Kızlar sancılarım 5dk bir geliyor yarım saatir. Belimde devamlı bir ağrı var ama sancı hissetmiyorum elimle dokunarak anlıyorum. Hastaneye de gitmek istemiyorum tekrar bişey yok diyecekler kafam allak bullak artık kaç kez hastaneye gittim hatırlamıyorum
cnm normal dogum yapan arkadaslar daha iyi bilirler. ama artik surekli olan ve canimjzj yakan bu tarz agrilarda bi gidip gorunmekte fayda var.suan iyisin sanirim.
Temizlikci kadinlar ne yogun vay basima gelen bayram ustu kadın diyo abla 8 ağustosa kadar inan hergun iş var.Dedim bana geç olur.Baska bi kadınla konuştum doğurmazsam perşembe günü gelecek yada dogum sonrası artık full hepsi maşallah
Bizim de bu sabah görüş günümüz Bakalım çatı muayenesi yapacak mı?Nst de sancı çıkmazsa yaptırmak istemiyorum,haftaya yapsın.Doğumu tetikler diye korkuyorum.
Kızlar sancılarım 5dk bir geliyor yarım saatir. Belimde devamlı bir ağrı var ama sancı hissetmiyorum elimle dokunarak anlıyorum. Hastaneye de gitmek istemiyorum tekrar bişey yok diyecekler kafam allak bullak artık kaç kez hastaneye gittim hatırlamıyorum
Seni göndermeleri kabahat o açıklıkla.. 5 dk da bire düştüyse yakındır belki ağrı eşiğin yüksek çok hissetmiyorsun sancıyı kendini riske atma kanama falan var mı lekelenme tarzı bşey
Ben ancak girebildim. Cok şükür sağ salim kavuştuk
14 saat sancilarim hep 2 dk arayla oldu ama acılmam hic olmadi . Suyum geldigi icin ve ilerleme olmadigi icin sezaryen oldum. Her iki acıyıda tattım yani ☺
3900 doğdu oğluşum
Allah herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsin
Seni göndermeleri kabahat o açıklıkla.. 5 dk da bire düştüyse yakındır belki ağrı eşiğin yüksek çok hissetmiyorsun sancıyı kendini riske atma kanama falan var mı lekelenme tarzı bşey
Disarda soganli salata yemistim, o dokundu herhalde pismemis diye, içim disim sogan su anda bir de misafirlige gittik gece vakti, ay ilk gunlerdeki gibi surekli yukardan hava cikarasim var.
Doğan seni sevmiyorum su anda!
14 saat sancilarim hep 2 dk arayla oldu ama acılmam hic olmadi . Suyum geldigi icin ve ilerleme olmadigi icin sezaryen oldum. Her iki acıyıda tattım yani ☺
3900 doğdu oğluşum
cnm normal dogum yapan arkadaslar daha iyi bilirler. ama artik surekli olan ve canimjzj yakan bu tarz agrilarda bi gidip gorunmekte fayda var.suan iyisin sanirim.
Bugün de dogurmadim. Bence feyk attı Mutlu.
İshal ve regl gibi agri ile belde agri vardi, hastaneye yakin bir yere yemege gittim ablamlarla, en kötü arariz evi cantayi alir gelir kocam dedim
Bizde pazar tatil kavrami yok, müşteri yoksa tatil arayan olursa degil, randevulu calisiyor.
3900 doğdu oğluşum
aksam tuhaf bisii oldu, sanci desem bilmiyorum kasilma desem onu da bilmiyorum, nefesim kesildi, bebek assssiri oynasti galiba icerde bazi organlarimi sikistirdi neye ugradigimi sasirdim resmen.
simdide asiri oynak icerden oyle bi vuruyoki, resmen kendimi sikiyorum aciyo cunku
inceden inceden yine adet agrisi gibi girdi kayboldu. yavas yavas hazirlaniyoruz doguma galiba habercileridir bunlar ve bu haftanin sonuna dogru gelir insallah minigim (zilyon kez soyluyorum soyliicem sikilmadan yilmadan!!)
3900 doğdu oğluşum