Canim bak ben sana bisey diimmi seninki tamamen ishal agrisi kendimden biliyorum bagirsaklarin agriyo dogum sancisi gelip gidiyo aralikli tekrar geliyo gidiyo ama ishal devamli agriyo
Geçen hafta ishalden acillik olmuştum bu sefer oyle degildi zaten ishalde degilimki bebek tam kasiklarima indi orda gerindikce agrim artti simdi mideme cıktı tekrar rahatladim hayırlısıyla su 7 günü doğurmadan bitirseydim
Geçen gebe okulunda konusu geçti. Son 3 ay çok sık öneriyoruz dedi. Dedim çok sıktan kastın nedir hocam? Kendini iyi hissettiğin sürece sıkıntı yok, eğer plesenta privia filan varsa o zaman baya sıkıntı oluyormuş
Bugün de dogurmadim. Bence feyk attı Mutlu.
İshal ve regl gibi agri ile belde agri vardi, hastaneye yakin bir yere yemege gittim ablamlarla, en kötü arariz evi cantayi alir gelir kocam dedim
Bizde pazar tatil kavrami yok, müşteri yoksa tatil arayan olursa degil, randevulu calisiyor.
İshal ve regl gibi agri ile belde agri vardi, hastaneye yakin bir yere yemege gittim ablamlarla, en kötü arariz evi cantayi alir gelir kocam dedim
Bizde pazar tatil kavrami yok, müşteri yoksa tatil arayan olursa degil, randevulu calisiyor.
Ne güzel yaaa kocaya baskı yapıyorum bende çık şu işten diye nefret ettim artık hem vardiyalı hem tatil yok tamam parası iyi ama napıyım öyle parayı kocayı göremiyorum
Ne güzel yaaa kocaya baskı yapıyorum bende çık şu işten diye nefret ettim artık hem vardiyalı hem tatil yok tamam parası iyi ama napıyım öyle parayı kocayı göremiyorum
Bizim isyeri de evin altinda ama az goruyorum hele onceki seneler isler cok daha fazlaydi, gece benden sonra cikip uyuyordu, ben de sabah ise gidiyordum gorusmuyorduk.
Bosver, iliski taze kalır
Geçen hafta ishalden acillik olmuştum bu sefer oyle degildi zaten ishalde degilimki bebek tam kasiklarima indi orda gerindikce agrim artti simdi mideme cıktı tekrar rahatladim hayırlısıyla su 7 günü doğurmadan bitirseydim
Bugün görüş günümüzdü..minyaturumle tanışmaya gittim sabah emzirdim bi güzel çok tatlıydı tabiki..ama minnacık kalemle çizilmiş gibigünde 3 kere emzirme hakkım varmış hastane nin oralarda bekledim 3 kere emzirdim paşamı.. Bi gittim pir gittim içerde tutsalar hiç gelmeye niyetim yoktu..yarın icin bakalım belki duruma gore taburcu ederiz demişlerdi..once dahiliye de kontrolum.var malum.gebelik risklerinden dolayı.. sonra görüşe gidicez yine..enfeksiyon vardi antibiyotik tedavisi yaptılar bi hafta şükür geçmiş ilacı bırakmışlar.. sarilik hafiften vardı oda geçmiş.. bu arada göbeği de düşmüş minyaturumun..bizden bugünlük haberler boyle
Canım mesajlarını gözüm yaşlı okuyorum hep zor günler geçirdin ama şükür paşanız büyüyor annesini emiyor En kısa zamanda hep göğsünde yanı başında olucak inşallah dua ediyorum sana ve minik güçlü kuşuna
Bizim isyeri de evin altinda ama az goruyorum hele onceki seneler isler cok daha fazlaydi, gece benden sonra cikip uyuyordu, ben de sabah ise gidiyordum gorusmuyorduk.
Bosver, iliski taze kalır
Tabi ya sen gelince incecik bende 6 aylik hamile göbeği. Resmen kendini iyi hissetmek icin beni kullanacak görün görün.
Bugunku masanin konusu da buydu.
Sen evlendin vay bea. Hic beklemiyoduk valla. Sen nasıl evlendin ya? Bi de çocuk yapiyosun.
İyi hazirlamisim insanlari