- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Ooooh walla ne guzel her sey yolunda desene masallah superGünaydın kızlaraz önce çıktım doktorun yanından çatı muaynesi yaptı açıklığıma baktı tekrar. Çatım iyiymiş gayet kasların çok güçlü hiç böylesini görmemiştim diyor bebiş 3.500kg olmuş. 3cm açıklığım var nstde çok hafif sancı çıktı. Suni sancı versem hemen doğurursun dedi kendi sürecine bırakalım ne zaman olursa dedik. Bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. Merak eden herkese teşekkürler ailem gibisiniz kızlar❤
Dun unuttum surmeyi biraz daha başladı doktor dedi ki yorma şuan zaten bi ilac alamazsin sargı dogal krem.yag dedi teşekkürler kuzum unutmamissinİnsallah guzel cikar canim senin ayaciklarin nasil oldu
hiç uyumamış biri olarak günaydın diyeyim ben deSaat sabah 5 de uyanmış biri olarak ve gecikmeli gunaydinlarrrrr❤
Yaramaz EFE yaramazhiç uyumamış biri olarak günaydın diyeyim ben de
Rica ederim canim unut muyum iyi bari sevindim zaten evlerdeyiz hep dinlendikce insallah gecerDun unuttum surmeyi biraz daha başladı doktor dedi ki yorma şuan zaten bi ilac alamazsin sargı dogal krem.yag dedi teşekkürler kuzum unutmamissin
Kiiiiz kaacaaaak napiyoooon melegin napiyoooo ozledik seniii her sey yolunda miiihiç uyumamış biri olarak günaydın diyeyim ben de
Yatmaktan resmen kalcam sekil değiştirdi,Rica ederim canim unut muyum iyi bari sevindim zaten evlerdeyiz hep dinlendikce insallah gecer
Eli kulağında canım az kaldı Bazen ama diyorum sanırım gelecek grip sezeryan olim sonra yok devamıGünaydın güzel anneler
Yeni doğan bebeklerimiz bol bol emip sağlıkla büyüsünler, annelerimiz de hızla toparlansın inşallah
Beklenen doğum tarihi ağustos başı olan anneler bizimkiler niye gelmek için işaret yollamıyor acabaaaa
Gözün aydın canım maşallah bebeğineKizlarr cok sukur dogurdum ama spinal sezaryen olmak zorunda kaldim. Dun sabah ki son nst de kalp ritminde sıkıntı oldu kordonu dolanmış hemen sezaryene aldilar bizi. 14.19 da 36+3 ken 3090gr 51cm dogdu Asya kuşum67 bildirim vardi henuz okuyamadim mesajlarinizi ve suan emmek istiyo bebis hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler ❤❤❤
Ooo inatçı çıkmış senin bebek hadi hayirlisi olsun.Bak hele şu Ağustos annelerineAğustos gelmeden doğurmaya başlamalar
Burda 40+6 olup hala doğuramayıp akıllı uslu belleyen Temmuz anneleri duruyor ya hu
Neyse geliyorum aranıza az kaldı son 4 gün
Senin haftanda bende akintim var vs dedim fitil verdi.Boyle olman iyi değil ki krem vs bisey vermeli bence Bu arada ben fitili kullanamadan iyileştim ama fitil aldım genedeMantar ve enfeksiyon var dediler bana ama ilaç vermediler şimdide yanma başladı bi serum falan vermiyolar mı bunun için Kızlar ya
Allah şifa versin oğluna Anne kuzusu canım benimSelam kizlar giremedim buraya persembe gece oglumu hastaneye yatirdik ishal ve kusma ile sukur toparladi salgin varmis ama dun yorgunlukla sanirim baya agrim oldu. Guya rahat edeyim diye ozel oda falan tuttuk ama insan yinede yoruluyor birde oglum ben varken ananesine hic bir isini yaptirmiyor annemde yardim etmeye calisiyor ama ustumu annem degissim mamami annem yedirsin annem uyutsun kuzum benim nasil ozluyorsa beni dun saat 4 gibi eve geldik bizi dogum katinda yatirdilar gece yatarken bir iki odanin kapisinda sus vardi sabah bir kalktik ohoooo tum koridor bebek olmus oglum sesleri duydukca anne bebe mama ver diyip durdu zor durdurdum valla kendi sutunu goturmeye kalkti illaki girip bakalim bebeklere diye
Haftada bir mi gel dedi sana doktorun yani 40 olana dek Benim haftalikbizimkiler keyif düşkünü cikti bacim hic gelesi yok sipalarin..keyfi bilir gelmezse doktor zorla alacak zaten 4 agustosa kadar süre verdi doktor
Düzenli mi ağrı aralıkların canımGünaydın canımlar.. Çok güzel bir güne uyanmanız dileğiyle ♥
Benim dünden beri kasıklarım da adet ağrısı gibi ağrım var. Her zaman yaşadığım rutin ağrılar gibi değil biraz daha şiddetli ve yatarken bile ağrıyor. Önceki yaşadığım rutin ağrılar genelde yürürken oturduğum yerden kalkarken yatakta dönerken vs olurdu. Ama bu ağrı dünden beri geçmedi ya.
Bu ağrılar normal mi kızlar? Hastaneye gitmeli miyim?
