- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Cuma akşamı yattım pazartesi çıkardılar beni de devlettehastaneden kaynakli olabilir. devlette sezeryan olan arkadaslarimda 1 gece yatti cnm.
Evet canim hayirlisi olsun ilk bas bi elim ayagim titredi ama bakalim artikHayırlısı olsun canim Allah buyuk.beklicen
@sonmelodi00 canim senin akintin nasil.oldu benden suan kahverengi akinti geldi zaten hastanenin o taraftaydim.bakildi acilma falan yokmus ama.nisan olabilir dendi senin durumun nedir
Taktik maktik.yok bam bam bam
Aksama bir cok evde cümbüş varR Rzg14 Artık sayılı saatler kaldııı
Anam geliyor bence gelmekte olaaaannnn
Benim yerime de parala
Ben de dünden beri tripliyim, akşam da konuşmadım hiç.
Kızdırdı beni
Az önce aradı dışarı yemeğe gidelim bugün dedi, yok dedim yemeğim var
Onu yarın yeriz boşver dedi.
Neyse bareeee burun kıvıra kıvıra kabul ettim
Aksama bir cok evde cümbüş varçok eğlenceezzzzz
Aslan ben kedi oldum lakinnnn sonn.gunlerde.ben de basladi aslancikNormalde de pek minnoş bir kadın değilimdir
Ama hamileliğim çok iyi geçiyordu, tartışmamız tribim felan pek olmamıştı.
Ama son 10 gündür vallahi kendimi tanıyamaz oldum
Hormonlar sağdan soldan loadiiiinnggg bana
Acin tahammül edilebilir.seviyede ise bence bekle bak.rzg14.direndi suyunu nisanini bekle 1 gun 1.gun kar bebek.icin acilman zaten oluyor gunden.gune bayramda.buradaysa bence bekleKızlar bana akıl verin. Annem kafamı bulandırdı. 6sında sana daha vakti gelmeden suni verecekler açılma olmazsa da sezeryana alacaklar madem öyle kendisinin gelmesini bekle doğurabilirsen normal doğur baktın bebek çok büyümüş ozaman sezeryana girersin erkenden gelmemiş olur diyorbayrama kadar beklesemmi suni için doktorum bayramda burdaymış
acilmanda artis yokmu canım bol yuru hareket etKızlar bana akıl verin. Annem kafamı bulandırdı. 6sında sana daha vakti gelmeden suni verecekler açılma olmazsa da sezeryana alacaklar madem öyle kendisinin gelmesini bekle doğurabilirsen normal doğur baktın bebek çok büyümüş ozaman sezeryana girersin erkenden gelmemiş olur diyorbayrama kadar beklesemmi suni için doktorum bayramda burdaymış
Bekleyin bence belki ultrasonda fazla tartmislardır kilosunu 400 gram fark edebilir diyorlarKızlar bana akıl verin. Annem kafamı bulandırdı. 6sında sana daha vakti gelmeden suni verecekler açılma olmazsa da sezeryana alacaklar madem öyle kendisinin gelmesini bekle doğurabilirsen normal doğur baktın bebek çok büyümüş ozaman sezeryana girersin erkenden gelmemiş olur diyorbayrama kadar beklesemmi suni için doktorum bayramda burdaymış
Bende beşinci ay sonunda ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybettim ama bebeklerim küçük olduğu için 3 cm açıklıkla doğurdum.Erken doğumunuzu kaçıncı ayda yapmıştınız ben daha önce 5 aylık erken doğum yaptım acaba bu sefer normal dogum yapmamı kolaylaştırır mi
Maşallah canım gözünaydın sağlıkla büyüt evladını inşallah ♥ darısı bizlere ♥Dun gece suyum geldı 2.5 cm ıle geldım bebısı zor yetıstırdık catala. 8.20 gece olusuma kavustum normal dogum oldu. Herkes halsız kalır cenem dustu benımde dogurdum dıkıs atana kadar doktorlar neler konusmadmtabı bıraz zayıf oldu ama dıkısım cok az dedı doktor. Taçlanınca kafası cıkıncaya kadar bekledıler. 10 cm ıle gırdım doguma olus 2600 dogdu bana normal dusunun gercekten sancı tamm uzun ama 1.5 dk da dogdu
Kızlar bana akıl verin. Annem kafamı bulandırdı. 6sında sana daha vakti gelmeden suni verecekler açılma olmazsa da sezeryana alacaklar madem öyle kendisinin gelmesini bekle doğurabilirsen normal doğur baktın bebek çok büyümüş ozaman sezeryana girersin erkenden gelmemiş olur diyorbayrama kadar beklesemmi suni için doktorum bayramda burdaymış
