2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bütün ilgi alaka ürünlerini satana kadar zaten..hatalari ni telafi etmeleri gerekiyor ne demek kabul etmemek..tasarim olabilir ama sonuçta kendi hatalari
Aynen öyle kendi hataları.
Ben de telafi etmeleri taraftarıydım da üstüne para istediler Şaka gibi

Son 1 gün mü? Çok afedersin ben kaçırdım sanırım çok sayfalar birikiyor aslında okuyorum ama dikkatimden kaçmış. Neden ve nasıl son 1 gün? Sağlıkla gelsin bebişin inşallah

benim ilk doğum sezeyan olduğu için canım yarın 39.haftaya giriyoruz artık tansiyonum yükseliyor birde bebek kilo alamıyor artık. tansiyondan dolayı tuzsuz yemekten gına geldi. kahvaltıda zeytinlerle peynirlerle bakışıyoruz artık

Çok teşekkürler canım benim Darısı sizlere olsun umarım tek sancıda kurtulursunuz hepiniz
Evet canım maalesef saatlerce suni sancısını sonra rahmime fitil yerlesildi kasilsin bebek de aşağıya insin açılmanin artmasını
bekliyorduk iki cm açılma ve hopp piyango bebeğim kafasının üstüne elini koymuş doktor eliyle ittirmeye çalıştı ama tam tersi dahada öne geldi doğum kanalında kandan önce el gozukuyormus doktor kesinlikle sezeryana alıman lazım dedi yoksa bebeğin eli kolu hepsi kırılır dedi o yüzden normal doğum riskliymis

Teşekkür ederim canimm benim darısı doğum etmeyen arkadaşlarıma olsun

Banada instgarmda kapıda ödeme var dediler, siparişi girmeye başladım ve havale kredi kartı çıktı, dedim kapıda ödeme seçeneği yok.
150 TL üzerine kapıda ödeme yokmuş ne alakaysa

hadi ins tez vakitte annesini uzmeden yormadan gelir kucuk beyimiz. ins dogumda da zorlanmazsin da bi avazda doguruverirsin ..

Banada instgarmda kapıda ödeme var dediler, siparişi girmeye başladım ve havale kredi kartı çıktı, dedim kapıda ödeme seçeneği yok.
150 TL üzerine kapıda ödeme yokmuş ne alakaysa
Tatlim haciseriften.alsana.herkes.kapida.odemelinaldi

ilk gunler oyle oluyo canım benim kuzda 20 gun gece gundz anlamamisti

Çok güzel ya oyy ne mis kokuludur bu yeni gelmiş melekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…