2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Nst de bebeğin kalp atışı hızlı çıktı 180 civarında. Doktorum doğumhaneye gönderdi orada kan ve idrar tahlili yapıldı tansiyonuma baktılar. Hepsi norma çıktı. Sonra tekrar nst çekildi. İkinci çekilende daha normal çıkmış ve beni eve gönderdi. Üç gün sabah öğle akşam tansiyon takibi yapıcam. Böyle bebeğinin kalbi hızlı atan aynı durumu yaşayan var mı?

Bayramda doktorun burda madem bnce bebisin kendisinin gelmesini bekle canim daha zamanin var 40da degilsin sonucta.

Allah korusun inşallah.. Sonradan iyi düzelmiş allahtan tansiyona bi ilgisi mi var ki normal de çıkmış tansiyonun

Kocana söyle hormonları ile halay çeken bir sürü koca göbekli hamile var grupta üstüne salarım de senin durumda vahim

Valla ben bir ay öncesine kadar onun tripleriyle boğuşup durdum adam mı hamileydi ben mi bilemedim. Doğum sonrası böyle olursa bana da yanındaki odayı hazirlasinlar takılırız senle
Ayri eve mi ciksak senle? Hayir birimiz digerine tasinsin adami evden atariz diycem de o bizi kurtarmaz.
Kacalim mi tatli kiz?
Sali ilk defa nstye girdim, hareket ettiginde 200lere ciktigi oldu kalp atisinin. Benim doktor telas yapmadi. Gerci onun telas yapmasi icin 400lere falan cikmasi lazim ibrenin. Kagida soyle bi bakti "normal" dedi bitti.

Salı gideceğim, sorarım yine ama bana öyle dediler.
ikicicek-birbocek medikabildeydin sen sezeryanda kaç gün kaldınız canım?
Cuma doğum yaptım normalde c.tesi çıkarıyoruz ama ikiz olduğu için birgün daha tutacağız dediler pazar günü çıkardılar cnm

Yaaa bilmiyomki sumuksu yapida falan degildi muallakta kaldik enfeksiyon muuu normal akinti miii nisan miiii kaldik oyle

Canım benim ilk nst de 150-180 arası çıkmıştı hep doktor gayet iyi demişti. 34’te girmiştim ilk nst ye.

E bebekte %50 indirim varmış şekerler ben gidiyorum simdi az para harcayimda stres atayim
Internntn baktım bende indrmde olan ürünler hep aldgmz şeylerdi canim kontrl ettin mi siteyi. Sleepy natural bez 1 ve 2 numara aldirdim eşime 1er paket. Umarım bebislerimize iyi gelir bu marka.
Birde eşime üretim yeri Antepmis dedim GAZİANTEP Antep deme dedi ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…