2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Evet kızlar ancak yazabiliyorum. Hastaneye gittiğim cuma gecesi saat 2 de doğum yaptım. Normal doğum oldu ama beni baya zorladı. İnşaAllah bekleyenlerin daha kolay geçer. Şimdi evimize geldik ikimiz de iyiyiz. Benim alt dikişlerim ağrıyor sadece o da normal sanırım. Kaç güne geçer ağrılarım bilen var mı?

Hahah neinnn senin mi dogurasin kactiii asla inanmam!

persembeye bel bagladim israrla o gun sancim baslasin diye kendi kendime diretiyorum.
ben de inanamadım . Dur sakin ol bak çok isteyince olmuyor tecrübe ile sabit. Şimdi ben bir tırsmaya başladım ya doğacak bu sanki

Allah bağışlasın canım analı babalı büyüsün inşallah .. Alt dikişler çok zor olmuştu bende ilk hafta bol sıvı tüket kayısı kompostosu ve çorbalar iç sebze ye ki kabızlık durumu olmasın dikişler zorlanmasın.. 2 hafta içinde dikişler kendiliğinden atıyor.. Geçmiş olsun inşallah zor kısmı atlattın bundan sonra güzel olacak herşey inşallah

Hemen getiriyorum
Benim iki gundur agrilarim var benle neden ilgilenmiyosun? Asagidan picak saplaniyo gibi aciyo. Simdi de regl mi ishal mi cozemedigim bi agrilar var. Ya dogurursam hesabini verebilir misin alesta hanim?!
Ben bi banyo yapim.
lannnn durrr tamam sustum yeter.ki.dogurma ne olur kizzz korkutma insani haber ver dinlen dur durdugun yerde
maaallah masallah Allah kolaylik sifa versin geçmis olsun.gozunuz aydin bebişiniz kiz mi erkek mi

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslatahasretim....normal dogum
Muhendisella..erkek bekleniyor

Gözünüzaydın. Allah sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin
Bende dikiş acısının tamamen geçmesi bir hafta 10 günü bulmuştu, sonra normale dönüyor.

Çocuğunu sünnet ettiren bir arkadaşım ilk 1 aya kadar sünnetlerde anestezi kullanılmıyor ama 1 aydan sonra anestezili oluyormuş, çocuk anestezi almasın diye biz 1 ay geçmeden yaptırmıştık dedi. Benim erkek çocuğum olmadığı için bilemeyeceğim ama bir araştırın isterseniz.

Gözünüzaydın canım,Rabbim evladınla hayırlı güzel ömürler nasip etsin İnşAllah.

Hemen getiriyorum
Benim iki gundur agrilarim var benle neden ilgilenmiyosun? Asagidan picak saplaniyo gibi aciyo. Simdi de regl mi ishal mi cozemedigim bi agrilar var. Ya dogurursam hesabini verebilir misin alesta hanim?!
Ben bi banyo yapim.
Ya bi bekleyin Ağustosa doğuracak kimse kalmayacak böyle giderse

Muhendisoğlu sayfasından bende araştırdım ve şimdilik sleepy tercih ettim kızımında poposu kabul ederse devam edeceğim etmezse primanın pure serisini alacağım

Kizlar selam.sabah geldik hastaneye 10:10 da doğum oldu çok şükür bebek de iyi ben de iyiyim. Allah hepinize nasip etsin bir avazda.
Gözünüz aydın, geçmiş olsun hanımlar hoşgelmiş kuzularınız

Rezene çayı, hurma, varsa zemzem suyu ekleyebilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…