YarınGünaydınnnnnnn güzel anneler,
Bi uyuduk uyandık, bebiş haberleri
Hadi bakalım inşallah güzel Doğum hikayeleri işe aramıza dönerlerBakalımmmmm sıradaki kim
Sağlıkla kolaylıkla gelsin bebeğin canım dualarım seninleGünaydınlı iyi geceler herkese
ben 1 de uyumak icin hazirlik yaparken lavaboda önce kan sonra suyum geldi.
Nişan ve su gelmesi olayini anlamamak mümkün değilmiş onu anladim
Tüm bunlar hic agrim olmadan oldu hersey normaldi. Suyun devamında kan olunca ben toplamda bi 40 dk sonra hastanedeydim . Nst ye bagladilar yatisim yapildi. Ebe aciklik icin bakti ama bana cm belirtmedi. Eşim yanimda. Sabaha kadar dogum beklemiyoruz takip edecgiz yuruyebilirsin uyuyabilirsin dedi. Nst de sancim var ama bende agri yok. 90 falan oldufunda hafif bi regl agrisi oldu beldr o kadar. Simdilik böyle ☺ okuyanlar dua etsin lütfennnn
Sağlıkla ve kolaylıkla gelsin bebeğin canım senin için de dua ediyor olacağım.Selam kizlar. Sabah 5 gibi kanamalı Nisan geldi. Hastanede nst deyim şuan. Az biraz sandım var açıklık 2 cm dedi hemşire. Yatisim yapıldı bakalım hayırlısı artık.
Hayırlı olsun güle güle sağlıkla büyüsün bebeğin. Hayırlı bir evlat olsun. Bana da mesaj atarsan sevinirim sezeryan hikayeni.Kızlar günaydın, cuma günü kızımı epidural sezaryen ile kucağıma aldım. Çok başka bir duyguymuş o kadar uykusuz kalmama rağmen uykum bile gelmiyor. Ama yorgunluk iyi değil tabiki henüz çok sütüm yok. Umarım gelir diye sürekli emzirmeye devam ediyorum. Ameliyat ile ilgili soruları olan olursa bana özelden mesaj atabilir. Çünkü ne telefonum ne başka birşeyi takip edemiyorum. Ben aşırı korkuyordum belki benim gibilere faydam dokunur.
Herkese sağlıklı mutlu hayırlı doğumlar diliyorum. Bebişlerinizi tatlı ayaklarından öperim
Yumurta kapıya dayanınca benim de doğurasım kaçtıYaaaa günaydınNe kadar da Temmuz’da doğuran bir grup Maşallah maşallah hadi bakalım güzel haberler bekliyoruuz.
Ay benim de doğurasım yok bu aralarBöyle sessiz sakin iyi miydik sanki, nişan mişan göreceğim diye korkar oldum bu ara
Şaka bir yana tabi ki en hayırlı zamanlarda doğsunlar. Şu an hastanede doğum bekleyen tüm annelerimize kolaylıklar diliyorum, süpersiniz ♥
Gidip kahvaltı hazırlayayım.
evet canımYarınpembepatiks ile bir arkadaş daha doğum yapacak diye hatırlıyorum ama bugün araya hangi sabırsız bebe girer belli olmaz tabi
Sabahın köründe oğlum tarafından "yaşasın krep günü, hadi hadi acıktım" diye uyandırılınca, ben de bir süre bu zilli içerdeyken iyiyiz aslında diye düşündümYaaaa günaydınNe kadar da Temmuz’da doğuran bir grup Maşallah maşallah hadi bakalım güzel haberler bekliyoruuz.
Ay benim de doğurasım yok bu aralarBöyle sessiz sakin iyi miydik sanki, nişan mişan göreceğim diye korkar oldum bu ara
Şaka bir yana tabi ki en hayırlı zamanlarda doğsunlar. Şu an hastanede doğum bekleyen tüm annelerimize kolaylıklar diliyorum, süpersiniz ♥
Gidip kahvaltı hazırlayayım.
evet canımarteemis de var. yarın sabah saat 6 da hastanedeyiz inşallah. akşam annem geliyor memleketten çok mutluyum. daha güvende hissediyorum kendimi nedense.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahevet canımarteemis de var. yarın sabah saat 6 da hastanedeyiz inşallah. akşam annem geliyor memleketten çok mutluyum. daha güvende hissediyorum kendimi nedense.
Molfix pure&soft aldim ben, şu an için içeriği en temiz o geldi.Arkadaşlar doğum yapanlarin ve yapacak olanların Rabbim yardımcısı olsun.
Kumaş bez dusunyrdm ama şimdilik hayal geldi bu durum. Ağız bezi kumasi aldim epey hazır bezin içine ağız bezi kumasi koyacağım az da olsa icimi rahatlamak için.
