2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de ilk hamilelikte yanlar ve bacaklar gitti karın çatlamadı amma 2. Hamilelikte karın da çatladı bunda artık bişey olmaz diyodum ama karnım gerim gerim yine de sürüyorum hindistancevizi yağımı

ahaha almanyada da veriyolar o bagirsak ilacindan hastane bilgilendirmesinde anlattilar cok hosuma gitti

benim doktor hic oyle bi yasak filan koymadi. konusu bile gecmiyo daha dogrusu? bizde riskli olmadigimizdan sormadik hic.
Anladim canim sagol bize de bisey demedi ben de sormadim napalim diye demekki orada da bi yasak yok

Evet riskli gruplarda dedigin gbi yasakta bize de ebe dedi ama ben su haftadan sonra biraz tirstim

Agriyla uyuyakalmisim simdik kalktim şükür bitmiş cok aşağıdaydı herhalde ondan agrim cok oldu simdi yukari çıkmış rahatladim
Canim bak ben sana bisey diimmi seninki tamamen ishal agrisi kendimden biliyorum bagirsaklarin agriyo dogum sancisi gelip gidiyo aralikli tekrar geliyo gidiyo ama ishal devamli agriyo

valla esime kalsa protein shake’leri icicem, bebek guclu kuvvetli dogsunmus
yogurt peynir sut kasar et tavuk cok tuketiyorum, ondan mi dersin? yahu ben herseyi cok tuketiyorum ki. +17 den sonra bidaha tartilmadim
Ondan dolayiii iste protein desteginiz

Oooo daha ne kiiiz adamcagoz bak yuzunu kara cikardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…