2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mustafa Kemal bebek geliyor demek aşırı kalp.
Inanın Mustafa Kemaller tükenmez diyordu bir şiirde gözlerim doldu yaa şuan
Sağlıkla gelsin annesi

Kizlarr cok sukur dogurdum ama spinal sezaryen olmak zorunda kaldim. Dun sabah ki son nst de kalp ritminde sıkıntı oldu kordonu dolanmış hemen sezaryene aldilar bizi. 14.19 da 36+3 ken 3090gr 51cm dogdu Asya kuşum 67 bildirim vardi henuz okuyamadim mesajlarinizi ve suan emmek istiyo bebis hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler

maşallah canim Allah anali babali büyütsün inşallah uzun saglikli ömrü olsun minik kuzunun sanada gecmis olsun

Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla aldın kucağına Allah bağışlasın anaları babalı büyüsün minnoşun darısı bekleyenlerin başına inşallah sağlıkla vakitlice ..

Ayyyy hayirli olsun bebisimiz melegimiz annesiii

Günaydın musmutlu günler olsun Ağustos’un tatlı anneleri

Evet belli olması iyi oldu. Sanki hiç bitmeyecek gibiydi. Umarım hepimiz sağlıkla kolayca kavuşuruz bebişlerimize. Teşekkür ederim

udg06 canım valla haftaya geliyo senin de bebiş ne güzel ya sezaryenin en güzel Kısmı bu olsa gerek biliyorsun en azından ne zaman geleceğini
Geliyor gerçekten inanamıyorum ben de. İnşallah sağlıkla hepimiz kavuşuruz. Teşekkür ederim
günaydın kızlar gurubun adını değiştirsek mi ne yapsak temmuz sonu anneleri diye maşallahımız var
son 1 gün kaldı benim
afroditi canım gözün aydın hayırlı olsun.
Son 1 gün mü? Çok afedersin ben kaçırdım sanırım çok sayfalar birikiyor aslında okuyorum ama dikkatimden kaçmış. Neden ve nasıl son 1 gün? Sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Mustafa Kemal bebek geliyor demek aşırı kalp.
Inanın Mustafa Kemaller tükenmez diyordu bir şiirde gözlerim doldu yaa şuan
Sağlıkla gelsin annesi
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize. Senin de Doğum günün kutlu olsun. Bebişinle kutlayacaksın seneye. Az büyüyünce sana hediyeler yapacak

bosver canim bildirim bakmayi. Sen Asya ya bak :) cok sukur ikiniz de iyisniz masallah.
Bak hele şu Ağustos annelerine Ağustos gelmeden doğurmaya başlamalar
Burda 40+6 olup hala doğuramayıp akıllı uslu belleyen Temmuz anneleri duruyor ya hu
Neyse geliyorum aranıza az kaldı son 4 gün
Saglikla gelsin bebeginiz.

Günaydın güzel anneler hamileliğin son günleri ya ne güzel geliyo minişler hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ayy heyecanlanıyorum yaa ben de daha dün yıkadım bebişin elbiselerini bugün de ütü yaparım haftaya da temizlik artık bayramdan sonra gelseydi benimki de ne güzel olurdu 10 gün erken gelse hiçbişey olmaz

Gözünaydın canım, hayırlı evlat olsun

Bak hele şu Ağustos annelerine Ağustos gelmeden doğurmaya başlamalar
Burda 40+6 olup hala doğuramayıp akıllı uslu belleyen Temmuz anneleri duruyor ya hu
Neyse geliyorum aranıza az kaldı son 4 gün
Sağlıkla kucağına al inşallah yaa hemencecik gelsin bebişin annesi vakti artık çok bile kalmış

Selam kizlar giremedim buraya persembe gece oglumu hastaneye yatirdik ishal ve kusma ile sukur toparladi salgin varmis ama dun yorgunlukla sanirim baya agrim oldu. Guya rahat edeyim diye ozel oda falan tuttuk ama insan yinede yoruluyor birde oglum ben varken ananesine hic bir isini yaptirmiyor annemde yardim etmeye calisiyor ama ustumu annem degissim mamami annem yedirsin annem uyutsun kuzum benim nasil ozluyorsa beni dun saat 4 gibi eve geldik bizi dogum katinda yatirdilar gece yatarken bir iki odanin kapisinda sus vardi sabah bir kalktik ohoooo tum koridor bebek olmus oglum sesleri duydukca anne bebe mama ver diyip durdu zor durdurdum valla kendi sutunu goturmeye kalkti illaki girip bakalim bebeklere diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…