2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evdeki isleri bitirdim ..
telefonda kocayi haşladim..
dus aldim, saclari fönledim. aksama da artik gezmeye
ellerine saglik!! oh mis, gez tabi sefan olsun!
hamilelik boyunca kendimde kizdigim tek sey saclarim. son 3 ayda ozellikle belki 5 kez fön cekmisimdir, haricinde hep topuz hep topuz. yaniyomm bide fön mü cekiim

bu arada banada kocamdan gorunuyorlar 24/7 triplerdeyim. yazik adama.

ay bu temizlik manyakligimiz neolcak bilmiyorum. butun kapilari sildim, mutfak dolaplarimi sildim buzdolaplarini sildim temizledim. temizlikle bozdum.
simdi nst’de yatiyorum randevumuza geldim. asistan israrla b-streptokokken testi istedi, bide onla ugrascam az sonra
bakalim doktorum neler soyliicek

Ayy hemde iş konusunda kızmışın bende aynı bugün makina tut caktı ama uyuyor hayırlısıyla doğur canım Allah yardımcın olsun ❤
amin . sizde saglikla tamamlayin insallah.

cnm sen cosuyorsun temizlikte. benim riskten dolayi hep yasakti ya simdi saldim cayira ..
Ayyy ayyyy sakin.ol.korkma kuzum senn suslen
emoji yanlis olmus . korkmadim da bi heyecan oldum .

cnm sen cosuyorsun temizlikte. benim riskten dolayi hep yasakti ya simdi saldim cayira ..
nst de hic sanci cikmadi valla moralim bozuldu
eve bal dök yala, resmen tertemiz yerleri tekrar temizliyorum. banamisin demiyo bu cocuk. yaw cocuum ben o kapilari silerken uzan cök hareketlerini bosuna mi yapiyorum

ay sen yarin dogurucan mi. kiskaniyorum ama artik doguranlari
bi tanidigim kiz 40+2 de dogurdu bikac gun önce, kendi zayif citi piti bisii valla 4 kilo dogurmus. onu okuyunca da bi gaza gelmedim degil ‘aceleme neoldu buyusun oglum biraz’ diye

Hadi bakalım sağlıkla gelsin zilli öğlene doğru güzel haberlerini alırız inşallah
sana yazdim ardindan dr aradi xnm. 9 a cekmis beni
Aksam koca.kavgasi ben de parçalamam lazım cok. Pis kinlendimmm
. anasina kizip esini parcalama.

dursun tabi kiz. bakalim benim kiz ne kadar cikacak. sari mi esmer mi. bir suru merak var ben de..

Yaww manyak anasının hıncını adamdan çıkarma bence, yazık..başka bi konu varsa bilemem tabi
Kinlendim.temizlik.yapiliyor cibinlik.demirini.kirdim.kaZayla aksam.al.dedim acelesi var mi.cok.mu acil.dedi evet dedim dalga gecer gibi her aradiginda korkuyorum.dogurcann diye arama.dedi kapatti.alll sana tertemiz.sebep.

Kinlendim.temizlik.yapiliyor cibinlik.demirini.kirdim.kaZayla aksam.al.dedim acelesi var mi.cok.mu acil.dedi evet dedim dalga gecer gibi her aradiginda korkuyorum.dogurcann diye arama.dedi kapatti.alll sana tertemiz.sebep.
Bunlara göre çocuğun bezi varsa üstüne 1 kat kıyafeti varsa hastanelik gerisi acil değil
Dur bende çok sakindim bugünde akşama patlıyayım.

Bunlara göre çocuğun bezi varsa üstüne 1 kat kıyafeti varsa hastanelik gerisi acil değil
Dur bende çok sakindim bugünde akşama patlıyayım.
Seninki kredisini.tuketmis bugun aksam haziriz kavgaya bilendik

Hem her an doğurabileceğini bilip korkuyor hem de çok mu acil diyor amaaaannn bu adamların hepsi aynı model..sana iyi gelecekse parala gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…