2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim bak ben sana bisey diimmi seninki tamamen ishal agrisi kendimden biliyorum bagirsaklarin agriyo dogum sancisi gelip gidiyo aralikli tekrar geliyo gidiyo ama ishal devamli agriyo
Geçen hafta ishalden acillik olmuştum bu sefer oyle degildi zaten ishalde degilimki bebek tam kasiklarima indi orda gerindikce agrim artti simdi mideme cıktı tekrar rahatladim hayırlısıyla su 7 günü doğurmadan bitirseydim

Benim 3cm açılma var zararlı olur mu acaba?

Ben hiç bi yere gidemiyorum kii ne oturabiliyorum insan gibi ne yürüyebeliyorum ne ayakta durabiliyorum 1.5 uzanıyorum öyle yatmalı yer varsa olur
Öyle valla köy var bizim oraya gideriz mesela temiz hava almaya ama adam işte full deli oluyorum

Bugün de dogurmadim. Bence feyk attı Mutlu.
İshal ve regl gibi agri ile belde agri vardi, hastaneye yakin bir yere yemege gittim ablamlarla, en kötü arariz evi cantayi alir gelir kocam dedim
Bizde pazar tatil kavrami yok, müşteri yoksa tatil arayan olursa degil, randevulu calisiyor.

Ne güzel yaaa kocaya baskı yapıyorum bende çık şu işten diye nefret ettim artık hem vardiyalı hem tatil yok tamam parası iyi ama napıyım öyle parayı kocayı göremiyorum

Erkenden doğurma zamanında doğursa ziyarete gelem seni

Ne güzel yaaa kocaya baskı yapıyorum bende çık şu işten diye nefret ettim artık hem vardiyalı hem tatil yok tamam parası iyi ama napıyım öyle parayı kocayı göremiyorum
Bizim isyeri de evin altinda ama az goruyorum hele onceki seneler isler cok daha fazlaydi, gece benden sonra cikip uyuyordu, ben de sabah ise gidiyordum gorusmuyorduk.
Bosver, iliski taze kalır
Erkenden doğurma zamanında doğursa ziyarete gelem seni
Tabi ya sen gelince incecik bende 6 aylik hamile göbeği. Resmen kendini iyi hissetmek icin beni kullanacak görün görün.

Ben devam ediyodur diye bagirsaklarina yordum off evet bitse de su suphelerde. Kurtulsak

ishal haric ayni belirtilerim vardi 2 gun sonra nisan geldi :)

Kiz sen dogursan da benim inanasim gelmicek nedense kedidir kedi deyip gececem bilmiyom neden

Canım mesajlarını gözüm yaşlı okuyorum hep zor günler geçirdin ama şükür paşanız büyüyor annesini emiyor En kısa zamanda hep göğsünde yanı başında olucak inşallah dua ediyorum sana ve minik güçlü kuşuna

Aşk olsun..ne kadar da iyi niyetle ziyarete gelirim demistim oysa..yemişim kilosunu sen bu azimle benden önce verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…