2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözün aydın allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah

Öyleee diyolar ama ben de hep sağa yatıyom napiym

Diyorum ki annem beni evde doğurmuş, hamileyken de hiç doktora gitmemiş, sağına yatmaması gerektiğini de bilmiyormuş gayet de sağlıklı doğmuşum yani Yaşasın eski zamanlar.

Sagol canim Allah.razi.olsun
Kasinma.yavrum.kasinma.is.yapma artik.sola yat.sagda plasenta var

Taaam ya taaaaam sağa yatmak bile yasak, doğsun göstercem ben ona gününü.

@bilgevisne izne mi çıktı acaba da yazamiyor?
Dün akşam aklıma geldi benim de işyeri dışında foruma bakmıyordu ve doğumu da bu aralar olmalı. inşallah herşey yolundadır

Mesela şimdi soruyorum, benim hep sağıma yatasım geliyor ya. İlla sola mı yatmak gerek Güzin ablalar?
Solumda 5dk dan fazla dayanamıyorum ben, uzun zamandır hep sağa yatıyorum

Maşallah oğluşuna zor olmuş ama sağlıkla kavuşmuşsunuz şükür. Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün

peridrol84 çok sevindim kavuşmanıza ve paşanın iyi olmasına inşallah abisiyle de en kısa zamanda kavuşacak kuzu

Maşallah kuzucuga kilosuda cok güzel

Solumda 5dk dan fazla dayanamıyorum ben, uzun zamandır hep sağa yatıyorum

Ben de valla yani ne bileyim annenin rahat ettiği pozisyon önemlidir bence heralde galiba sanırsam.

bende soldam sıkıldım ama saga ne zamn yatsam farkettim reflu oliyorum veya mid2m felaket yaniyo
o.yuzd3n sagima nerdeyse hic yatmıyorum artok

Bak işte böyle olsa ben de yatamam ama rahat ediyorum ya. Gene de elden geldiğince dikkat etmek lazım bu yatma işlerine.

Kızlar sancılarım 5dk bir geliyor yarım saatir. Belimde devamlı bir ağrı var ama sancı hissetmiyorum elimle dokunarak anlıyorum. Hastaneye de gitmek istemiyorum tekrar bişey yok diyecekler kafam allak bullak artık kaç kez hastaneye gittim hatırlamıyorum

Canım suan riske atilacak durumda değilsin hiçbir şey olmaz git bence bi baksinlar

Maşallah canım❤Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin.

3 cm açılman vardı zaten bence de bekle me ve git..açılma olduktan sonra doğum.heran başlayabilir riske atma bence

Hayırlı olsun minik adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…