok canim yandi demiştin..
Eve geldim hatta annemlere geldim yatıp bekleyince ağrıyı daha çok hissediyorum en azından sohbet muhabbet olunca aklım hep orayı düşünmüyor bel ağrım çok fazla ama bende normalde de 4fıtık var alışkınım bel ağrısına etkilemiyor. Sancılar 100çıkarken bile hiç bişey hissetmiyorum kasılmamı elimi karnıma koyunca anlıyorum birtek. Doktorum saolsun muayneyi çok güzel yaptı hiç canım acımadı demekki ebede varmış problem. Evdeyim bekliyorum suyum gelirse sancılarım tekrar düzenli olursa hastaneye gideceğim canım

ben 32 den bu yana her hafta gidiyorum dün gittim salı gunu tekrar gidecegim.

Aa ama olmaz ki öyle yanlış iş yapıyorlar geri gönder hemen yollasınlar seninkini.. Valla insanın sabrını sınıyorlar işte bazen sıkma canını ya
Geri istemiyor para iadesi yapmıyor. Tasarım olduğu İçin kabul etmiyorlar
Çok alakasız Bişey gelmiş yani.
Sistemlerinde sıkıntı var ama kabul etmiyorlar.

peridrol84 senin bir iddian vardi hatirlarmisin kac.kilo gitti simdiden
Arwien yık parçala cemkir duzeltsinler ayyy nedir bu ara taciz et iade yolla.kabullenme
65 le doguma girdim dün tartıldım 60.5iddiam devam gün say 2 ay..gerçi nasıl olacak bakalım günde 2 kahvaltı 2 öğlen yemeği 2 akşam yemeği arada ki meyve incir vs ama yine de iddaliyimm..

peridrol84 senin bir iddian vardi hatirlarmisin kac.kilo gitti simdiden
Arwien yık parçala cemkir duzeltsinler ayyy nedir bu ara taciz et iade yolla.kabullenme

Dün akşamdan beri yazıyorum ama hiç bir şekilde kabul etmiyor. Neymiş link üzerinde not yeri varmış ki yoktu ona istinaden üstüne basa basa vatsaptan gönderdim. İki taraftanda hata var diyor şimdi de Delireceğim. Göndersem de parayı iade etmeyecekmiş.

Ben hacışeriften lohusa şekeri ve draje sipariş verdim canım baya sarmışlardı ısı geçirmez köpükle ve kutuya koymuşlardı. Bir sıkıntı olmaz inşallah
Inşallah..benim de doğum.acil olunca onları almamıştım daha zaman var diye..bu arada lohusa şerbeti de aldım ama değişiklik olsun dedim mavi aldım.mevlutte analı ogullu mavi giyinicez oda öyle olsun dedim bakalım

Hacı şeriften şaşmayın

Geri istemiyor para iadesi yapmıyor. Tasarım olduğu İçin kabul etmiyorlar
Çok alakasız Bişey gelmiş yani.
Sistemlerinde sıkıntı var ama kabul etmiyorlar.
Bütün ilgi alaka ürünlerini satana kadar zaten..hatalari ni telafi etmeleri gerekiyor ne demek kabul etmemek..tasarim olabilir ama sonuçta kendi hatalari

Sipariş geçmeyi düşünüyordum bugün ama bende WhatsApp konuşmalarından ilgisiz olduklarını anladım vazgeçtim

Çok şükür cnm maşallah size bebeğin boynuna kordon dolandığı için sezeryana almışlar acba kaç kere dolanmış biliyomusun benimde boynunda sua n kordonu doktra sordum sezeryanmi olur diye hyr dedi ben de riske atmak istemiyrm

Süper ❤ eve geçmen iyi olmuş canım rahat edersin insan hastane ortamında geriliyor ister istemez
Kötü olmuş ama bir şekilde çözüm teklif etmeleri lazım şikayet var a falan yaz bence. Ben de düşünüyordum orayı şimdi senin tecrübenden ötürü vazgeçtim hacışerif den veririm ben de

65 le doguma girdim dün tartıldım 60.5iddiam devam gün say 2 ay..gerçi nasıl olacak bakalım günde 2 kahvaltı 2 öğlen yemeği 2 akşam yemeği arada ki meyve incir vs ama yine de iddaliyimm..
gördüm senn simdiden.2/0 ondesin bacim.masallah hatirlatiyim.dedim arkadas simdiden kaybetti
Sikayet vara yaz tuketici hakem.heyetine yaz ayy ugras birakma.sakin

Bende mavi aldım bugun yapacağım inşallah

Azcik toplayin yine cene çalarız.kuzucuk siz biraz alisin duzeninizi kurun ozledik ama.seni minnos uyusun buyusun

Kızlar 100 lira daha gönderirsem magneti ve kutuyu göndereceklermiş bana bir de çikolata etiketi. Çözüm önerileri buymuş.
Bende sitelerini inceledim. Neden bildirmeden cayma hakkım var zaten kendileri yazmışlar. Vatsaptan gönderdim iade etmek istiyorum cayma hakkım var dedim. Telefon ile de aradım. Yetkilisi benimle kendi görüşmek istemiş.
Yetkilisi Onur Nişancı imiş. Mailine de mail gönderdim. Çünkü yazılı olarak bildirin yazıyordu.
Aramasını bekliyorum şimdi.
Peşini bırakırmıyım hiç. Hamile hamile sinir ettiler beni. Buna bile sinirden ağladım Ve eskisi kadar da cazgır deilim sanırım. Hamilelik beni çok değiştirdi duygusal oldum ben

Eklentiler

• B1AD1788-6E19-4A58-8C6C-3680F3310B5D.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 32
Kötü olmuş ama bir şekilde çözüm teklif etmeleri lazım şikayet var a falan yaz bence. Ben de düşünüyordum orayı şimdi senin tecrübenden ötürü vazgeçtim hacışerif den veririm ben de
Kıza da dedim telefonda bak düzgün bi çözüm bulalım daha çok Doğum yapacak sipariş verecek arkadaşım var. Mağdur ettiler ama çözümde buldular diyebileyim sizin için dedim. Ama pek umurlarında olmadı sanırım.
Efelihayat dediğiniz gibi. Şikayet var ‘a da yazacağım.

Bende dun gece haciseriften cikolata siparis verdim..bugün kargoya verirlerse araya pazar giriyor..muhtemelen pazartesi teslim olur..Bi sorun olur mu acaba kızlar erime falan..
Canım haciserif işini çok iyi yapıyormus merak etme ona göre kargolyrlar bende ordan alcm

Sipariş geçmeyi düşünüyordum bugün ama bende WhatsApp konuşmalarından ilgisiz olduklarını anladım vazgeçtim

Verme canım, 1 haftadırm hep aynı tasarım üzerinden yazıştım onlarla.
Ödeme almak İçin herhangi bir paketi satın alıyorsun vatsapa tasarımı gönderiyorsun.
Ama sana doğru düzgün tarif vermiyorlar ki. Sistemi bu kadar zorlamanın mantığı yok yani. İnstagramdan yaz, siteden öde, vatsaptan gönder. Bi de sitede not yerleri varmış. Bi
De ordan yaz. Bi iş yapacaksanız madem dikkatli yapın. Bence bir tek ben mağdur değilim bundan. Başlarına çok geliyor ve yüzsüzlüğe vurmuşlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…