eger bebegin ve senin sagligin icin bir sakinca yoksa bekle derim canim.Kızlar bana akıl verin. Annem kafamı bulandırdı. 6sında sana daha vakti gelmeden suni verecekler açılma olmazsa da sezeryana alacaklar madem öyle kendisinin gelmesini bekle doğurabilirsen normal doğur baktın bebek çok büyümüş ozaman sezeryana girersin erkenden gelmemiş olur diyorbayrama kadar beklesemmi suni için doktorum bayramda burdaymış
Beni ev daha cok yordu acikcasi ama tabiki 2 gunden fazla kalmazdm 2gun guzel oldu benm icin canim bi de bebegi zaten 2.gun taburcu etmek istedi doktor topuk kani ve bazi kontroller icin benm de isime geldiHastane insani yoruyor canim ondan gitmek istiyor anne. Evde duzenin oluyor hastanede anne yoruluyor yanindaki yoruluyor. Benim hastanem cok rahatti odada tektim yanimda bos yatak ve koltuk vardi ama sabah erkenden gitmek istedik. Ilkinde oyleydi ikincide de eger mumkun olursa tek gece kalmak istiyorum
Kızlar bana akıl verin. Annem kafamı bulandırdı. 6sında sana daha vakti gelmeden suni verecekler açılma olmazsa da sezeryana alacaklar madem öyle kendisinin gelmesini bekle doğurabilirsen normal doğur baktın bebek çok büyümüş ozaman sezeryana girersin erkenden gelmemiş olur diyorbayrama kadar beklesemmi suni için doktorum bayramda burdaymış
Cizgiyi burda bi arkadaş yazmıştı canım oturunca göbek katlanıyor ya bebek kanala inince öyle katlanmaz demiş sanırım doktoru. Ben de öyle bişey olmadığı için hayal edemedim doğrusu. Göbeğin baya inmiş duruyo bence kanalda olabilirInmis mi dersin? ay bilmiyorum ki tek bildigim dik otururken one egilirken oturdugumda bacaklarimi ayirip oturmak zorunda kaldigim, karnim sigmiyo artik haha..
O cizginin ne oldugunu anlasam soyliicemde anlamiyorumki ne demek istenildigini?
Hahhaa ben de geçen gün aynı rüyayı gördüm çocuk bi anda pırt diye çıkıyo ebe zor yakaliyorduBenim de doğum rüyalarım başladı
Bir kaç gün önce kendi kendime sıfır acı ile normal doğum yaptığımı görmüştüm, süperdi
Bi anda pırtlayıverdi çocuk
Keşke öyle kolay olsa
Dün gece de sezeryan gördüm, karnımda baya uzun bir kesi ve dikiş vardı.
Acı duymadım ama baya uzun dikmişler diyorum.
İçten içe doğum düşünceleri başladı galiba, bilinç altım konuşuyor
Benimki de arayınca telefonu bi panikle açıyor anlıyorum benKinlendim.temizlik.yapiliyor cibinlik.demirini.kirdim.kaZayla aksam.al.dedim acelesi var mi.cok.mu acil.dedievet dedim dalga gecer gibi her aradiginda korkuyorum.dogurcann diye arama.dedi kapatti.alll sana tertemiz.sebep.
Risk yoksa beklemek daha doğru geliyor bana canım suniden sezeryana dönen hikayeler var etrafimda ama senin açılman ilerleyip kendi sancinla doğum yapacakmışsın gibi geliyor bana ❤Kızlar bana akıl verin. Annem kafamı bulandırdı. 6sında sana daha vakti gelmeden suni verecekler açılma olmazsa da sezeryana alacaklar madem öyle kendisinin gelmesini bekle doğurabilirsen normal doğur baktın bebek çok büyümüş ozaman sezeryana girersin erkenden gelmemiş olur diyorbayrama kadar beklesemmi suni için doktorum bayramda burdaymış
Valla ben bir ay öncesine kadar onun tripleriyle boğuşup durdum adam mı hamileydi ben mi bilemedim. Doğum sonrası böyle olursa bana da yanındaki odayı hazirlasinlar takılırız senleBen vazgectim dogurmuyorum. Kan benim damar benim çocuk benim, cikarmiycam banane!
Herkes kocasina sarmis, ben bi laf etsem üstüne bin trip yerim suçlu çıkarım, bir ağız tadiyla sey edemedim ya su hamilelikte. Biraz once de herkes kayimvalidesinden sikayetci dedim (daha sebebi soylememisim ornek vermemisim) eskiler deneyimli dogru bildiklerini söylüyor, anneler YouTube annesi ondan oyle oluyor dedi. Wtf?
Lohusalikta da poku yemisim ben. Neyse erenkoy ruh ve sinir yakin sayilir bana, oraya giderim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?