2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya ben erken geleceğini sanmıyorum benimkinin çünkii diğerleri de 39 da geldi biri diğeri 42. Haftada sürprizli bu bebeler.. Ama ben son ay çok irileşiyorum karnım çok büyüyor ya

Ödem geciyor mu 3lt üzeri içince
ben de baya fark etti ciddi ciddi deneyin kasilma.onluyormus arti
Allah Razi olsun canim oyle beklemekten.baska care yok yatis gunlerimizin tadini cikariyorum✌
Ayy suyu ihmal ettim son zamanlarda gerçekten saldım biraz galiba ayaklarımın altı ağrıyor yani basınca o derece
bugun.suyu artir denemeye basla canim
Bayrami.cikarsakk.missss ohhh insallah Allahhh ne guzel.olur

Ya ben erken geleceğini sanmıyorum benimkinin çünkii diğerleri de 39 da geldi biri diğeri 42. Haftada sürprizli bu bebeler.. Ama ben son ay çok irileşiyorum karnım çok büyüyor ya

Benimki nasıl olacak acaba
Kendileri geç teşrif edecek gibi geliyor ama benim niyetim 21’inde gelmeleri yönünde
Evrene mesaj gönderiyorum haftalardır, dilerim olur
Son ay irileşir miyim bilmiyorum da ben şimdiden iriyim orası nolucak

Ya öyle herkes patır patır doğurup bir de benim doktor gün verince. Hiç bitmeyecek zannettiğim sürecin bittiği gerçeği ile yüzleşmek zorunda kaldım . Bitmesi iyi de yani bir Yusuf Yusuf durumu da var hani

Ben fark ettim seni zalım seniii. Doğurana kadar hiçbir yere gitmek yok Daha beybi şaaavır yapcaz.
Onu yapariz takipteyim zatiii sen.merak etme hazırlıklarını tamamla ne durumdasin onu soyle macaronlar falan

İri kuşlar olduk mecbur napak içerden şişiriliyoruz eşim uzaklaşmıştı zaten artık hiç yanaşmıyor adam korkuyor benden bi oturup kalkarken bile ay oy diyerekten ürkütüyorum

Ya öyle herkes patır patır doğurup bir de benim doktor gün verince. Hiç bitmeyecek zannettiğim sürecin bittiği gerçeği ile yüzleşmek zorunda kaldım . Bitmesi iyi de yani bir Yusuf Yusuf durumu da var hani
Ayy o pamuğu kucağına alınca ne de güzel olacak annesi.. Benim gözümün önünde onun hayali var sadece kucağıma bebişimi veriyorlar pamupumu oyy gene heyecan uyaptım bak.. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah az kaldı ne kadar güzeeelll

42 de gelen icin devamli nst ye gittin mi 40 tan sonra canim yoksa yine haftada 1 mi gittin

Selamlar, bebekler geliyor yine maşallah
Koca evde bugün çok dahil olamam ama okuyorum sizi
Efelihayat nereye kaçıyorsun sen acaba, sana yasak koydum bayram öncesi doğurmak yok okuyup okuyup kaçmak yok
Zeytinliii her ay göbeğime bakıp bakıp daha ne kadar büyüyebilirki diyorum ama o hızla büyümeye devam ediyor

tamam.dünür insallah hedef belli
Tek prima alan ben miyim yaw bunsleepy nin ne artisi varmis kizlar
Sleepy almayan ben varim. Prima premiumcare molfix aldik 1 er paket

Ediceeekk daha da büyiceek kaçış yok korkulacak bişey yok nasıl da esnek olduğumuzu anlıyoruz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…