Kızlar bugün kocam balkonu yıkadı ,evi süpürdü camları sildi. Şimdi de perdeleri attık yıkanıyor ,keyfim yerine geldi vallaUmarım herkes iyidir.Benim de bugün hafif ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor.Hayırlısı bakalm.Çok durmayacak benim kızçe herlde.
Kızlar bugün kocam balkonu yıkadı ,evi süpürdü camları sildi. Şimdi de perdeleri attık yıkanıyor ,keyfim yerine geldi vallaUmarım herkes iyidir.Benim de bugün hafif ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor.Hayırlısı bakalm.Çok durmayacak benim kızçe herlde.
Helalll işte azmin zaferi Ben de istediğim tatlıyı aldırdım, aylık alışveriş, Madame Coco’dan keyif alışverişi + yemek + kahve, bizimki iflas etti ama üzgünüm. Bizler premses hamileler değil miyiz aaaaaa
Helalll işte azmin zaferi Ben de istediğim tatlıyı aldırdım, aylık alışveriş, Madame Coco’dan keyif alışverişi + yemek + kahve, bizimki iflas etti ama üzgünüm. Bizler premses hamileler değil miyiz aaaaaa
Kızlar ne öğrendim doğum yaklaşımca ishal oluyormuşuz vucut kendi ayarlıyormuş bağırsakları boşaltmak için. Birde sık idrara çıkıyormuşuz yine aynı şekilde. Bende diyorum neden ishalim kaç gündür üşütmediğim halde
Bu arada catlaklardan konu acilmis, afroditi
ile gobeklerimiz basi cekiyodu bizim. catlamamasi mumkun degil diye ilk baslarda seyapmiyodum cok. ay kendime nazar etmiim ama gobegimde hic catlak yok ust bacaklarimin yan taraflarinda zaten vardi onlar cogaldi azcik gibi. ama karinda nothing. Efelihayat
ciim biliyosun gec basladim kreme/yaga simdi gunde bazen iki surdugum bile oluyo korkumdan
Bu arada catlaklardan konu acilmis, afroditi
ile gobeklerimiz basi cekiyodu bizim. catlamamasi mumkun degil diye ilk baslarda seyapmiyodum cok. ay kendime nazar etmiim ama gobegimde hic catlak yok ust bacaklarimin yan taraflarinda zaten vardi onlar cogaldi azcik gibi. ama karinda nothing. Efelihayat
ciim biliyosun gec basladim kreme/yaga simdi gunde bazen iki surdugum bile oluyo korkumdan
valla esime kalsa protein shake’leri icicem, bebek guclu kuvvetli dogsunmus
yogurt peynir sut kasar et tavuk cok tuketiyorum, ondan mi dersin? yahu ben herseyi cok tuketiyorum ki. +17 den sonra bidaha tartilmadim
Kızlar tatilimiz bitti ve yoldayız sürekli karnımda sertleşme ve adet sancısı gibi ağrılarım var. Suandan itibaren dk tutucam inşallah düzenli değildir daha yolumuz var en az 3-4 saat. Dua edin olur mu ❤
Bugün görüş günümüzdü..minyaturumle tanışmaya gittim sabah emzirdim bi güzel çok tatlıydı tabiki..ama minnacık kalemle çizilmiş gibigünde 3 kere emzirme hakkım varmış hastane nin oralarda bekledim 3 kere emzirdim paşamı.. Bi gittim pir gittim içerde tutsalar hiç gelmeye niyetim yoktu..yarın icin bakalım belki duruma gore taburcu ederiz demişlerdi..once dahiliye de kontrolum.var malum.gebelik risklerinden dolayı.. sonra görüşe gidicez yine..enfeksiyon vardi antibiyotik tedavisi yaptılar bi hafta şükür geçmiş ilacı bırakmışlar.. sarilik hafiften vardı oda geçmiş.. bu arada göbeği de düşmüş minyaturumun..bizden bugünlük haberler boyle
valla esime kalsa protein shake’leri icicem, bebek guclu kuvvetli dogsunmus
yogurt peynir sut kasar et tavuk cok tuketiyorum, ondan mi dersin? yahu ben herseyi cok tuketiyorum ki. +17 den sonra bidaha tartilmadim