- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahslm kizlar.. beybitom dünyaya geldi ayy allahim cok tatlis bisey bu ya ...minnacik bisey cikti.. 3 kilo 50 cm
spinal oldum yarim saat sürdü ameliyat. herseyi hissettimbebek 5 dk da cikti zaten ameliyathaneyi inletti yaramaz. temizleyip yanima getirdiler sicacikti yanagini optum sonra baska yere götürdüler. cok güzeldi. benim isim bitince odaya aldilar beni 10 dk sonra bebek geldi. yanimda uyuyor simdi. su an iyiyim agri kesici yaptilar. kum torbasi biraz sinir bozucu karnima baski yapıyor. bebek emmekte biraz tembellik ediyor avent göğüs ucu aldirdi hemsire benim hic ucum yoktu bebek agzina alamiyordu. gogus ucuyla alistirdik emmeye. kıyafet olarak sadece üst giydirdiler altima bez koydular. sutyende taktirmadilar. simdilik iyiyim herşey yolunda
Hadi inşallah vakti zamanı sağlıkla kucağına al canımKızlar bugün bebek hareket ederken hafif hafif sızı gibi aşağıya sancı vermeye başladı ilk defa oluyor bugün. Yarın gidecem zaten kontrole ama değişik geldi
Hadi sağlıkla gelsin bebiş inşallah.. Oğluş da çok geçmiş olsunSelam kızlar oğlumun operasyonu iyi geçti çok şükür hepinizden Allah razı olsun dualarınız için sonra kontrolumuze gittik sancı cıktı 3 gündür hafif hafif hissediyordum zaten takipteyiz bisey olursa hastaneye. Simdilik benden haberler bunlar. Dogum yapan arkadaslara hayırlı olsun. Bebelerine Allah sağlık versin.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün ♥♥slm kizlar.. beybitom dünyaya geldi ayy allahim cok tatlis bisey bu ya ...minnacik bisey cikti.. 3 kilo 50 cm
spinal oldum yarim saat sürdü ameliyat. herseyi hissettimbebek 5 dk da cikti zaten ameliyathaneyi inletti yaramaz. temizleyip yanima getirdiler sicacikti yanagini optum sonra baska yere götürdüler. cok güzeldi. benim isim bitince odaya aldilar beni 10 dk sonra bebek geldi. yanimda uyuyor simdi. su an iyiyim agri kesici yaptilar. kum torbasi biraz sinir bozucu karnima baski yapıyor. bebek emmekte biraz tembellik ediyor avent göğüs ucu aldirdi hemsire benim hic ucum yoktu bebek agzina alamiyordu. gogus ucuyla alistirdik emmeye. kıyafet olarak sadece üst giydirdiler altima bez koydular. sutyende taktirmadilar. simdilik iyiyim herşey yolunda
Senin doktor da rahat desene 40 lı haftalara da normal bakıyo.. Sağlıkla vakitlice gelsin inşallahladieees doktordan ciktik, kocaciim da geldi randevuya (firtina öncesi sessizligi sezdi herhalde). bide yemege cikiverdik oh mis. yemekte kocama ‘senden gorunuyorlar bana biliyomusun, evire cevire dovesim geliyo seni’ dedim, oda ‘sen ne diyosun, duvara civiliicem seni az kaldi’ dedi accik flört ettik sinirimiz gecti
gel gelelim asil konuya; doktorumun anlattiklari. nst’miz cok guzel cikti, beybicik cok hareketli kalp atislari cok duzenli sukur. sanci sifir, hic yok. doktorumuz memnun bu durumdan. sonra b-streptokokken var mi yok mu olcmek önce ördekle girip örnek aldi, bide cokafedersin arka delikten de örnek aldieger bu bakteri vucudumda varsa, bebek icin cok tehlikeli olabilirmis (dogum esnasinda bebege bulasan biseymis ve dogar dogmaz enfeksiyon kapmis sekilde doguyormus). bana zarari yokmus ama. yani o bakteri varsa bi antibiyotikle temizlenecekmis.
herneyseee, gel gelelim acikliga. sifir
bebek kanala girmemis. ‘parmagimla ittirdim, ve yukari cikti yani henuz stabil degil’ dedi. ama bunun riski var dedi, suyun gelirse eger, sakin yurume, fazla hareket yapma, mumkunse hemen yat dedi. bebek sabitlenmedigi icin kanalda, Allah korusun gobek baginin karisik durumlara sebebiyet verebilecegini soyledi.
yani suyum gelirse eger, yurumek yasak.
acele etme, iki haftan var, bebek icin degerlendirilsin iyice buyusun dedi. zamanin gectikten sonra bi 10 gun daha bekleyebilirsin ve ben bekletirim cok kotu bi durum olmadigi surece dedi. suni sanciyla baslatmam dogumu dedi. sanci baslamasi benim icin bi sart, bebek sanciyla birlikte cok gucleniyor, kendine geliyor, o yuzden mumkun oldugu kadar bekletirim seni dedi. ben ise sustum.
bizdede tik yok. bi sure devam da edicek bu galiba. umudum kirildi artik kizlar, yok ben haftaya da dogurmam
Mühendisleri iz bi el atsın hayrınaUzay mekiği misin mübarek?
