Ya ben erken geleceğini sanmıyorum benimkinin çünkii diğerleri de 39 da geldi biri diğeri 42. Haftada sürprizli bu bebeler.. Ama ben son ay çok irileşiyorum karnım çok büyüyor ya
Başınız sağolsun canım
Korkma kısmına gelince, bir büyüğümüzün dediği gibi, yedik bi halt, artık çok geç, öyle ya da böyle çıkacaklar içimizden hepimiz riskli zamanları geçtik şükür, tırsacak birşey yok artık, sıramızı bekliyoruz bu son yatışları bunalımla değil keyifle geçirmeye çalış, ilk zamanlar çok arayabiliriz bu günlerimizi
Ya ben erken geleceğini sanmıyorum benimkinin çünkii diğerleri de 39 da geldi biri diğeri 42. Haftada sürprizli bu bebeler.. Ama ben son ay çok irileşiyorum karnım çok büyüyor ya
Benimki nasıl olacak acaba
Kendileri geç teşrif edecek gibi geliyor ama benim niyetim 21’inde gelmeleri yönünde
Evrene mesaj gönderiyorum haftalardır, dilerim olur
Son ay irileşir miyim bilmiyorum da ben şimdiden iriyim orası nolucak
MMuhendisella
canım allah yardımcın olsun bi avazda inşallah YYigitmoms
sana da allah yardım etsin canım ne güzel ya bebişlere kavuşucaksınız
Bende istiyorum artıkkkkk
Zaten şu grupta en çok doğurmak isteyenler bizdik, bizi de ne hale getirdiler olacak iş mi
Zaten var ya şu hamileliği çocuklu bir şekilde geçiren annelerin önünde saygıyla eğiliyorum Gerçi benim de eşim çocuk gibi, hmmm ordan o kontenjana giriyor olabilirim Neyse çıksınlar bakalım hallediciiz artık bi şekilde.
Ya öyle herkes patır patır doğurup bir de benim doktor gün verince. Hiç bitmeyecek zannettiğim sürecin bittiği gerçeği ile yüzleşmek zorunda kaldım . Bitmesi iyi de yani bir Yusuf Yusuf durumu da var hani
Benimki nasıl olacak acaba
Kendileri geç teşrif edecek gibi geliyor ama benim niyetim 21’inde gelmeleri yönünde
Evrene mesaj gönderiyorum haftalardır, dilerim olur
Son ay irileşir miyim bilmiyorum da ben şimdiden iriyim orası nolucak
İri kuşlar olduk mecbur napak içerden şişiriliyoruz eşim uzaklaşmıştı zaten artık hiç yanaşmıyor adam korkuyor benden bi oturup kalkarken bile ay oy diyerekten ürkütüyorum
Ya öyle herkes patır patır doğurup bir de benim doktor gün verince. Hiç bitmeyecek zannettiğim sürecin bittiği gerçeği ile yüzleşmek zorunda kaldım . Bitmesi iyi de yani bir Yusuf Yusuf durumu da var hani
Ayy o pamuğu kucağına alınca ne de güzel olacak annesi.. Benim gözümün önünde onun hayali var sadece kucağıma bebişimi veriyorlar pamupumu oyy gene heyecan uyaptım bak.. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah az kaldı ne kadar güzeeelll
Selamlar, bebekler geliyor yine maşallah
Koca evde bugün çok dahil olamam ama okuyorum sizi Efelihayat
nereye kaçıyorsun sen acaba, sana yasak koydum bayram öncesi doğurmak yok okuyup okuyup kaçmak yok Zeytinliii
her ay göbeğime bakıp bakıp daha ne kadar büyüyebilirki diyorum ama o hızla büyümeye devam ediyor
nereye kaçıyorsun sen acaba, sana yasak koydum bayram öncesi doğurmak yok okuyup okuyup kaçmak yok Zeytinliii
her ay göbeğime bakıp bakıp daha ne kadar büyüyebilirki diyorum ama o hızla büyümeye devam ediyor