Hata veriyorum suanAl kırdı kafayı, hormonlar tarafından ele geçirildi.
Mustafa Kemal bebek geliyor demekHepinize merhabalar. Sabah evden çıktım şimdi eve girdim. Bu gün kontrol vardı. Nst de iki sancı çıktı. Doktor da haftaya Perşembe için sezeryan planlamakta karar verdi. Yoksa kendi gelecek diye. Kendi gelse olmaz mı dedim. Risk olur dedi. Böylece ben de son 6 gece içinde olduğumu öğrendim. Çok seviniyorum artık hamile olmama fikri güzel ama planlı olunca insan gerilim yaşıyor ister istemez.Eğer bebek o zamana kadar durursa 1 Ağustos Doğum olacak. Ağustos annesi olacağım kıl payı ile
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun ağrın çok ise bir doktora görünsen iyi olur canım
afroditi hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebiş
Yapamadıklarım alıntılayamadıklarım oldu. Hasta olanlara çok geçmiş olsun dileklerimi, iyi haberlerle kontrolden dönenlere gözünüz aydın dileklerimi yolluyorum. Sevgiler
Çok mahvetti hemde bi dediğim bi dediğimi tutmuyoYok yok normal ruh halinde değiliz adamlar naapsınnnbu gel gitler mahvetti biziii
maşallah canim Allah anali babali büyütsün inşallah uzun saglikli ömrü olsun minik kuzunun sanada gecmis olsunKizlarr cok sukur dogurdum ama spinal sezaryen olmak zorunda kaldim. Dun sabah ki son nst de kalp ritminde sıkıntı oldu kordonu dolanmış hemen sezaryene aldilar bizi. 14.19 da 36+3 ken 3090gr 51cm dogdu Asya kuşum67 bildirim vardi henuz okuyamadim mesajlarinizi ve suan emmek istiyo bebis hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler
Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla aldın kucağına Allah bağışlasın anaları babalı büyüsün minnoşunKizlarr cok sukur dogurdum ama spinal sezaryen olmak zorunda kaldim. Dun sabah ki son nst de kalp ritminde sıkıntı oldu kordonu dolanmış hemen sezaryene aldilar bizi. 14.19 da 36+3 ken 3090gr 51cm dogdu Asya kuşum67 bildirim vardi henuz okuyamadim mesajlarinizi ve suan emmek istiyo bebis hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler ❤❤❤
Ayyyy hayirli olsun bebisimiz melegimiz annesiiiKizlarr cok sukur dogurdum ama spinal sezaryen olmak zorunda kaldim. Dun sabah ki son nst de kalp ritminde sıkıntı oldu kordonu dolanmış hemen sezaryene aldilar bizi. 14.19 da 36+3 ken 3090gr 51cm dogdu Asya kuşum67 bildirim vardi henuz okuyamadim mesajlarinizi ve suan emmek istiyo bebis hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler ❤❤❤
Evet belli olması iyi oldu. Sanki hiç bitmeyecek gibiydi. Umarım hepimiz sağlıkla kolayca kavuşuruz bebişlerimize. Teşekkür ederimSeninde gözun aydın şimdiden en azından doğuracağın tarih belli olmuş canimbelirsizlik kötü ya herkesi okuyorum burda benimki ne zaman diye hep bir karamsarlık tedirginlik sezeryanmi normalmi hiç birsey belli değil daha neyse bekleyip görelim artik
Geliyor gerçekten inanamıyorum ben de. İnşallah sağlıkla hepimiz kavuşuruz. Teşekkür ederimudg06 canım valla haftaya geliyo senin de bebiş ne güzel ya sezaryenin en güzel Kısmı bu olsa gerek biliyorsun en azından ne zaman geleceğini
Son 1 gün mü? Çok afedersin ben kaçırdım sanırım çok sayfalar birikiyor aslında okuyorum ama dikkatimden kaçmış. Neden ve nasıl son 1 gün? Sağlıkla gelsin bebişin inşallahgünaydın kızlargurubun adını değiştirsek mi ne yapsak temmuz sonu anneleri diye maşallahımız var
son 1 gün kaldı benim
afroditi canım gözün aydın hayırlı olsun.
Mustafa Kemal bebek geliyor demekaşırı kalp.
Inanın Mustafa Kemaller tükenmez diyordu bir şiirde gözlerim doldu yaa şuan
Sağlıkla gelsin annesi
bosver canim bildirim bakmayi. Sen Asya ya bak :) cok sukur ikiniz de iyisniz masallah.Kizlarr cok sukur dogurdum ama spinal sezaryen olmak zorunda kaldim. Dun sabah ki son nst de kalp ritminde sıkıntı oldu kordonu dolanmış hemen sezaryene aldilar bizi. 14.19 da 36+3 ken 3090gr 51cm dogdu Asya kuşum67 bildirim vardi henuz okuyamadim mesajlarinizi ve suan emmek istiyo bebis hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler ❤❤❤
Saglikla gelsin bebeginiz.Bak hele şu Ağustos annelerineAğustos gelmeden doğurmaya başlamalar
Burda 40+6 olup hala doğuramayıp akıllı uslu belleyen Temmuz anneleri duruyor ya hu
Neyse geliyorum aranıza az kaldı son 4 gün
Gözünaydın canım, hayırlı evlat olsunKizlarr cok sukur dogurdum ama spinal sezaryen olmak zorunda kaldim. Dun sabah ki son nst de kalp ritminde sıkıntı oldu kordonu dolanmış hemen sezaryene aldilar bizi. 14.19 da 36+3 ken 3090gr 51cm dogdu Asya kuşum67 bildirim vardi henuz okuyamadim mesajlarinizi ve suan emmek istiyo bebis hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler ❤❤❤
Sağlıkla kucağına al inşallah yaa hemencecik gelsin bebişin annesi vakti artık çok bile kalmışBak hele şu Ağustos annelerineAğustos gelmeden doğurmaya başlamalar
Burda 40+6 olup hala doğuramayıp akıllı uslu belleyen Temmuz anneleri duruyor ya hu
Neyse geliyorum aranıza az kaldı son 4 gün
Ağustos anası olacaksınız inşallah ucu ucunaudg06 cnm tahminim tutacak gibi. Once ben ertesi gun sen diyrdum ..
Senin 1i benim 2si. Siralamamizi karistirmisim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?