2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
R Rzg14 Artık sayılı saatler kaldııı

@sonmelodi00 canim senin akintin nasil.oldu benden suan kahverengi akinti geldi zaten hastanenin o taraftaydim.bakildi acilma falan yokmus ama.nisan olabilir dendi senin durumun nedir

Anam geliyor bence gelmekte olaaaannnn

Taktik maktik.yok bam bam bam

Benim yerime de parala
Ben de dünden beri tripliyim, akşam da konuşmadım hiç.
Kızdırdı beni
Az önce aradı dışarı yemeğe gidelim bugün dedi, yok dedim yemeğim var
Onu yarın yeriz boşver dedi.
Neyse bareeee burun kıvıra kıvıra kabul ettim

Aksama bir cok evde cümbüş var çok eğlenceezzzzz

Aksama bir cok evde cümbüş var çok eğlenceezzzzz

Normalde de pek minnoş bir kadın değilimdir
Ama hamileliğim çok iyi geçiyordu, tartışmamız tribim felan pek olmamıştı.
Ama son 10 gündür vallahi kendimi tanıyamaz oldum
Hormonlar sağdan soldan loadiiiinnggg bana

Kızlar bana akıl verin. Annem kafamı bulandırdı. 6sında sana daha vakti gelmeden suni verecekler açılma olmazsa da sezeryana alacaklar madem öyle kendisinin gelmesini bekle doğurabilirsen normal doğur baktın bebek çok büyümüş ozaman sezeryana girersin erkenden gelmemiş olur diyor bayrama kadar beklesemmi suni için doktorum bayramda burdaymış

Aslan ben kedi oldum lakinnnn sonn.gunlerde.ben de basladi aslancik

Acin tahammül edilebilir.seviyede ise bence bekle bak.rzg14.direndi suyunu nisanini bekle 1 gun 1.gun kar bebek.icin acilman zaten oluyor gunden.gune bayramda.buradaysa bence bekle

acilmanda artis yokmu canım bol yuru hareket et
bence Alalhim izniyle suni ile dogurursum sen

Bekleyin bence belki ultrasonda fazla tartmislardır kilosunu 400 gram fark edebilir diyorlar

Erken doğumunuzu kaçıncı ayda yapmıştınız ben daha önce 5 aylık erken doğum yaptım acaba bu sefer normal dogum yapmamı kolaylaştırır mi
Bende beşinci ay sonunda ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybettim ama bebeklerim küçük olduğu için 3 cm açıklıkla doğurdum.
Simdiki dogumlarimizda kolaylik olur mu bilemem onlar küçüktü çünkü. Siz şuan kaçıncı haftadasinız?

Maşallah canım gözünaydın sağlıkla büyüt evladını inşallah ♥ darısı bizlere ♥

mantıklı bence annenin dediği...

eger bebegin ve senin sagligin icin bir sakinca yoksa bekle derim canim.

Beni ev daha cok yordu acikcasi ama tabiki 2 gunden fazla kalmazdm 2gun guzel oldu benm icin canim bi de bebegi zaten 2.gun taburcu etmek istedi doktor topuk kani ve bazi kontroller icin benm de isime geldi

Eğer bebek ve benim için başka bir sağlık sorunu öngörülmüyorsa annemi dinlerdim sanırım.

Ben vazgectim dogurmuyorum. Kan benim damar benim çocuk benim, cikarmiycam banane!

Herkes kocasina sarmis, ben bi laf etsem üstüne bin trip yerim suçlu çıkarım, bir ağız tadiyla sey edemedim ya su hamilelikte. Biraz once de herkes kayimvalidesinden sikayetci dedim (daha sebebi soylememisim ornek vermemisim) eskiler deneyimli dogru bildiklerini söylüyor, anneler YouTube annesi ondan oyle oluyor dedi. Wtf?
Lohusalikta da poku yemisim ben. Neyse erenkoy ruh ve sinir yakin sayilir bana, oraya giderim olmadi

Inmis mi dersin? ay bilmiyorum ki tek bildigim dik otururken one egilirken oturdugumda bacaklarimi ayirip oturmak zorunda kaldigim, karnim sigmiyo artik haha..

O cizginin ne oldugunu anlasam soyliicemde anlamiyorumki ne demek istenildigini?
Cizgiyi burda bi arkadaş yazmıştı canım oturunca göbek katlanıyor ya bebek kanala inince öyle katlanmaz demiş sanırım doktoru. Ben de öyle bişey olmadığı için hayal edemedim doğrusu. Göbeğin baya inmiş duruyo bence kanalda olabilir
Hahhaa ben de geçen gün aynı rüyayı gördüm çocuk bi anda pırt diye çıkıyo ebe zor yakaliyordu
Kinlendim.temizlik.yapiliyor cibinlik.demirini.kirdim.kaZayla aksam.al.dedim acelesi var mi.cok.mu acil.dedi evet dedim dalga gecer gibi her aradiginda korkuyorum.dogurcann diye arama.dedi kapatti.alll sana tertemiz.sebep.
Benimki de arayınca telefonu bi panikle açıyor anlıyorum ben ama haklılar ya doktor her an gelebilir diyo adamlar da tetikte napsinlar yazık akılları bizde kalıyor
Risk yoksa beklemek daha doğru geliyor bana canım suniden sezeryana dönen hikayeler var etrafimda ama senin açılman ilerleyip kendi sancinla doğum yapacakmışsın gibi geliyor bana ❤

Valla ben bir ay öncesine kadar onun tripleriyle boğuşup durdum adam mı hamileydi ben mi bilemedim. Doğum sonrası böyle olursa bana da yanındaki odayı hazirlasinlar takılırız senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…