2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sana da çok geçmiş olsun hemen toparlar sın inşallah
... O sütünü içip hemencecik büyicek inşallah annesi

Hadi sağlıkla gelsin bebiş inşallah.. Oğluş da çok geçmiş olsun

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün ♥♥

Senin doktor da rahat desene 40 lı haftalara da normal bakıyo.. Sağlıkla vakitlice gelsin inşallah

Maşallah minnoşa sağlıkla gelsin inşallah..

Temmuzda doğanlara erkenci kuşlar başlığı altında toplayalım muhtarım ne dersin?

Bu akşam çok güçlü kasılmalar hissediyorum, kasılma geldikçe ateş de basıyor. Braxton Hicks kasılmalari hala sen misin??
Düzenli ve şiddeti arttırarak devam edip arası kısalmaya başladıysa braxton amcanın sancıları değil ciddi has senin sancıların dır

annene hak verdim. bugun doktorum ustune basa basa ‘sancin gelmeden dogum istemiyorum, sancinin gelmesi demek bebegin guclenmesi daha sertlesmesi demek, hafife alma bunu’ dedi. ‘sanci cekerken normal dogum mumkun degilse de sezeryanla alsinlar onemli degil ama kendi sancinla dogmasi gerekli’ dedi. cocugun daha guclu kuvvetli olmasi acisindan.

coooook tebrikler canim Allah guzelliklerle buyutmeyi nasip etsin gozunuz aydin olsun!

Sağlıkla ve hayırla büyüt inşallah canm

Senin doktor da rahat desene 40 lı haftalara da normal bakıyo.. Sağlıkla vakitlice gelsin inşallah
evet valla. ya kadin hakli, riskli hamile degilsin diyo. tansiyonun iyi, asagida enfeksiyon filan yok, bebegin durumu da iyi gorunuyor, bekle diyor. benimde ciddi saglik sorunlarim yok, e tamam ikiyle iki dört, bekle - dedi

kiz zeytinli, seninle sonlarimi cekicez biz.

Çok isteyince olmuyo yaa biz de salalım en iyisi artık canları ne zaman isterse gelsinler Oo gelsin diye beklemek de stres valla keyfimize bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…