2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım açıklık da vardı sende..
Bence de hiç riske atma git

Yaaaaa
Allah’ım gelsin de şenlendirsin yuvanızı

Kontrolüm yarin doğum böyle birşey degildir demi korkuyorum suan iyi ki bi daha ağdaya gitmedim dedim
cnm normal dogum yapan arkadaslar daha iyi bilirler. ama artik surekli olan ve canimjzj yakan bu tarz agrilarda bi gidip gorunmekte fayda var.suan iyisin sanirim.

Seni göndermeleri kabahat o açıklıkla.. 5 dk da bire düştüyse yakındır belki ağrı eşiğin yüksek çok hissetmiyorsun sancıyı kendini riske atma kanama falan var mı lekelenme tarzı bşey

Sag sol, rahat ettigimiz pozisyon iyidir benim fikrim.

Seni göndermeleri kabahat o açıklıkla.. 5 dk da bire düştüyse yakındır belki ağrı eşiğin yüksek çok hissetmiyorsun sancıyı kendini riske atma kanama falan var mı lekelenme tarzı bşey
Kanama vs yok canım. Bir buçuk saat geçti hala 5dk da bir düzenli geliyor

Gözün aydın canımm maşallah bebişe

merak ettik daa bi aksiyon yok sendede anlasildi.

coook tebrikler canim guzelliklerle buyutun bebisi insallah

oy masallahhh hosgelsin evine insallah

aksam tuhaf bisii oldu, sanci desem bilmiyorum kasilma desem onu da bilmiyorum, nefesim kesildi, bebek assssiri oynasti galiba icerde bazi organlarimi sikistirdi neye ugradigimi sasirdim resmen.

simdide asiri oynak icerden oyle bi vuruyoki, resmen kendimi sikiyorum aciyo cunku

inceden inceden yine adet agrisi gibi girdi kayboldu. yavas yavas hazirlaniyoruz doguma galiba habercileridir bunlar ve bu haftanin sonuna dogru gelir insallah minigim (zilyon kez soyluyorum soyliicem sikilmadan yilmadan!!)

Gözün aydın hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…