Ben ancak girebildim. Cok şükür sağ salim kavuştuk
14 saat sancilarim hep 2 dk arayla oldu ama acılmam hic olmadi . Suyum geldigi icin ve ilerleme olmadigi icin sezaryen oldum. Her iki acıyıda tattım yani ☺
3900 doğdu oğluşum
Allah herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsin
Vallahi ben 9 doğurdum hayırlısı ise doğursa da o da rahat etse biz de. Küçücük daha kıyamıyorum inan sancı diyor ya içim gidiyor. Hani dersnz küçük büyük ne alaka ama hep o yaşlarda öğrencim oldgu için gözümde küçück daha BBluemom44
Kızlar ne öğrendim doğum yaklaşımca ishal oluyormuşuz vucut kendi ayarlıyormuş bağırsakları boşaltmak için. Birde sık idrara çıkıyormuşuz yine aynı şekilde. Bende diyorum neden ishalim kaç gündür üşütmediğim halde
Kızlar bugün kocam balkonu yıkadı ,evi süpürdü camları sildi. Şimdi de perdeleri attık yıkanıyor ,keyfim yerine geldi vallaUmarım herkes iyidir.Benim de bugün hafif ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor.Hayırlısı bakalm.Çok durmayacak benim kızçe herlde.
Oh oh ne güzel ev temizlendikçe insan ferahlıyor valla ne güzel eşinde destekçi yardımcı oluyor keyfine diyecek yok rabbim daim etsiiinn inşallah darısı bana amiin
Oh oh ne güzel ev temizlendikçe insan ferahlıyor valla ne güzel eşinde destekçi yardımcı oluyor keyfine diyecek yok rabbim daim etsiiinn inşallah darısı bana amiin
Vallahi ben 9 doğurdum hayırlısı ise doğursa da o da rahat etse biz de. Küçücük daha kıyamıyorum inan sancı diyor ya içim gidiyor. Hani dersnz küçük büyük ne alaka ama hep o yaşlarda öğrencim oldgu için gözümde küçück daha BBluemom44
Bez olarak sleepy aldım
Mühendisinoğlun da baktım. Çevremde bebişi olanların tavsiyesi hep sleepy oldu. Oğlum da prima kullanmıştik ama bozdu eskisi gibi değil dediler.
Bir de sünneti minnak diye kıyıp yaptıramadık. Bu sene yaş 8 genel anest. Ile oldu. Her şeyin farkında idi. İyileşme sürecinde nazını yaptı.
Aynı gün 3aylık bir bebek de sünnet oldu. Lokal anest. Yaptılar. Ağrı kesici olarak fitil verdiler. Bexin içine tabanı kesik bardak koyup bezlediler. Kaka yapınca mikrop kapmaz mı bilemedim.
minnacik bebege sunneti nedense bi turlu hissi olarak dogru bulmuyorum saglik sorunu olmadigi surece.
minigim bi buyusun, yurusun, kosuversin. sonra uygun bi sekilde 3/4 yaslarinda uygun bi kucuk kutlamayla yapariz sunnetini. kapti kacti mi var acelem ne:)
gece vardiyasinda ben varim bu gece bu arada:) hu huuu baska kimler var?
yatagin her tarafi batti resmen bana. bi sut ictim biseyler yedim, gunduz yediklerim yetmedi sanki
bu arada Big Little Lies a basladim ben, sevdim hee diziyi:)
yatagin her tarafi batti resmen bana. bi sut ictim biseyler yedim, gunduz yediklerim yetmedi sanki
Ben varım canım .Sabah erkenden doktora gidicem bide.Telde oyun oynuyorum, belgesel izliyorum, instaya takılıyorum yok,uyuyamıyorum. Birr o yana bir bu yana dönüp duruyorum,malesef.
Yeni eve geldim, bebeğin başı biraz daha inmiş. Nstde sancım çıkmıyor ama benim belime vuruyor karnımın kasıldığını hissediyorum sancın olsa çıkar diyorlar Şuan 4buçuk saattir 3cm açılma ile 5dk da bir sancı çekiyorum. Belim sancı sırasında kırılıyor neredeyse. Kimse net bişey söylemiyor ne zaman hastaneye gitmem gerektiği ile ilgi. En son ağrın artarsa gel dediler arttı ama gitmiyorum. Aşırı sıkıldım ve yorgunum. Ne zaman bidaha hastaneye giderim bilmiyorum şu olursa gel bu olursa gel diyorlar hepsi oluyor gidincede bişey yok. Uzun yazdım kusura bakmayın kızlar çok bunaldım artık
Kızlar nolur yardım edin. Emzirirken başta alsın diye zorladığımız için şu an göğüs uçlarım emzirme sırasında inanılmaz acıyor. Lansinoh sürüyorum her emzirmede ama yetmiyor. Acil çözüm önerisi olan var mı