2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay sorma ya beynim yandi yok hazirlama fazi varmış sonra sagma fazi varmış onu ayarlamak lazimmis bilmem ne ucu varmış bu nedir ya şunun kolayından neden yapmamışlar
Hazırlama fazı 1 dk sagma fazı 15 dk kullanılacakmis ne kadar videosu varsa izledim kurdum

Selam hanimlar,reglime 10 gun var bu ay yumurtlama donemimi verimli gecirdik.5 gundur kasik batmalarim bel agrim ve uykusuzlugum var daha once bu belirtileri yasayan oldu mu?

Selam hanimlar,reglime 10 gun var bu ay yumurtlama donemimi verimli gecirdik.5 gundur kasik batmalarim bel agrim ve uykusuzlugum var daha once bu belirtileri yasayan oldu mu?
10 gun fazla bir süre belirti görmek için 1 hafta sonra varsa kanda belli olur

Doğum yapanlar allan analı babalı büyütsün sütünüz bol olsun inş

Bugün kontrol vardı 3 buçuk kilo olmuş Almila.. Dr. karnın çok büyümüş dedi zaten mimyonum bende taşıyamıyorum artık yürüyüş falan yapamıyorum dedim.
Alttan muayene etti bebek yukarda hala İnmemiş dedi. Çatı fena değil haftaya Salı gel tekrar bakalım dedi açılma yok. Eğer yine olmazsa muhtemelen sezaryen olucak. Hakkımızda hayırlısı hangisi daha iyi olacaksa öyle olsun

Ay sorma ya beynim yandi yok hazirlama fazi varmış sonra sagma fazi varmış onu ayarlamak lazimmis bilmem ne ucu varmış bu nedir ya şunun kolayından neden yapmamışlar

Daha basiti e bebek te 20 liraya mi ne düşmüştü gorumcemle gezerken kapmistik. Kilavuz bile koymamislar o kadar basit
Videodan izleyerek yaptım ben canım bu karışık geldi
Ben ki ilk motorumun yagini kilavuz okuyarak degistiren insanım, bunu anlamadim. Hamilelik salaklik yapti baya, inşallah gecicidir

sonmelodi00 canim senin akintin nasil.oldu benden suan kahverengi akinti geldi zaten hastanenin o taraftaydim.bakildi acilma falan yokmus ama.nisan olabilir dendi senin durumun nedir
Benim baya yoğun bir şekilde kanla birlikte akıntım geldi. Tek seferde bitmedi ama tuvalete gittikçe gelmeye devam etti, en son kahverengi geldi. Sonra kesildi.
Hastaneye gitmedim açıkçası nişanım geldi büyük ihtimalle. Nişanım gelmeden önce ebe ile konuştuğumda kasılmaların çok kuvvetli ve sıklığı artarsa ya da suyun gelirse gel demişti. Pazartesi kontrolüm var o zamanı bekliyorum.

Çok fazla parçası var canım karısık hakikaten

Sen bide yikamasini gor o fazlar hic bi halta yaramiyor yok masaj yapiyomusta sut artiyomus buralarda hep tarlaydi en guclu moda al sag gitsin

İsye ben de tam anlamadim.suan bakalim.peceteye geliyo hala kahverengi olan belki benim de kanama.olur bakalim kac zaman oldu senin geleli ama.dogum baslamamis o da sasirtici bak pzt den beri diyosun bakalim.nolavak

Listede bir an önce olmayı çok istiyordum ta ki geçen gün ilk kez doğumhaneyi görene kadar normal doğumdan biraz gözüm korktu ama hala hemen gelmesini çok istiyorum bebişimin.
Doğum yapan herkese çok çok geçmiş olsun, allah analı babalı büyütsün

Simdi bebek tum vitaminini cekiyor ya ondandir bugun sinavda o konulari okudum biliyorum resimlerini taniyorum ama yok gelmiyo aklima sinav kagidinin altina hamileyim son ayim 50 puan yeter hocam yazasim geldi

İsye ben de tam anlamadim.suan bakalim.peceteye geliyo hala kahverengi olan belki benim de kanama.olur bakalim kac zaman oldu senin geleli ama.dogum baslamamis o da sasirtici bak pzt den beri diyosun bakalim.nolavak

Salı gecesi ve çarşamba sabahı geldi canım. Hala aktif bir sancım yok, suyumda gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…