allahhhim sana geliyom muhabbete bak ya cocuk dogurmak ayri dert kılı tüyü ayri dert nedir bu kadinlarin çilesi benim epilasyon aletinin ayri jilet basligi var yapandan allah razı olsun cok işime yaradi ✌
Valla bende prima premium care stokladım hemde baya baya yani :)) yalnız değilsin cnm ❤
Bende çok fena çatladım içleri kırmızı kırmızı küçüktü çok kısa sürede ağaç kökü gibi dağıldı uzadı. Kaşıntı acı hatta bazen yanma hissi oluyodu. Yağ falan sürdüm ama sonra saldım gitti. Bebeğim sağlıklı olsun da ❤ göbek üst bacak yanlar baya çatır çatır gitti yani
Benim de ilk hamilelikte yanlar ve bacaklar gitti karın çatlamadı amma 2. Hamilelikte karın da çatladı bunda artık bişey olmaz diyodum ama karnım gerim gerim yine de sürüyorum hindistancevizi yağımı
Geçen gebe okulunda konusu geçti. Son 3 ay çok sık öneriyoruz dedi. Dedim çok sıktan kastın nedir hocam? Kendini iyi hissettiğin sürece sıkıntı yok, eğer plesenta privia filan varsa o zaman baya sıkıntı oluyormuş
Canim bak ben sana bisey diimmi seninki tamamen ishal agrisi kendimden biliyorum bagirsaklarin agriyo dogum sancisi gelip gidiyo aralikli tekrar geliyo gidiyo ama ishal devamli agriyo
valla esime kalsa protein shake’leri icicem, bebek guclu kuvvetli dogsunmus
yogurt peynir sut kasar et tavuk cok tuketiyorum, ondan mi dersin? yahu ben herseyi cok tuketiyorum ki. +17 den sonra bidaha tartilmadim
Canim bak ben sana bisey diimmi seninki tamamen ishal agrisi kendimden biliyorum bagirsaklarin agriyo dogum sancisi gelip gidiyo aralikli tekrar geliyo gidiyo ama ishal devamli agriyo
Kızlar bugün kocam balkonu yıkadı ,evi süpürdü camları sildi. Şimdi de perdeleri attık yıkanıyor ,keyfim yerine geldi vallaUmarım herkes iyidir.Benim de bugün hafif ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor.Hayırlısı bakalm.Çok durmayacak benim kızçe herlde.