Eki Görüntüle 2294667
Maşallah minnoşa sağlıkla gelsin inşallah..Doğum yapanlar allan analı babalı büyütsün sütünüz bol olsun inş
Bugün kontrol vardı 3 buçuk kilo olmuş Almila.. Dr. karnın çok büyümüş dedi zaten mimyonum bende taşıyamıyorum artık yürüyüş falan yapamıyorum dedim.
Alttan muayene etti bebek yukarda hala İnmemiş dedi. Çatı fena değil haftaya Salı gel tekrar bakalım dedi açılma yok. Eğer yine olmazsa muhtemelen sezaryen olucak. Hakkımızda hayırlısı hangisi daha iyi olacaksa öyle olsun ❤
Temmuzda doğanlara erkenci kuşlar başlığı altında toplayalım muhtarım ne dersin?Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Serpico19.... erkek normal dogum
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Sinemist57... erkek sezeryan bekleniyor
Kocam kilavuz okumayi hic sevmez genelde deneyerek çözer ama vericem eline okusun anlasın.Mühendisleri iz bi el atsın hayrına
İşkence vol 2Kocam kilavuz okumayi hic sevmez genelde deneyerek çözer ama vericem eline okusun anlasın.
Düzenli ve şiddeti arttırarak devam edip arası kısalmaya başladıysa braxton amcanın sancıları değil ciddi has senin sancıların dırBu akşam çok güçlü kasılmalar hissediyorum, kasılma geldikçe ateş de basıyor. Braxton Hicks kasılmalari hala sen misin??
annene hak verdim. bugun doktorum ustune basa basa ‘sancin gelmeden dogum istemiyorum, sancinin gelmesi demek bebegin guclenmesi daha sertlesmesi demek, hafife alma bunu’ dedi. ‘sanci cekerken normal dogum mumkun degilse de sezeryanla alsinlar onemli degil ama kendi sancinla dogmasi gerekli’ dedi. cocugun daha guclu kuvvetli olmasi acisindan.Kızlar bana akıl verin. Annem kafamı bulandırdı. 6sında sana daha vakti gelmeden suni verecekler açılma olmazsa da sezeryana alacaklar madem öyle kendisinin gelmesini bekle doğurabilirsen normal doğur baktın bebek çok büyümüş ozaman sezeryana girersin erkenden gelmemiş olur diyorbayrama kadar beklesemmi suni için doktorum bayramda burdaymış
coooook tebrikler canim Allah guzelliklerle buyutmeyi nasip etsin gozunuz aydin olsun!slm kizlar.. beybitom dünyaya geldi ayy allahim cok tatlis bisey bu ya ...minnacik bisey cikti.. 3 kilo 50 cm
Sağlıkla ve hayırla büyüt inşallah canmslm kizlar.. beybitom dünyaya geldi ayy allahim cok tatlis bisey bu ya ...minnacik bisey cikti.. 3 kilo 50 cm
Kasılma aralarini takip edeceğim ama öyle ağrı hissetmiyorum kasılma sadeceDüzenli ve şiddeti arttırarak devam edip arası kısalmaya başladıysa braxton amcanın sancıları değil ciddi has senin sancıların dır
evet valla. ya kadin hakli, riskli hamile degilsin diyo. tansiyonun iyi, asagida enfeksiyon filan yok, bebegin durumu da iyi gorunuyor, bekle diyor. benimde ciddi saglik sorunlarim yok, e tamam ikiyle iki dört, bekle - dediSenin doktor da rahat desene 40 lı haftalara da normal bakıyo.. Sağlıkla vakitlice gelsin inşallah
Hmm bazen şiddetli olabiliyor sancı da eşlik etmeli kasılmalara.. Bol su iç bakiyim uzan dinlen biraz değişiklik olcak mıKasılma aralarini takip edeceğim ama öyle ağrı hissetmiyorum kasılma sadece
Çok isteyince olmuyo yaa biz de salalım en iyisi artık canları ne zaman isterse gelsinler Oo gelsin diye beklemek de stres valla keyfimize bakalımevet valla. ya kadin hakli, riskli hamile degilsin diyo. tansiyonun iyi, asagida enfeksiyon filan yok, bebegin durumu da iyi gorunuyor, bekle diyor. benimde ciddi saglik sorunlarim yok, e tamam ikiyle iki dört, bekle - dedi
kiz zeytinli, seninle sonlarimi cekicez biz.
Biz bekleriz de etraftan cevre baskısı sinir ediyor her gün soruyorlarÇok isteyince olmuyo yaa biz de salalım en iyisi artık canları ne zaman isterse gelsinler Oo gelsin diye beklemek de stres valla keyfimize bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?