Evet cnmbazen kilcal damara denk geliyor. o zaman morarir canim. kolundan yapabilirsin. ama birinin tutmasi lazim. bacaktan yapmani tavsiye etmem, en kasli yer oldugu icin cok aciyor.
:) evet canım çok meraklı zaten onu da anlıyorum bir çözüm bulucam bu duruma benim de kendi kendime abarttığım şeyler var tabi :) aslansın kaplansın denmesine Bayılıyo zatenCanim esin bu deneyimi senin yaninda olarak gecirmekistiyor sadece o kadar masum ki. Anne kendi evinde yapip sana getirmesi lazim oturdugun evde o yemek piserse yiyemezsin de. Esinin ilgisine ihtiyac dudugunu belirt canim bi ise yaradigini dusunup nasil mutlu olucak cok tatlisiniz :) erkekler boyle cocuk gibi idare etcez
Canım annemde yemek yeriz o sorun değil de ben yemekten sonra da ksuuyırum tekrar acıkıyorum falan sıkıntımız o .. ama olmadı annemde yemek yiyip yanıma da alıp burdan bişeyler öyle gidicem eve :) teşekkür ederim fikirleriniz için iyi ki varsınızCanım annenin evde yaptığı yemeklerden eşin akşam gelirken getirse beraber yeseniz hem ev kokmaz. Bu geçici bi süreç genelde 3. Aydan sonra tiksintiler bulantılar azaliyo. Eşinde sende haklısınız kendinize göre oda seni yanında görmek ister hamileyken. Aranıza soğukluk girmesin evde çok bunalırsan çıkar beraber hava alırsınız bi yerlere gidersiniz olmaz mı
Aman hamileyken bol bol tatlı yeme canım gebelik şekeri bebeğe zararlıKesinlikle katılıyorumm.. internetten araştırıyorum, profesörlerin videolarını izliyorum, aynısını söylüyorlar . “Size şunu yiyin süt yapar dedikleri şeylerin hepsi sizi susatan yiyecekler, örneğin tatlı ya da tuzlu yemek.... onları yiyince su içiyorsunuz su da süt arttırmaya yardımcı oluyor “ diyor doktorlar.
Benim ilk gebeliğim ilk tecrübem , herkesin gözünde tecrübesizim o yüzden onları dinlemeliyim diye düşünüyorlar... özellikle kayınvalidem bol bol tatlı yemem gerektiğini söylüyor ve Doğumdan sonra bana hep yedireceğini söylüyor, tatlının süt yaptığına inanıyor. Olayın mantığını anlatamadım kendisine. Böyle zamanlarda itiraz edince yanlış anlamalar kalp kırılmalar oluyor o yüzden bir şey demiyorum. Kötü niyetli değil sonuçta fakat ben yine de hmm, öyle mi, evet diyerek geçiştiriyorum. Bol bol su içeceğim ve istemediğim bir şeyi yemeyeceğim
Bende 60 kilo ile hamile kaldim. Ama benim boyum kisa 159sizin boyunuz kac acaba? Bende kilo almaktan korkuyorum verememekten degilde sonucta cok kilo almakta dogum icin iyi degil. En fazla 8 9 kilo alayim 70 i gormeyeyim istiyorum bende diger arkadaslar siz kac kilo ile hamile kaldiniz acaba
Çok stres oluyor insan yaa allh korusun hepimizi cnmKahverengi akıntı oluyor.3 gündür cok sükür kanama yok ama bende söyle bisy oldu 3 gün gelmiyor tmm diyorm bitti cat bi leke.
İcini ferah tut cnm. ilk 3 ay cok yasayan varmış bunları.
Çok stres oluyor insan yaa allh korusun hepimizi cnm
Aminn aminn cnm aynen öyleÇok stres oluyor insan yaa allh korusun hepimizi cnm
Canım allah yardımcımız olsun çalışıyorken çok zor gerçekten allah sabır versinbendede çok zor geçiyor bulantı kusma su içemiyorum enfeksiyon oluyor hemen oda miğde bulantısı yapıyor birbirine karışıyor çalışan anneyim çalışırken çok zor hamilelik muhasebe bölümüm odada sekiz dokuz kişi kusmaya korkuyom yıl başı bilanço yaptığımızdan izinde alamıyoruz ölüyorum Allah hepinize kolaylık versin
Su bile içemiyorum cnm ölü gibiyim kusmaktan hiç bir şey yiyip içemiyorum nolacak bu halimiz bilmiyorumBende de 3gün kahve akıntı oldu sonra kendilğinden geçti canım.İçini ferah tut.Ağrıyla birlkte akıntın olursa kork .Bolbol uzan ve su iç,geçer İnşAllah .
Su bile içemiyorum cnm ölü gibiyim kusmaktan hiç bir şey yiyip içemiyorum nolacak bu halimiz bilmiyorum
benim planım 54 kiloya düşüp hamile kalmaktı ama hayeller hayatlar işte .
63 kiloyla hamile kaldım 65 oluverdim biranda şimdi 64 üm 1 kilo verdim.
ilk hamileliğimde 18 kilo aldım şimdi o hatayı yapmak istemiyorum.çok dikkat ediyorum.boyumda 1.60 o yüzden dikkat ediyorum şunu fark ettim ki anne nekadar az kilo alıyorsa bebek okadar kilolu doğuyor yani ters orantı var bu işte .
vallahi ayni korkulari yasiyorum. gece kimse yoktu. esim uyurdu. ben sabaha kadar ayakta kosardim bebekle. gunduz toplam 4 saat filan uyurduk. sonrasi ayni.öyle zor günler geçirdim ki hala o günlere dönecek olmak korkutuyor beni. 18 saat ağlıyordu. bu bebeğimde öyle ağlarsa ne yaparım diyorum şimdi. 2 yaşında oğlum var yemesi uyuması oyunu. inşallah bebeğim kolik olmaz. benim sütümde yoktu. uyuyamayınca iyice kesiliyordu. bu sefer mama veriyordum. mama daha çok gaz yapıyordu. ben daha uykusuz kalıyordum böyle kısır döngü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?