- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Bendr prima premium care aldim digerlerine hatta hic bakmadim bile heo en iyisi bu diyolardi sizdirmiyo bilmemne diyetamam.dünür insallah hedef belli✌
Sleepy almayan ben varim. Prima premiumcare molfix aldik 1 er paket
Masallah masallah size gecmis olsun tekrardan.gözünüz aydinNormal oldu,sabah Nisan geldi. Erkek bu arada
Evet canim oldum elverisli dedi normale sen oldun muSen.cati muayenesi oldun mu canim
Ayyy ne guzel hatta super saglikla sihatle buyutun insallah bize de Allah nasip etsinNormal oldu,sabah Nisan geldi. Erkek bu arada
teşekkürler canımBasın sagolsun kuzum
esim cok.bildifi.için aslaaa prima.harici almam dediBendr prima premium care aldim digerlerine hatta hic bakmadim bile heo en iyisi bu diyolardi sizdirmiyo bilmemne diye
Allah korusun ya öyle bişey olmaz inşallah.. Benim doktor hangi gün dediyse o zaman gittim son 41 de de sancı bişey olmayınca nst de dört gün sonra doğum için çağırdı.. Bazı bebeler geç döllenme olduğu için uzayabiliyor doğum zamanı öyle şeyler düşünme inşallah herşey yolunda gider hepimiz içinBebek.icerde kakasini yapar vs diyolar ya ondan cok korkuyom hanindiyorum 41 e kadar kontrollu bekleyim sonra artik suniyi mi dayasalar bana oyle uzarsa durum
O kisiye hic bakmadim.reklam.amacli diyolar valla ben de iyi dediler iyi diye aldik bakalim paralarimiza s..sin diye bide marka ayrimi yapiyoruzteşekkürler canım
esim cok.bildifi.için aslaaa prima.harici almam deditüketim.canavari ama.ben.sleppyi mühendisin oglu pompaladi diye biraz cekincelerim var can.bebe molfix daha sevimli cati muayanem 5 agustos
Sadece gec dollenmeden mi yoksa baska seylerden dolayi da oluyo mu... Yaa ne bilim o olaydan cok korkuyorum o riski sen alicaksin dedi bakalim 38 gbi gelirse cok mutlu olucam 39 a dogru cok telaslanmaya baslarim cunku kendimi biliyorumAllah korusun ya öyle bişey olmaz inşallah.. Benim doktor hangi gün dediyse o zaman gittim son 41 de de sancı bişey olmayınca nst de dört gün sonra doğum için çağırdı.. Bazı bebeler geç döllenme olduğu için uzayabiliyor doğum zamanı öyle şeyler düşünme inşallah herşey yolunda gider hepimiz için
İnşAllah hayırlısıyla vakitlice gelsin.. Benim doktorun dediği bu yöndeydi seninki de kontrol edecektir ultrason nst falan ne gerekliyse seni yönlendirecektir hiiiç sıkma canını..Sadece gec dollenmeden mi yoksa baska seylerden dolayi da oluyo mu... Yaa ne bilim o olaydan cok korkuyorum o riski sen alicaksin dedi bakalim 38 gbi gelirse cok mutlu olucam 39 a dogru cok telaslanmaya baslarim cunku kendimi biliyorum
Maşallah maşallah liste uzadı yaw sen en iyisi doğurmayanları yaz artıkUmut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Muhendisella..erkek bekleniyor
Ağustos.basi has oz asil.agustos diye liste yapicamMaşallah maşallah liste uzadı yaw sen en iyisi doğurmayanları yaz artık
Anladim canim savolasin insallah bakalim bekleyelim neler olacakİnşAllah hayırlısıyla vakitlice gelsin.. Benim doktorun dediği bu yöndeydi seninki de kontrol edecektir ultrason nst falan ne gerekliyse seni yönlendirecektir hiiiç sıkma canını..
Hamile dedigin kocasina cemkirir anasina cemkirir, resmen bize trip atiyoYokk ben.terki diyar edicem sehire yerleşcem dun.hic yazmadim.kimse fark etmedizamanla.sindire.sindire
O büyük benim dimiBaşınız sağolsun canım
Korkma kısmına gelince, bir büyüğümüzün dediği gibi, yedik bi halt, artık çok geç, öyle ya da böyle çıkacaklar içimizdenhepimiz riskli zamanları geçtik şükür, tırsacak birşey yok artık, sıramızı bekliyoruz bu son yatışları bunalımla değil keyifle geçirmeye çalış, ilk zamanlar çok arayabiliriz bu günlerimizi
Herkes yeni dogdugunda yaptir diyor ama kociskom calisilacak alan çok küçük, ya hata yaparlarsa demekte. Biz genis genis takiliriz yine, 18 olunca kendi istiyosa yaptirirBir iki kişi yazdı ama erkek bebek anneleri sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?
Planınız ne zaman yaptırmak yönünde?
Ya bu kadini biraksalar 10 tane dogurur.Ayy o pamuğu kucağına alınca ne de güzel olacak annesi.. ❤ Benim gözümün önünde onun hayali var sadece kucağıma bebişimi veriyorlar pamupumu oyygene heyecan uyaptım bak.. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah az kaldı ne kadar güzeeelll
Kizlar selam.sabah geldik hastaneye 10:10 da doğum oldu çok şükür bebek de iyi ben de iyiyim. Allah hepinize nasip etsin bir avazda.
Sağlıkla kucağına al inşallah 39. Hafta çok iyi bi vakit 38 + da gelir seninki de benmki de inşallahAnladim canim savolasin insallah bakalim bekleyelim neler olacak
Vayyyy beeee laflara gelllHamile dedigin kocasina cemkirir anasina cemkirir, resmen bize trip atiyo
O büyük benim dimi
Herkes yeni dogdugunda yaptir diyor ama kociskom calisilacak alan çok küçük, ya hata yaparlarsa demekte. Biz genis genis takiliriz yine, 18 olunca kendi istiyosa yaptirir
Ya bu kadini biraksalar 10 tane dogurur.
Sen iyi ol oglan her halükarda iyi olur
Benimde önceden uzatınca geçerdi şişlik şimdi geçmiyır birde üstü şiş daha çok hafif sızlıyo gibi de, deli gibi su içmek lazımAyy suyu ihmal ettim son zamanlarda gerçekten saldım biraz galibaayaklarımın altı ağrıyor yani basınca o derece
Evet bence de doğururumHamile dedigin kocasina cemkirir anasina cemkirir, resmen bize trip atiyo
O büyük benim dimi
Herkes yeni dogdugunda yaptir diyor ama kociskom calisilacak alan çok küçük, ya hata yaparlarsa demekte. Biz genis genis takiliriz yine, 18 olunca kendi istiyosa yaptirir
Ya bu kadini biraksalar 10 tane dogurur.
❤ Sen iyi ol oglan her halükarda iyi olur
Valla içmeliyiz benimki de fenaa şiştiBenimde önceden uzatınca geçerdi şişlik şimdi geçmiyır birde üstü şiş daha çok hafif sızlıyo gibi de, deli gibi su içmek lazım
Hahah neinnn senin mi dogurasin kactiii asla inanmam!Yumurta kapıya dayanınca benim de doğurasım kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?