2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ooooh walla ne guzel her sey yolunda desene masallah super hadi bakalim bekliyoz haberleri

İnsallah guzel cikar canim senin ayaciklarin nasil oldu
Dun unuttum surmeyi biraz daha başladı doktor dedi ki yorma şuan zaten bi ilac alamazsin sargı dogal krem.yag dedi teşekkürler kuzum unutmamissin

Eli kulağında canım az kaldı Bazen ama diyorum sanırım gelecek grip sezeryan olim sonra yok devamı
Gözün aydın canım maşallah bebeğine Boll sütun olsun inşallah
Bak hele şu Ağustos annelerine Ağustos gelmeden doğurmaya başlamalar
Burda 40+6 olup hala doğuramayıp akıllı uslu belleyen Temmuz anneleri duruyor ya hu
Neyse geliyorum aranıza az kaldı son 4 gün
Ooo inatçı çıkmış senin bebek hadi hayirlisi olsun.
Mantar ve enfeksiyon var dediler bana ama ilaç vermediler şimdide yanma başladı bi serum falan vermiyolar mı bunun için Kızlar ya
Senin haftanda bende akintim var vs dedim fitil verdi.Boyle olman iyi değil ki krem vs bisey vermeli bence Bu arada ben fitili kullanamadan iyileştim ama fitil aldım genede
Allah şifa versin oğluna Anne kuzusu canım benim
bizimkiler keyif düşkünü cikti bacim hic gelesi yok sipalarin..keyfi bilir gelmezse doktor zorla alacak zaten 4 agustosa kadar süre verdi doktor
Haftada bir mi gel dedi sana doktorun yani 40 olana dek Benim haftalik

Düzenli mi ağrı aralıkların canım

Günaydın Kızlar,
Çikolata Atölyesinden çikolata ve magnet sipariş vermiştim. Tasarımı vatsaptan attım. Ödemeyi internetten yapabilmem için bana link attılar. Ödemeyi yaptım. Tasarımı bir daha attım bu tasarımı istiyorum ismi deniz bebeğin diye. Dekontu da gönderdim. Dün paket geldi heyecanla açtık ve ne göreyim. Attığım tasarımla alakası yok
Sarı renkli bir tasarım göndermişler Aradım yardımcı olmalarını istedim ama sanki hata bendeymiş gibi davranıyorlar. O kadar özenerek sipariş vermiştim oysaki çok moralim bozuk dün akşamdan beri ya.

Yaa hadi hayırlısıyla sağlıkla kucağına al yavrunu canım yaa

Yalancı kasılma canım, adet sancısı gibi ve 10 dk aralıklarla basladı benimki. Hemen anlarsınn zaten
Sağlıcakla büyüsün annesi
Cok gecmis olsun canım,cok merhametli bir oğlun var :)

Aa ama olmaz ki öyle yanlış iş yapıyorlar geri gönder hemen yollasınlar seninkini.. Valla insanın sabrını sınıyorlar işte bazen sıkma canını ya

Cok gecmis olsun csnim minik oglusuna yaaa ama cok tatli annesi tam bal kupu yerin ben onu

Bende dun gece haciseriften cikolata siparis verdim..bugün kargoya verirlerse araya pazar giriyor..muhtemelen pazartesi teslim olur..Bi sorun olur mu acaba kızlar erime falan..
Ben hacışeriften lohusa şekeri ve draje sipariş verdim canım baya sarmışlardı ısı geçirmez köpükle ve kutuya koymuşlardı. Bir sıkıntı olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…