- 24 Aralık 2018
- 365
- 1.333
- 33
Ben de sleepy sensitive aldım. Ablam da onu kullandı çok memnundu, onun tavsiyesi üzerine tercih ettimArkadaşlar doğum yapanlarin ve yapacak olanların Rabbim yardımcısı olsun.
Kumaş bez dusunyrdm ama şimdilik hayal geldi bu durum. Ağız bezi kumasi aldim epey hazır bezin içine ağız bezi kumasi koyacağım az da olsa icimi rahatlamak için.
Sorum şu ki yine de kimyasal asiri olmayn bebek bezi ne aldınız? Muhendisoglu inceledim biraz ama araştırıp bez alan anneler ne aldnz merak ettim.
Walla ben farketmedim cunku onladar cok yazindan alinti varki artik olmasanda kalbimizde gibisinYokk ben.terki diyar edicem sehire yerleşcem dun.hic yazmadim.kimse fark etmedizamanla.sindire.sindire
Geyik kısmında yoktumWalla ben farketmedim cunku onladar cok yazindan alinti varki artik olmasanda kalbimizde gibisindusun yani ne kadar buraya aitsin
Yaa esim horlama videomu cekmis gulmekten oldum kendime onumde koca bi gobek horlamayi gectim oyle binkukruyorumki odanin perdeleri acilip kapanacak o derece adam artik gurultuden kacmis yanimdan bu nasil bi rezilliktir ben bu adamin yaninda yemek yiyemiyodum ilk sevgiliyken agzimin kenarinda yemek falan kalir diye bu iliski bu noktalara mi gelecegdi bu gunleri mi gorecegdiSabah sabah eski fotoğraflarıma baktım, küçücükmüs karnım bana ne kadar büyük geliyordu. Şimdi yatakta soldan sağa dönemiyorum. Bir aya şu ağır yaşamlardaki kadınlar gibi hissetmeye başlarım sanırım
Yirim seni herhalde yaniii bacikoo canimizsinGeyik kısmında yoktumdoguran tebrikleri vardi sadece teşekküler kuzum herkes burda aile.gibi gormeyince insan meraklaniyor
Tastamamsın maşallah bacımSlm kızlar. Nasilsiniz? Bebişin yatağını kurduk. Az önce doğum çantamı da hazırladım. Sıra Ece hanım'ın gelmesindeÇantamdakiler şunlar:
Kendim için:
2 gecelik 1 pijama takimi
2 emzirme sütyeni (atlet almadım giymeyi düşünmüyorum)
Çorap
1 kutu depend (hastane vermiyorsa hasta alt bezi de koyacagim)
Göğüs pedi
Deodorant
Havlu kağıt, peçete, ıslak mendil
Lohusa terliği ve tacı (bebeğin bandanası ile takım)
Hastane kapı süsü
Göğüs kremi
Süt artırıcı çay alacağım
Toka
Şarj aleti
Kirli torbası
Hastaneden çıkarken giymek için kıyafet
Bebek için:
Giysilerini kilitli buzdolabı poşetine takım takım ayırıp koydum
2 adet 10 hastane çıkışı
4 adet giysi takimi (eldiven şapka citcitli body üst alt)
Müslin ağız bezi
Müslin örtü
Battaniye (orta kalınlıkta, hastane cikisindakilerle birlikte toplam 3 tane oldu)
Bebek bezi (sleepy 1 numara 20 adet)
Islak bebek havlusu
Emzik, biberon, plastik mama kaşığı (süt hemen gelmezse kaşıkla mama vermek için), mama (inş bunlara gerek kalmaz)
Çorap
Alt açma örtüsü
Pişik kremi
Reflü yatağının yan yastıkları
Öneriniz varsa onları da ekleyebilirim. Sevgiler herkese
Kız sen niye terki düyar yapıyorsun hayrolsun yokluğun belli oluyor bi günde de işte haftasonu şeysidir diye yazmadın sandım benYokk ben.terki diyar edicem sehire yerleşcem dun.hic yazmadim.kimse fark etmedizamanla.sindire.sindire
Ben farkettimYokk ben.terki diyar edicem sehire yerleşcem dun.hic yazmadim.kimse fark etmedizamanla.sindire.sindire
Kız sen niye terki düyar yapıyorsun hayrolsun yokluğun belli oluyor bi günde de işte haftasonu şeysidir diye yazmadın sandım ben
