2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cok guzel olmus hepsi canim.

aman ya. 40 da dogup kuveze giren bebekler var..34 te dogup evine giden de. Allah saglikli etsin de yeter. konusan konussun. duyma Allah askina.
bende seni.soracaktim canim nasil gecti doktr muayenn dktor cumada kararli demi artik
masalalh sana da Allah guc kuvvet versin inşallah

1 cm acıklık varmıs nst agrı cıktı yarın gıtcez hastaneye agrım yok suan eger cok olursa gece gıderım uzak hastane
insallah sagsaglim kavusun cnm.

Ben de anneannem gibi son ana kadar doğurursam şaşmam hep onların geni demek ki bu haldeyim bebiş manyağı oldum çıktım kocam kaçıcak evden diye korkuyorum
ekonomi yetse 5 tane doguracaktim ben de ..
simdi de yas gidiyor 5 e tamamlayamam..

o nasio bi dogurma ya firt diye valla anlamdim bu yabanci kadinlar ciden daha rahat doguruyo
bizim birda hasta muamelesi oluyor
ya bu olaylar sahte falan degil isim geregi bir aileyi tebrige gitmistim iki yil once. kadin otobanda yol kenarinda hastaneye yetisemeden dogurdu arabada aynen bu videodaki gibi bizde ona yol km si yazan bi tabela hediye goturmustuk ne alakaysa cocuk arada derede degilde a4 otobaninin tam olarak 124,5 inci km dogdugunu bilsin diye ay hala gulerim ona.
avrupali kadinlar tabikide bizden saglikli gayretli anacim ne diyosun sen gerci bu videodaki amerikali ama hepsi ayni soy.

bende seni.soracaktim canim nasil gecti doktr muayenn dktor cumada kararli demi artik
masalalh sana da Allah guc kuvvet versin inşallah
cnm. doktorum sancilari takmiyor, kasilmaya devam diyr ..
carsamba gorusecegiz. maglum igne sorunum var. neyi ne yapacagiz vs bilgiler verecekmis. beklerse cuma kesin sezeryan.
kizin kendi iyi, suyu vs guzelmis. rahim agzi kapali. sukur acamadi bu zamana kadar

Ilkini zorla 32 de yaptım, 2.yi ben de düşünmüyordum ama zilli sürpriz yumurta oldu 2. yi gerçekten istemiyorsan önleminizi iyi alın derim, isteyenlere de arayı uzatmayın diyorum
Hamile kalmadan önce 5 çocuk istiyorum çok kardeş iyidir diyordum hamilelikten beri özellikle şu son haftalarımda ikinciyi bile düşünmüyorum diyorum artık :) eşim muhtemelen çok zorlayacak ikinci için tek çocuk olmaz diyor direnebildiğim kadar direnicem hayırlısı bakalım :)

İstiyoruz kardeş kardeş

Yok ya valla ben yine de genc anne olmayi isterdim annem mesela baya dincmis simdi ikinci bincocuk yapmak istesem hepsine bakacak gucu bilenkendimde goremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…