Nasıl farketmedik ? Farkettik aslında Ben Cumartesi günü gelen gidenin olmuştur. Annen geldi belki son hazırlıklar falan yapıyorsundur diye düşündüm. Ben giremiyorum biri olunca, girsem de konsantre olup okuyamıyorum.
Nasıl farketmedik ? Farkettik aslında Ben Cumartesi günü gelen gidenin olmuştur. Annen geldi belki son hazırlıklar falan yapıyorsundur diye düşündüm. Ben giremiyorum biri olunca, girsem de konsantre olup okuyamıyorum.
Hemen getiriyorum
Benim iki gundur agrilarim var benle neden ilgilenmiyosun? Asagidan picak saplaniyo gibi aciyo. Simdi de regl mi ishal mi cozemedigim bi agrilar var. Ya dogurursam hesabini verebilir misin alesta hanim?!
Ben bi banyo yapim.
Şöyle aynada yan profilden bakınca kendime tırsmıyo değilim ki daha da büyücem biliyorum sonra balon gibi söncez merak etme ama en komiği kendime terlik aldıydım hastanede giymek için dün çanta hazırlarken denedim peee ayağım dışarıda kaldı ne şişmiş ayağım 1 haftadır ya hiç farketmedim şaka maka en çok da sağ ayağım şişmiş niyeyse
YYigitmoms
gözün aydın canım masallah sağlıkla büyüt. Kizlar hadi başka doğuran yok mu yaa
Bu Arada dogumun kolaylaşmasi için doktorum merdiven inip çık, her gün ılık duş al ve ahududu yaprağı çayı al günde 3 4 bardağa kadar demleyip içebilirsin demişti. Rahim kaslarını yumuşatiyormus aklınızda bulunsun bacılar
Hemen getiriyorum
Benim iki gundur agrilarim var benle neden ilgilenmiyosun? Asagidan picak saplaniyo gibi aciyo. Simdi de regl mi ishal mi cozemedigim bi agrilar var. Ya dogurursam hesabini verebilir misin alesta hanim?!
Ben bi banyo yapim.
Doğru ya, dün sen de sancı için sayaç soruyordun..son dönem o kadar doğal oldu ki herkesin ağrı sızılardan şikayet etmesi, takip edemiyoruz kanıksadık artık suyu ya da nişanı gelenlerle ilgileniyoruz sadece
evet canım arteemis
de var. yarın sabah saat 6 da hastanedeyiz inşallah. akşam annem geliyor memleketten çok mutluyum. daha güvende hissediyorum kendimi nedense.
teşekkürler canım
esim cok.bildifi.için aslaaa prima.harici almam dedi tüketim.canavari ama.ben.sleppyi mühendisin oglu pompaladi diye biraz cekincelerim var can.bebe molfix daha sevimli cati muayanem 5 agustos
Benimde içimdeki marka düşkünlüğü kahrolsun
Bezde bile marka takıldık
İnşallah iyi yapmışızdır
Benim de 6 Ağustos ta muayenem var, çatı muayenesi yapar mı acep?
Hamile dedigin kocasina cemkirir anasina cemkirir, resmen bize trip atiyo
O büyük benim dimi
Herkes yeni dogdugunda yaptir diyor ama kociskom calisilacak alan çok küçük, ya hata yaparlarsa demekte. Biz genis genis takiliriz yine, 18 olunca kendi istiyosa yaptirir
İlk başta doğumdan çıkınca yan odada da sünnet olup öyle gelsin demiştim
Dünyaya gelir gelmez bi de biz vuralım çocuğa
Şaka bi yana yeni doğduğunda tekrar felan da ediyormuş.
Biz de 40 ı bekleyeceğiz sanırım.
@Muhendisella ve YYigitmoms
kızlar sizlere kolay doğumlar diliyorum Allah yardımcınız olsun rahat bir şekilde kucağınıza alın inşallah .
Dün konuşmuştuk Doğum tarihi Ağustos başı anneleri de doğurmaya başlıyor
arteemispembepatiks
kızlar sizlere de dua ediyoruz şimdiden hayırlı doğumlarınız olsun inşallah
YYigitmoms
gözün aydın canım masallah sağlıkla büyüt. Kizlar hadi başka doğuran yok mu yaa
Bu Arada dogumun kolaylaşmasi için doktorum merdiven inip çık, her gün ılık duş al ve ahududu yaprağı çayı al günde 3 4 bardağa kadar demleyip içebilirsin demişti. Rahim kaslarını yumuşatiyormus aklınızda bulunsun bacılar
İyiymiş sağolasın tüyo için de o merdiven çıkma işi zor ben dört kat çıkıyorum tıkanıyorum çıkana kadar bu hafta. Da bitsin her gün çıkarım artık perine masajına da başlarım balık gibi kayıp çıksın bebik
Hemen getiriyorum
Ben bi banyo yapim.
Şimdi magnetlerimizi de sipariş ettim inş istediğim gibi olur ❤ toplam 50 adet yaptiricam renkleri pembe sarı ve mor olacak. Üzerinde de Ece doğdu Ada ve Masal abla oldu yazacak. Ayy çok heyecanlandım