Yaa hadi hayırlısıyla sağlıkla kucağına al yavrunu canım yaaGünaydın kızlaraz önce çıktım doktorun yanından çatı muaynesi yaptı açıklığıma baktı tekrar. Çatım iyiymiş gayet kasların çok güçlü hiç böylesini görmemiştim diyor bebiş 3.500kg olmuş. 3cm açıklığım var nstde çok hafif sancı çıktı. Suni sancı versem hemen doğurursun dedi kendi sürecine bırakalım ne zaman olursa dedik. Bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı. Merak eden herkese teşekkürler ailem gibisiniz kızlar❤
Yalancı kasılma canım, adet sancısı gibi ve 10 dk aralıklarla basladı benimki. Hemen anlarsınn zatenKızlar az önce uzanayım dedim uzanırken birden kalakaldım sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi aynı zamanda da yanıyordu cız cız çok değişikti 20-30 sn sürdü bu yalancı kasılma dedikleri birşey mi acaba ben bunları anlamadan doğurucam ya
Sağlıcakla büyüsün annesiKizlarr cok sukur dogurdum ama spinal sezaryen olmak zorunda kaldim. Dun sabah ki son nst de kalp ritminde sıkıntı oldu kordonu dolanmış hemen sezaryene aldilar bizi. 14.19 da 36+3 ken 3090gr 51cm dogdu Asya kuşum67 bildirim vardi henuz okuyamadim mesajlarinizi ve suan emmek istiyo bebis hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler ❤❤❤
Cok gecmis olsun canım,cok merhametli bir oğlun var :)Selam kizlar giremedim buraya persembe gece oglumu hastaneye yatirdik ishal ve kusma ile sukur toparladi salgin varmis ama dun yorgunlukla sanirim baya agrim oldu. Guya rahat edeyim diye ozel oda falan tuttuk ama insan yinede yoruluyor birde oglum ben varken ananesine hic bir isini yaptirmiyor annemde yardim etmeye calisiyor ama ustumu annem degissim mamami annem yedirsin annem uyutsun kuzum benim nasil ozluyorsa beni dun saat 4 gibi eve geldik bizi dogum katinda yatirdilar gece yatarken bir iki odanin kapisinda sus vardi sabah bir kalktik ohoooo tum koridor bebek olmus oglum sesleri duydukca anne bebe mama ver diyip durdu zor durdurdum valla kendi sutunu goturmeye kalkti illaki girip bakalim bebeklere diye
Aa ama olmaz ki öyle yanlış iş yapıyorlar geri gönder hemen yollasınlar seninkini.. Valla insanın sabrını sınıyorlar işte bazen sıkma canını yaGünaydın Kızlar,
Çikolata Atölyesinden çikolata ve magnet sipariş vermiştim. Tasarımı vatsaptan attım. Ödemeyi internetten yapabilmem için bana link attılar. Ödemeyi yaptım. Tasarımı bir daha attım bu tasarımı istiyorum ismi deniz bebeğin diye. Dekontu da gönderdim. Dün paket geldi heyecanla açtık ve ne göreyim. Attığım tasarımla alakası yok
Sarı renkli bir tasarım göndermişlerAradım yardımcı olmalarını istedim ama sanki hata bendeymiş gibi davranıyorlar. O kadar özenerek sipariş vermiştim oysaki çok moralim bozuk dün akşamdan beri ya.
Taze anne senle bebiş nasılsınız nasıl gidiyoYalancı kasılma canım, adet sancısı gibi ve 10 dk aralıklarla basladı benimki. Hemen anlarsınn zaten
Sağlıcakla büyüsün annesi
Cok gecmis olsun canım,cok merhametli bir oğlun var :)
Cok gecmis olsun csnim minik oglusuna yaaa ama cok tatli annesi tam bal kupu yerin ben onuSelam kizlar giremedim buraya persembe gece oglumu hastaneye yatirdik ishal ve kusma ile sukur toparladi salgin varmis ama dun yorgunlukla sanirim baya agrim oldu. Guya rahat edeyim diye ozel oda falan tuttuk ama insan yinede yoruluyor birde oglum ben varken ananesine hic bir isini yaptirmiyor annemde yardim etmeye calisiyor ama ustumu annem degissim mamami annem yedirsin annem uyutsun kuzum benim nasil ozluyorsa beni dun saat 4 gibi eve geldik bizi dogum katinda yatirdilar gece yatarken bir iki odanin kapisinda sus vardi sabah bir kalktik ohoooo tum koridor bebek olmus oglum sesleri duydukca anne bebe mama ver diyip durdu zor durdurdum valla kendi sutunu goturmeye kalkti illaki girip bakalim bebeklere diye
Ben hacışeriften lohusa şekeri ve draje sipariş verdim canım baya sarmışlardı ısı geçirmez köpükle ve kutuya koymuşlardı. Bir sıkıntı olmaz inşallahBende dun gece haciseriften cikolata siparis verdim..bugün kargoya verirlerse araya pazar giriyor..muhtemelen pazartesi teslim olur..Bi sorun olur mu acaba kızlar erime falan..
Benımde oyle kocaman dosyam var sagolsun doktorum o konuda ıyıydıGörmemiş gibi hava atayim, her ay muaynesinden fotosu var oglumun. Bir tusa basiyor ayni makina farkli ekrana geciyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?