2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne yazık ki bazı insanlar kendilerinde tuhaf haklar görebiliyorlar. Oysaki ne güzel, ismi ile yaşasın deyip susmak varken neden böyle aymazlıklar hiç anlamam. En iyisini yapmışsınız yeni ismi söylememekle..
Bende kime dediysem baska isim koysaniza dediler ozellikle esimin ailesi. Siz biraz daha dusunun bence. Hayir yani sarp gayet guzel bir isim bence oglumun isminide kimse begenmemisti oysa tuna da yine guzel bence. Aman ya begenmesinler

Ağlamanın ikinize de faydası yok canım, toparlamaya çalış kendini..burda bi arkadaş detaylı yazmıştı sana, nette de doğru emzirme teknikleri vs diye aratsan bir sürü anlatım, görsel çıkıyor. Meme ucunda sıkıntı yoksa kuzuya doğru pozisyonu sağlayıp yardımcı olman lazım, yapabilirsin

Bnm devlet ondan mı farklı acaba ebeler her gittiğimzde söylüyor doğumda lütfen ısrar etmeyin diyor normal de 24 saat sezaryende 48 saat mecburi yaticaksiniz diye
Ilk dogum sezeryandi benim bir gece kaldim ertesi sabah doktor nolur beni salin gideyim dedim. Kacar gibi ciktik. Bu doktorum cok prensipli hayatta birakmaz beni

Canım gözünaydın hayırlı olsun, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ♥

Aynen benm de sigortam karsiliyo 2 gece hakkim var niye kullanmiym hem benm icin hem bebek icin en iyisiydi bence kontrol altinda olmak
Hastane insani yoruyor canim ondan gitmek istiyor anne. Evde duzenin oluyor hastanede anne yoruluyor yanindaki yoruluyor. Benim hastanem cok rahatti odada tektim yanimda bos yatak ve koltuk vardi ama sabah erkenden gitmek istedik. Ilkinde oyleydi ikincide de eger mumkun olursa tek gece kalmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…