2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tırsılacak bişey mi bende sol daha şiş ama hiç sorun olmadı doktora da sordum tansiyonun normalse sorun yok demişti
Benim de sağ daha şiş, aynı şeyi bana da söyledi dr tansiyonun normal olduğu sürece sıkıntı yok dedi

@pembepatiks hayırlı doğumlarımız olsun benim ameliyatı 8 e almışlar 7 de hastanede ol dediler büyük ihtimal seninki önce gelir
Sağlıkla gelsin bebiş kolaycacık oluversin
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun
Bence biraz bekle dinlenince geçecek mi bak canım eğer baktın geçmiyor ve hatta artıyorsa hemen bir doktora görün. Hem tedbir olur ne kaybedersin. Sindirim sistemi kaynaklı olabilir. Ya da dinlenince geçecek yalancı Doğum sancıları da olabilir ama her kadın şiddeti farklı hissediyor. Baktın geçmiyor hiç ihmal etme bu haftalarda. Geçmiş olsun

Kasılmalarını say canım

Jiletle ulaşabiliyorsanız iyi bir şey bence
Denemedim ama ulaşamam gibi sanki
Görmek için bile çaba sarf ediyorum kendilerini
Al benden de bir o kadar. Artık ayrı yolların yolcusuyuz kendisiyle. Epeydir görmedim umarım yerinde duruyordur. Hani sökülen takılan bir şey olsa bir yerde düşmüş olsa aylardır fark edememiş olabilirdim

Hurma ye squat yap yürü evin içinde elinden gelen bunlar ben bunları yapıcam artık şu on gün de geçsin inşallah
hurma, squat, yuruyus zaten hayatima dahil su anda. cokcokafedersiniz kocaciimida yoruyorum. ayriyetten masaja gittim gecem yine. esimden de masaj istiyorum. masaj aletim var onunla da bacaklarima masaj yapiyorum uyandirsin diye o hormonlari.
daha baska goguse masaj falan diyorlar ama ne sabrim var ona ne bisey, kaldi ki hassaslar zaten dokunmam

Ciddi.kasilmada jiletini.kapip banyoya koşan.bir deli ben.olamam dimi ya
hahah valla her sabah duşta tum vucudumun uzerinden geciyorum kasilma aninda onun stresini yasayamam bide

Jiletle ulaşabiliyorsanız iyi bir şey bence
Denemedim ama ulaşamam gibi sanki
Görmek için bile çaba sarf ediyorum kendilerini
cidden mi yahu niye zor ki? dokunarak anliyosunuz eksik olan yerleri zaten, e bide comelirsen daha rahat ulasirsin? veya tek bacagi kuvetin uzerine koyup bacaklarida baska bolgeleride rahat rahat alabilirsin

Ben de okumuştum öyle bişey amma ben hiç ishal olmadım aksine kabızlık hadsafhadaydı hep.. Ayy bi de normal doğumda lavman veriyorlar bağırsakları boşaltmak için o sancıyla bi de onla uğraşıyon ıkınırken kaçırma olmasın diye işte

Bol masajı günler diyosun göğüsler de uyarı oluyormuş diyorlar ama yok öyle bişey bence ya.. Ben de aynayla hallediyorum aşağıları

Doktor herhangi bi yasak koydumu su haftafan itibaren kesin birlikteligi gbi yoksa bisey demedi mi

Ben kasarım kendimi onu takamazlar kesin

Bol masajı günler diyosun göğüsler de uyarı oluyormuş diyorlar ama yok öyle bişey bence ya.. Ben de aynayla hallediyorum aşağıları
Walla onu ben de anlamadim her gogsunu uyaran doguma gitse cok kolay olurdu dogymlar ben hep hindistan cevizi yagi falan surdum al geldik 37 ye hicte bisey olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…