2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bugün kocam balkonu yıkadı ,evi süpürdü camları sildi. Şimdi de perdeleri attık yıkanıyor ,keyfim yerine geldi vallaUmarım herkes iyidir.Benim de bugün hafif ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor.Hayırlısı bakalm.Çok durmayacak benim kızçe herlde.

Helalll işte azmin zaferi Ben de istediğim tatlıyı aldırdım, aylık alışveriş, Madame Coco’dan keyif alışverişi + yemek + kahve, bizimki iflas etti ama üzgünüm. Bizler premses hamileler değil miyiz aaaaaa

aferin bak gozume girdin dun dedigini yapmissin

Helal bize valla,naptık ne ettik istediklerimizi yaptrdk

Bende ayni durumdayimm Allah sonumuzu hayretsin

Bu arada catlaklardan konu acilmis, afroditi ile gobeklerimiz basi cekiyodu bizim. catlamamasi mumkun degil diye ilk baslarda seyapmiyodum cok. ay kendime nazar etmiim ama gobegimde hic catlak yok ust bacaklarimin yan taraflarinda zaten vardi onlar cogaldi azcik gibi. ama karinda nothing. Efelihayat ciim biliyosun gec basladim kreme/yaga simdi gunde bazen iki surdugum bile oluyo korkumdan

Protein.agirlikli mi.besleniyorsun tatlim? Doktor tamamen beslenme ve genetik cilt yapısı krem.hikaye dedi de

Protein.agirlikli mi.besleniyorsun tatlim? Doktor tamamen beslenme ve genetik cilt yapısı krem.hikaye dedi de
valla esime kalsa protein shake’leri icicem, bebek guclu kuvvetli dogsunmus
yogurt peynir sut kasar et tavuk cok tuketiyorum, ondan mi dersin? yahu ben herseyi cok tuketiyorum ki. +17 den sonra bidaha tartilmadim

Sağlıkla evinize dönün inşallah çok tatlısınız maşallah yaa iyileşmesine çok sevindim canım bebişin

valla esime kalsa protein shake’leri icicem, bebek guclu kuvvetli dogsunmus
yogurt peynir sut kasar et tavuk cok tuketiyorum, ondan mi dersin? yahu ben herseyi cok tuketiyorum ki. +17 den sonra bidaha tartilmadim
Maşallah maşallah bebiş iyi olsun yeter ki boşver tartıyı martıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…