Sorum şu ki yine de kimyasal asiri olmayn bebek bezi ne aldınız? Muhendisoglu inceledim biraz ama araştırıp bez alan anneler ne aldnz merak ettim.
ikinizin de allah yardımcınız olsun, yarın sizin güzel haberlerinizle güne başlayacağız inşallah
çok sağolun dualarınızı eksik etmeyin inşallah sağsağlim kucağımıza alırız yavrularımızıSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Burun aspratoru triko yelek hirka bende fazla olanlar kabaca baktim dus icin havlu falan minik boy urunler deodorant alma bebek hoslanmiyormus ya roll on yada islak mendil şeklinde rossmannda alkolsuz parfum.pedleri var hadi hayirlisi olsun gecmis olsun Ece hanim gelsin sağlıklaSlm kızlar. Nasilsiniz? Bebişin yatağını kurduk. Az önce doğum çantamı da hazırladım. Sıra Ece hanım'ın gelmesindeÇantamdakiler şunlar:
Kendim için:
2 gecelik 1 pijama takimi
2 emzirme sütyeni (atlet almadım giymeyi düşünmüyorum)
Çorap
1 kutu depend (hastane vermiyorsa hasta alt bezi de koyacagim)
Göğüs pedi
Deodorant
Havlu kağıt, peçete, ıslak mendil
Lohusa terliği ve tacı (bebeğin bandanası ile takım)
Hastane kapı süsü
Göğüs kremi
Süt artırıcı çay alacağım
Toka
Şarj aleti
Kirli torbası
Hastaneden çıkarken giymek için kıyafet
Bebek için:
Giysilerini kilitli buzdolabı poşetine takım takım ayırıp koydum
2 adet 10 hastane çıkışı
4 adet giysi takimi (eldiven şapka citcitli body üst alt)
Müslin ağız bezi
Müslin örtü
Battaniye (orta kalınlıkta, hastane cikisindakilerle birlikte toplam 3 tane oldu)
Bebek bezi (sleepy 1 numara 20 adet)
Islak bebek havlusu
Emzik, biberon, plastik mama kaşığı (süt hemen gelmezse kaşıkla mama vermek için), mama (inş bunlara gerek kalmaz)
Çorap
Alt açma örtüsü
Pişik kremi
Reflü yatağının yan yastıkları
Öneriniz varsa onları da ekleyebilirim. Sevgiler herkese
Canım sağlıkla büyüt bebeğini teşekkür ederiz inşallah canımKızlar günaydın, cuma günü kızımı epidural sezaryen ile kucağıma aldım. Çok başka bir duyguymuş o kadar uykusuz kalmama rağmen uykum bile gelmiyor. Ama yorgunluk iyi değil tabiki henüz çok sütüm yok. Umarım gelir diye sürekli emzirmeye devam ediyorum. Ameliyat ile ilgili soruları olan olursa bana özelden mesaj atabilir. Çünkü ne telefonum ne başka birşeyi takip edemiyorum. Ben aşırı korkuyordum belki benim gibilere faydam dokunur.
Herkese sağlıklı mutlu hayırlı doğumlar diliyorum. Bebişlerinizi tatlı ayaklarından öperim
Sen görevini al artik devir teslim.ettim ben istifa ettim.muhtarliktanEşim geldiği için çok giremiyorum hafta sonu kızlar umarım herkes iyidir ara ara okumaya çalıştım ama pek olmadıbizim kızdan hiç işaret yok içeride rahat galiba millet doğurdukça sabırsızlanıyor insan ama dursun bakalım ne zamana kadar duracak içeride. Doğuranları tabiki Efelihayat ’ın mesajlarını açıp oradan bulup takip ediyorum teşekkür ederin canım
afroditi L lavanta111 nazah35 adanamerkez Ceres2310 maşallah kızlar doğum yapmışsınız. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla, mutlulukla büyütün bebişleri Darısı başıma inşallah hayırlısıyla
M Muhendisella Y Yigitmoms Allah yardımcınız olsun inşallah bir avazda kolayca alırsınız bebişleri kucağınıza
Buradaki tek pro sensin buranin maho agasi da sensin senin pohunun ustune poh yapamaz kimseSen görevini al artik devir teslim.ettim ben istifa ettim.muhtarliktanfark ettinmi artik.Pasif oluyorum günden güne
Yokk ben.terki diyar edicem sehire yerleşcem dun.hic yazmadim.kimse fark etmediBuradaki tek pro sensin buranin maho agasi da sensin senin pohunun ustune poh yapamaz kimse
AhahaSen görevini al artik devir teslim.ettim ben istifa ettim.muhtarliktanfark ettinmi artik.Pasif oluyorum günden güne
Amann ben duruyum bak.tırstım seni beklerimAhahatamam canım sen benden önce doğurursan teslim alcam Umarım kaçırmam doğuranları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?