Esimin halasi vefat etti dun ikindin bugünde sabah trenle.gitti aksama.gelcek insallah ne.yalan soyleyim birde dogumlar beni korkutuyor artik su 2 haftam.ciksa ohhh dicem. TirsiyorummmmBen farkettimdaraldım diyip kaçtın bi ara
Şöyle aynada yan profilden bakınca kendime tırsmıyo değilim ki daha da büyücem biliyorum sonra balon gibi söncez merak etmeSabah sabah eski fotoğraflarıma baktım, küçücükmüs karnım bana ne kadar büyük geliyordu. Şimdi yatakta soldan sağa dönemiyorum. Bir aya şu ağır yaşamlardaki kadınlar gibi hissetmeye başlarım sanırım
Su kac litre iciyorsun gunde canimŞöyle aynada yan profilden bakınca kendime tırsmıyo değilim ki daha da büyücem biliyorum sonra balon gibi söncez merak etmeama en komiği kendime terlik aldıydım hastanede giymek için dün çanta hazırlarken denedim peee ayağım dışarıda kaldı ne şişmiş ayağım 1 haftadır ya hiç farketmedim şaka maka en çok da sağ ayağım şişmiş niyeyse
Allah rahmet eylesin.. Bak sen kaçmak yok o bebişler gelecek vakitlice tabi bak ne güzel sıra bize de geliyo yavaş yavaş çok herecanlııı ben aksine daha Bi merakla takip ediyorum artık gelen giden var mı diyeEsimin halasi vefat etti dun ikindin bugünde sabah trenle.gitti aksama.gelcek insallah ne.yalan soyleyim birde dogumlar beni korkutuyor artik su 2 haftam.ciksa ohhh dicem. Tirsiyorummmm
Litre hesabı yapmıyorum son zamanlarda yaSu kac litre iciyorsun gunde canim
Allah rahmet eylesin.. Bak sen kaçmak yok o bebişler gelecek vakitlice tabi bak ne güzel sıra bize de geliyo yavaş yavaş çok herecanlııı ben aksine daha Bi merakla takip ediyorum artık gelen giden var mı diye
Allah razi.olsun canim yoklayınca efe bey tırstım yoksa korkmazdim bak suyu 3 lt ustune cikar neler oluyor kendimden biliyorum bir haftada ne odem.ne.odemLitre hesabı yapmıyorum son zamanlarda yaöyle susadıkça içiyorum aslında arttırsam iyi olacak yaz sıcağındayız bi de gidiyo ne varsa
Ödem geciyor mu 3lt üzeri içinceAllah razi.olsun canim yoklayınca efe bey tırstım yoksa korkmazdim bak suyu 3 lt ustune cikar neler oluyor kendimden biliyorum bir haftada ne odem.ne.odem
Başınız sağolsun canımEsimin halasi vefat etti dun ikindin bugünde sabah trenle.gitti aksama.gelcek insallah ne.yalan soyleyim birde dogumlar beni korkutuyor artik su 2 haftam.ciksa ohhh dicem. Tirsiyorummmm
Ayy suyu ihmal ettim son zamanlarda gerçekten saldım biraz galibaAllah razi.olsun canim yoklayınca efe bey tırstım yoksa korkmazdim bak suyu 3 lt ustune cikar neler oluyor kendimden biliyorum bir haftada ne odem.ne.odem
Esimin halasi vefat etti dun ikindin bugünde sabah trenle.gitti aksama.gelcek insallah ne.yalan soyleyim birde dogumlar beni korkutuyor artik su 2 haftam.ciksa ohhh dicem. Tirsiyorummmm
Şöyle aynada yan profilden bakınca kendime tırsmıyo değilim ki daha da büyücem biliyorum sonra balon gibi söncez merak etmeama en komiği kendime terlik aldıydım hastanede giymek için dün çanta hazırlarken denedim peee ayağım dışarıda kaldı ne şişmiş ayağım 1 haftadır ya hiç farketmedim şaka maka en çok da sağ ayağım şişmiş niyeyse
Yumurta kapıya dayanınca benim de doğurasım kaçtı
Sabahın köründe oğlum tarafından "yaşasın krep günü, hadi hadi acıktım" diye uyandırılınca, ben de bir süre bu zilli içerdeyken iyiyiz aslında diye düşündümsonra penguen yürüyüşüne geçince ve ocak başında fenalık basınca, yok ya çıksın en azından babasının kucağına atarım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?