2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben ikinci düşünmüyorum bu kafayla yavrum bi doğurayım kucağıma alınca dedikleri gibi olumsuz herşeyi unutursam anca o zaman ahahah
Ilkini zorla 32 de yaptım, 2.yi ben de düşünmüyordum ama zilli sürpriz yumurta oldu 2. yi gerçekten istemiyorsan önleminizi iyi alın derim, isteyenlere de arayı uzatmayın diyorum

Saol canm okudum haberi. Muhtemelen kullanılıyor. Yani sonuçta toplam 16 hafta oluyor. Tek fark bebek erken geldiği için daha fazla vakit geçirmiş olucaz. Ben yine 170 i arayıp sorarım. Yarın kontrolüm var bakalım doktora da sorayım.

I ikuayko resmen.kahkaha attim.dost canlisi yavrularimmm.korkutma
Ya 20 kilo 40 kilo yavru mu olur? Sicsa kocaman sican hayvan o
Ilkini zorla 32 de yaptım, 2.yi ben de düşünmüyordum ama zilli sürpriz yumurta oldu 2. yi gerçekten istemiyorsan önleminizi iyi alın derim, isteyenlere de arayı uzatmayın diyorum
Bana ikinci kız olur belki ikinciyi yaparsiniz falan diyene bi daha sevismiycem diyorum. Daha iyi önlem olamaz sanırım

Ya 20 kilo 40 kilo yavru mu olur? Sicsa kocaman sican hayvan o

Bana ikinci kız olur belki ikinciyi yaparsiniz falan diyene bi daha sevismiycem diyorum. Daha iyi önlem olamaz sanırım
Ben kocamı bi daha bana yanaşamazsın diyerek şu tüp bağlatma işine ikna ettim bu zillinin yaşattığı şoktan sonra başka hiçbir yönteme güvenim yok

Canım genç anne olmak hiç de iyi olmuyor bence kendi genckizligni doya doya yasamadn hayallerini gerceklstrmeden kendini her yönüyle tanımadan öyle büyük sorumlk ki çocuk.
Esimin aşırı ısrarı olmasa ben belki evlilign 2. Yilinda dusunmzdm ( yaş 33 ).

Ben de oğluşum la büyüdüm diyebilirim

Ben de oğluşum la büyüdüm diyebilirim
Belki bu kadar evhamlı bir anne adayı olmasam rahat bir insan olsam aman buyur öyle de böyle de desem belki farklı olurdu diyrm bazen ama öyle gözümde büyüyor ki sorumluluk ki eşime anneme güvenim kendimden çok da. Aşı olayı, sağlık konusu o bu derken. Anne olmak gerçekten aşırı sorumluluk
Maşallah sana canim

Ben kocamı bi daha bana yanaşamazsın diyerek şu tüp bağlatma işine ikna ettim bu zillinin yaşattığı şoktan sonra başka hiçbir yönteme güvenim yok
Azmin ornegi ✌ helal olsunn kizceye hedef 2022 bakalim Allah kismet ederse kardes icin
Ateacherlady hala agda diyor tamam.cuma.agda biz jiletle cok iyi iliskiler kurduk agda yalann oldu

cok guzel olmus hepsi canim.
aman ya. 40 da dogup kuveze giren bebekler var..34 te dogup evine giden de. Allah saglikli etsin de yeter. konusan konussun. duyma Allah askina.

Ay catliycam simdi susmuyorlardi bende kurbanlik koyunmusum isteyerek sezaryan olduğum için canim görümcek öyle dedi
ayyy agzi olan konusuyor.
daha temmuz bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…