2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimkinin sırt çantasını alıp dünyayı gezesi var, ben de tabiki gidebilirsin sen özgür (!) bi insansın yalniz dönünce kendine yer beğenmen lazım diyorum onu göndereyim sen bize gel izmir çok güzel

sinemist57 gözün aydın canım bol bol süt olsun bebişe

masallah canim Allah anali babali büyütsün sanada gecmis olsun saglikla buyut bebisi

Hep mi 180 lerde devam etti? 140, 160, 180 ler çıkıyor benim nst de..bebek hareket ettiğinde 180 lere çıkıp iniyor ama..bu şekil olması normali..senin bastan sona hep o seviyelerde çıktıysa ek kontrol etmek istemiştir dr un..neyseki 2.nst de normal çıkmış, bişey yoktur kötü düşünme

Selam kızlar oğlumun operasyonu iyi geçti çok şükür hepinizden Allah razı olsun dualarınız için sonra kontrolumuze gittik sancı cıktı 3 gündür hafif hafif hissediyordum zaten takipteyiz bisey olursa hastaneye. Simdilik benden haberler bunlar. Dogum yapan arkadaslara hayırlı olsun. Bebelerine Allah sağlık versin.

Gittim e bebekte birsey kalmamış tulum alayim diyordum hep 1 2 yas vardı bende bos cikmayayim diye göğüs pompasi bide rezene çayı aldirdim avent göğüs pompasi nedir ya 500 tl lansinoh aldik ınşallah ise yarar simdi eve gidip kaynatıp valize atacağım hastanede lazim olursa kendiminkini kullanirim

Benimki de lansinoh canım bugün kurdum evde inşallah iş görürler

ladieees doktordan ciktik, kocaciim da geldi randevuya (firtina öncesi sessizligi sezdi herhalde) . bide yemege cikiverdik oh mis. yemekte kocama ‘senden gorunuyorlar bana biliyomusun, evire cevire dovesim geliyo seni’ dedim, oda ‘sen ne diyosun, duvara civiliicem seni az kaldi’ dedi accik flört ettik sinirimiz gecti

gel gelelim asil konuya; doktorumun anlattiklari. nst’miz cok guzel cikti, beybicik cok hareketli kalp atislari cok duzenli sukur. sanci sifir, hic yok. doktorumuz memnun bu durumdan. sonra b-streptokokken var mi yok mu olcmek önce ördekle girip örnek aldi, bide cokafedersin arka delikten de örnek aldi eger bu bakteri vucudumda varsa, bebek icin cok tehlikeli olabilirmis (dogum esnasinda bebege bulasan biseymis ve dogar dogmaz enfeksiyon kapmis sekilde doguyormus). bana zarari yokmus ama. yani o bakteri varsa bi antibiyotikle temizlenecekmis.
herneyseee, gel gelelim acikliga. sifir
bebek kanala girmemis. ‘parmagimla ittirdim, ve yukari cikti yani henuz stabil degil’ dedi. ama bunun riski var dedi, suyun gelirse eger, sakin yurume, fazla hareket yapma, mumkunse hemen yat dedi. bebek sabitlenmedigi icin kanalda, Allah korusun gobek baginin karisik durumlara sebebiyet verebilecegini soyledi.
yani suyum gelirse eger, yurumek yasak.
acele etme, iki haftan var, bebek icin degerlendirilsin iyice buyusun dedi. zamanin gectikten sonra bi 10 gun daha bekleyebilirsin ve ben bekletirim cok kotu bi durum olmadigi surece dedi. suni sanciyla baslatmam dogumu dedi. sanci baslamasi benim icin bi sart, bebek sanciyla birlikte cok gucleniyor, kendine geliyor, o yuzden mumkun oldugu kadar bekletirim seni dedi. ben ise sustum.

bizdede tik yok. bi sure devam da edicek bu galiba. umudum kirildi artik kizlar, yok ben haftaya da dogurmam

Masallah bebise Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…