2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkese aynı şeyi söylüyorum belki duş alırsın el ve banyo havlusu da al canim

Kizlar selam.sabah geldik hastaneye 10:10 da doğum oldu çok şükür bebek de iyi ben de iyiyim. Allah hepinize nasip etsin bir avazda.
Hadi gecmis olsun gözünüz aydin Allah Analı babali buyutsun normal sezeryan mi oldu kiz mi erkek mi bebisin.canim

Yine birileri gizlenmeye mş çalışıyor yoksa yenimisin sen ismini ilkkez gördüm yada foto yeni

Tek prima alan ben miyim yaw bunsleepy nin ne artisi varmis kizlar
Bende sleppy almadım, molfix aldım. Sonra duruma göre değiştirebilirim.
Temmuz annelerinde gördüm sleppy memnun olan var olmayan var. Diğer markalarda da aynı şekilde.
Bu bebeler bezlerini bile kendi belirliyor

Ahahaha benim eşim de yataktan kalkışımın (daha doğrusu kalkamayisimin) taklidini yapıyor gıcık

Bende sleppy almadım, molfix aldım. Sonra duruma göre değiştirebilirim.
Temmuz annelerinde gördüm sleppy memnun olan var olmayan var. Diğer markalarda da aynı şekilde.
Bu bebeler bezlerini bile kendi belirliyor
Kendileri belirliyor inanki doğru dedin ben de molfix aldım bakalım hangisinde sabit kalıcaz

evet canım @artemis_1453 de var. yarın sabah saat 6 da hastanedeyiz inşallah. akşam annem geliyor memleketten çok mutluyum. daha güvende hissediyorum kendimi nedense.
Haydi sağlıkla inşallah
Kizlar selam.sabah geldik hastaneye 10:10 da doğum oldu çok şükür bebek de iyi ben de iyiyim. Allah hepinize nasip etsin bir avazda.
Amin canım. Gözün aydın hayırlı oldun allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Haftada bir gittim son hafta zaten sancı vardı ama ilerlemiyordu hiç o yüzden son kontrolden 4 gün sonra gidip suni sancı ile doğurdum
Bebek.icerde kakasini yapar vs diyolar ya ondan cok korkuyom hanindiyorum 41 e kadar kontrollu bekleyim sonra artik suniyi mi dayasalar bana oyle uzarsa durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…