2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yokk ben.terki diyar edicem sehire yerleşcem dun.hic yazmadim.kimse fark etmedi zamanla.sindire.sindire
Nasıl farketmedik ? Farkettik aslında Ben Cumartesi günü gelen gidenin olmuştur. Annen geldi belki son hazırlıklar falan yapıyorsundur diye düşündüm. Ben giremiyorum biri olunca, girsem de konsantre olup okuyamıyorum.

bu ara hepimiz kafaları yaktik
Efelihayat basiniz sagolsun canim! ayrica ne azaltmasiii kizarim bak!
sagol.canim Allah razi olsun

gel de şu kızı bi kendine getir diye seni andım
Hemen getiriyorum
Benim iki gundur agrilarim var benle neden ilgilenmiyosun? Asagidan picak saplaniyo gibi aciyo. Simdi de regl mi ishal mi cozemedigim bi agrilar var. Ya dogurursam hesabini verebilir misin alesta hanim?!
Ben bi banyo yapim.

Benim de sağ ayak özellikle daha şiş ben de tırsıyorum.

Y Yigitmoms gözün aydın canım masallah sağlıkla büyüt. Kizlar hadi başka doğuran yok mu yaa
Bu Arada dogumun kolaylaşmasi için doktorum merdiven inip çık, her gün ılık duş al ve ahududu yaprağı çayı al günde 3 4 bardağa kadar demleyip içebilirsin demişti. Rahim kaslarını yumuşatiyormus aklınızda bulunsun bacılar

Hemen getiriyorum
Benim iki gundur agrilarim var benle neden ilgilenmiyosun? Asagidan picak saplaniyo gibi aciyo. Simdi de regl mi ishal mi cozemedigim bi agrilar var. Ya dogurursam hesabini verebilir misin alesta hanim?!
Ben bi banyo yapim.
Doğru ya, dün sen de sancı için sayaç soruyordun..son dönem o kadar doğal oldu ki herkesin ağrı sızılardan şikayet etmesi, takip edemiyoruz kanıksadık artık suyu ya da nişanı gelenlerle ilgileniyoruz sadece

evet canım arteemis de var. yarın sabah saat 6 da hastanedeyiz inşallah. akşam annem geliyor memleketten çok mutluyum. daha güvende hissediyorum kendimi nedense.
pembepatiks hayırlı doğumlarımız olsun benim ameliyatı 8 e almışlar 7 de hastanede ol dediler büyük ihtimal seninki önce gelir

Tek prima alan ben miyim yaw bunsleepy nin ne artisi varmis kizlar

Ben de premium care alangillerdenim
Yalnız değilsin canım

1ay sonra düşünüyorum bebişin altınlarıyla

1500 TL dediler sünnete de
Sağımızı dönsek para solumuzu dönsek para..
Ben de mi senin gibi yapsam ne
İnşallah bişiler takar birileri

teşekkürler canım
esim cok.bildifi.için aslaaa prima.harici almam dedi tüketim.canavari ama.ben.sleppyi mühendisin oglu pompaladi diye biraz cekincelerim var can.bebe molfix daha sevimli cati muayanem 5 agustos

Benimde içimdeki marka düşkünlüğü kahrolsun
Bezde bile marka takıldık
İnşallah iyi yapmışızdır
Benim de 6 Ağustos ta muayenem var, çatı muayenesi yapar mı acep?

18 erken bence, askerliği mi beklesek
Hatta bedelliyi

40 i cikinca yaptiralim dedik canim dogar dogmaz yapilinca ureyebiliyomus o kabuk tekrar diye okumustum

İlk başta doğumdan çıkınca yan odada da sünnet olup öyle gelsin demiştim
Dünyaya gelir gelmez bi de biz vuralım çocuğa
Şaka bi yana yeni doğduğunda tekrar felan da ediyormuş.
Biz de 40 ı bekleyeceğiz sanırım.

Allah razı olsun sagolasin

İyiymiş sağolasın tüyo için de o merdiven çıkma işi zor ben dört kat çıkıyorum tıkanıyorum çıkana kadar bu hafta. Da bitsin her gün çıkarım artık perine masajına da başlarım balık gibi kayıp çıksın bebik

Şimdi magnetlerimizi de sipariş ettim inş istediğim gibi olur ❤ toplam 50 adet yaptiricam renkleri pembe sarı ve mor olacak. Üzerinde de Ece doğdu Ada ve Masal abla oldu yazacak. Ayy çok heyecanlandım

Eklentiler

• FB_IMG_1561648039701.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…