2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de sleepy sensitive aldım. Ablam da onu kullandı çok memnundu, onun tavsiyesi üzerine tercih ettim

Walla ben farketmedim cunku onladar cok yazindan alinti varki artik olmasanda kalbimizde gibisin dusun yani ne kadar buraya aitsin
Geyik kısmında yoktum doguran tebrikleri vardi sadece teşekküler kuzum herkes burda aile.gibi gormeyince insan meraklaniyor

Yaa esim horlama videomu cekmis gulmekten oldum kendime onumde koca bi gobek horlamayi gectim oyle binkukruyorumki odanin perdeleri acilip kapanacak o derece adam artik gurultuden kacmis yanimdan bu nasil bi rezilliktir ben bu adamin yaninda yemek yiyemiyodum ilk sevgiliyken agzimin kenarinda yemek falan kalir diye bu iliski bu noktalara mi gelecegdi bu gunleri mi gorecegdi

Tastamamsın maşallah bacım

Kız sen niye terki düyar yapıyorsun hayrolsun yokluğun belli oluyor bi günde de işte haftasonu şeysidir diye yazmadın sandım ben
Ben farkettim daraldım diyip kaçtın bi ara
Esimin halasi vefat etti dun ikindin bugünde sabah trenle.gitti aksama.gelcek insallah ne.yalan soyleyim birde dogumlar beni korkutuyor artik su 2 haftam.ciksa ohhh dicem. Tirsiyorummmm

Şöyle aynada yan profilden bakınca kendime tırsmıyo değilim ki daha da büyücem biliyorum sonra balon gibi söncez merak etme ama en komiği kendime terlik aldıydım hastanede giymek için dün çanta hazırlarken denedim peee ayağım dışarıda kaldı ne şişmiş ayağım 1 haftadır ya hiç farketmedim şaka maka en çok da sağ ayağım şişmiş niyeyse

Su kac litre iciyorsun gunde canim

Esimin halasi vefat etti dun ikindin bugünde sabah trenle.gitti aksama.gelcek insallah ne.yalan soyleyim birde dogumlar beni korkutuyor artik su 2 haftam.ciksa ohhh dicem. Tirsiyorummmm
Allah rahmet eylesin.. Bak sen kaçmak yok o bebişler gelecek vakitlice tabi bak ne güzel sıra bize de geliyo yavaş yavaş çok herecanlııı ben aksine daha Bi merakla takip ediyorum artık gelen giden var mı diye

Allah rahmet eylesin.. Bak sen kaçmak yok o bebişler gelecek vakitlice tabi bak ne güzel sıra bize de geliyo yavaş yavaş çok herecanlııı ben aksine daha Bi merakla takip ediyorum artık gelen giden var mı diye
Litre hesabı yapmıyorum son zamanlarda ya öyle susadıkça içiyorum aslında arttırsam iyi olacak yaz sıcağındayız bi de gidiyo ne varsa
Allah razi.olsun canim yoklayınca efe bey tırstım yoksa korkmazdim bak suyu 3 lt ustune cikar neler oluyor kendimden biliyorum bir haftada ne odem.ne.odem

Başınız sağolsun canım
Korkma kısmına gelince, bir büyüğümüzün dediği gibi, yedik bi halt, artık çok geç, öyle ya da böyle çıkacaklar içimizden hepimiz riskli zamanları geçtik şükür, tırsacak birşey yok artık, sıramızı bekliyoruz bu son yatışları bunalımla değil keyifle geçirmeye çalış, ilk zamanlar çok arayabiliriz bu günlerimizi

Allah razi.olsun canim yoklayınca efe bey tırstım yoksa korkmazdim bak suyu 3 lt ustune cikar neler oluyor kendimden biliyorum bir haftada ne odem.ne.odem
Ayy suyu ihmal ettim son zamanlarda gerçekten saldım biraz galiba ayaklarımın altı ağrıyor yani basınca o derece

Gitmeeeee sana muhtacıııızzzzz, gözümüzde nursun, başımızda tacımıııızzzzz, muhtacıııııızzzzz

Bende de aynı hisler olmaya başladı, ilk hedefim haftaya pazartesine dayanmak
Sonraki hedefim de en azından bayram sonrasııı

Daha da büyümeyiz bence ya.
Yok yok sanmam.
Olmaz yani olamaz.

Yumurta kapıya dayanınca benim de doğurasım kaçtı

Zaten şu grupta en çok doğurmak isteyenler bizdik, bizi de ne hale getirdiler olacak iş mi

Zaten var ya şu hamileliği çocuklu bir şekilde geçiren annelerin önünde saygıyla eğiliyorum Gerçi benim de eşim çocuk gibi, hmmm ordan o kontenjana giriyor olabilirim Neyse çıksınlar bakalım hallediciiz artık bi şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…