2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
:) evet canım çok meraklı zaten onu da anlıyorum bir çözüm bulucam bu duruma benim de kendi kendime abarttığım şeyler var tabi :) aslansın kaplansın denmesine Bayılıyo zaten

Canım annemde yemek yeriz o sorun değil de ben yemekten sonra da ksuuyırum tekrar acıkıyorum falan sıkıntımız o .. ama olmadı annemde yemek yiyip yanıma da alıp burdan bişeyler öyle gidicem eve :) teşekkür ederim fikirleriniz için iyi ki varsınız

Herkese merhaba kızlar, kontrollerinden güzel haberlerle dönen arkadaşların gözü aydınnnn çok sevindim sizler adına. Darısı benim gibi kontrol gününü bekleyip hayırlı haberler duymak isteyenlerin başına inşallah :)

Bulantılarım ne yazık ki hala geçmiş değil. Gündüz çok yiyemiyorum fakat gece iştahım açılıyor iki gündür geceleri habire bişeyler yiyorum. Ve ben kilolu hamile kalanlardanım malesef ve ciddi anlamda korkuyorum kilo konusunda.

Aman hamileyken bol bol tatlı yeme canım gebelik şekeri bebeğe zararlı

gelisimci doktorun keci peyniri yeme dedi demek. Bizim evde yillik aliniyor. Keci peyniri dolu. Kesin mi yani. Gerci ilk bebegimde de yemistim bir sey olmamisti. Ama icime kurt dustu. Tam yiyicem aklima dediklerin geliyo.

Valla canım ben 54 kiloyla hamile kaldım ama 3kilo verdim bulantı ve iştahsızlıktan. Boyum da 1.67.Max on onbeş kilo alsam iyi olur,hamilelik boyunca.

bendede çok zor geçiyor bulantı kusma su içemiyorum enfeksiyon oluyor hemen oda miğde bulantısı yapıyor birbirine karışıyor çalışan anneyim çalışırken çok zor hamilelik muhasebe bölümüm odada sekiz dokuz kişi kusmaya korkuyom yıl başı bilanço yaptığımızdan izinde alamıyoruz ölüyorum Allah hepinize kolaylık versin

Canım allah yardımcımız olsun çalışıyorken çok zor gerçekten allah sabır versin

Kızlar benimde başıma birden ağrılar giriyor, dönüyor. Her şey burnuma pis pis kokuyor, midemi çok bulandiriyor. Allahim artık tadını alalim şu güzel günlerin diye dua ediyorum

Bende de 3gün kahve akıntı oldu sonra kendilğinden geçti canım.İçini ferah tut.Ağrıyla birlkte akıntın olursa kork .Bolbol uzan ve su iç,geçer İnşAllah .
Su bile içemiyorum cnm ölü gibiyim kusmaktan hiç bir şey yiyip içemiyorum nolacak bu halimiz bilmiyorum

Kızlar az önce muayeneden geldim tam çıktım bi kan boşaldı hemen içeri girip sildiğimde ciğer gibi bi parça geldi hemen geri girdim sordum korkma dedi ve bu güne kadar leke bile olmamıştı bende, hemen 3 güne bir bi iğne yazdı ve fitil yazdı tekrar baktı bebeklerin gayet iyi durumda illa düşük olacak diye birşey yok korkma dedi yatak istirahati verdi çok korkuyorum kızlar yerleşme kanaması da olabilir dedi ama 7+6 da olur mu bunlar başına gelen varmı ne olur birşeyler söyleyin

herkese hayırlı doğumlar allah kucağınıza almayı naip etsin yavrularınızı inşallah uzun zaman oldu foruma giremedim bir de konu sahibiyim bende çalışıyorum arkadaşlar çok zor çalışırken ama çok fazla aşeriyorum hemde kilo aldıran şeyler nasıl önüne geçeceğim bilmiyorum kilo almamam gerek ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım doktor bu sefer dikkatli olalım 12 15 kilo alalım dedi ben şimdiden 3 kio aldım durduramıyorum kendimi ne yapacağım bilmiyorum allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

canım 1.60 boyum 52 kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla doğum yaptım 23 kilo aldım kızımı 4 kilo doğurdum hem kendime hem de bebeğime almışım yani çok şükür ikimizde gayet sağlıklıydık hatta onun kilolu oluşu beni hemen zayıflattı 6 ay sonra 50 kilodaydım

vallahi ayni korkulari yasiyorum. gece kimse yoktu. esim uyurdu. ben sabaha kadar ayakta kosardim bebekle. gunduz toplam 4 saat filan uyurduk. sonrasi ayni.
insallah bu kez aynilarini yasamayiz.
genelde ilki zorsa ikinci kolay oluyor diyor tecrubeliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…