2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biz bekleriz de etraftan cevre baskısı sinir ediyor her gün soruyorlar
Dogum ne zaman? Gunde kac kere cevapliyorum acaba.. dogurdun mu? Var bir de

Onceden dogum 37-42 arasi yani agustos basindan eylul ilk haftasina kadar diye uzun uzun açıklıyordum. Artik bugun de olabilir 5 hafta sonra da diyorum. Bazen ne zaman isterse gelecek diyorum. Normal sezeryana da Allah bilir diyorum.

Evet 20 dakika boyunca 180 ile 200 arasındaydı ama ikinci de kaç çıktı bilmiyorum vermedi kağıdı doktor. İlkine göre daha iyi dedi. İnşallah kötü bir şey yoktur bakalım biraz takip edicem bende

Son düzenleme:
140-165 arası çıkıyor hep benimkinin ama haraketli olursa daha fazla çıkabiliyor canım
Benimde bugüne kadar bu Aralıkta çıkıyordu bugün 180 den aşağı çıkmadı. Bir sorun olsa zaten göndermezler diye düşünüyorum canım.

Son düzenleme:
Ne zamandır giremedim doğuranlar olmuş hayırlı olsun canlarım. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Yazlık dönüşü yolda sancılarım olmuştu yazmıştım size yorgunluktanmış eve geldiğimizde yattım dinlendim geçti çok şükür.
Dün kontrolüm vardı doktoe çatı muaynesi yaptı biraz zorlandım ama dayanılmicak bi şey değil olmayanlar korkmasın lütfen.
Hangi akla hizmetse doktor çıkışı eminonune havuzlu handır dükkânlardır eksikleri almaua gittik eve pestilim geldi resmen. Nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum. Dün de bugün de çok sancım kasılmalarım oldu. Hala dün ki yorgunluğum geçmedi. Hatta bi ara valla bunlar doğum sancısı dedim dk tuttum ama yine yorgunluktanmış düzenli değiller.

Önceki sayfalarda okudum. Size katılıyorum kızlar hepimiz çok hassas zamanlardayız lütfen olumsuz şeyler yazmayalım. Ben sürekli okumaya çalışıyorum ve gerçekten hepimiz etkileniyoruz... Allah hepimize sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin

Pek hareket etmeden ve daimi olarak 180 ve üzeri çıktığı için doktorda anlam veremedi. Bana da normal gibi geliyor ki normal olmasa göndermezler.

Hayırlı olsun sağlıkla büyütünce inşallah

Sanci bebegi guclendiriyorsa R Rzg14 bambam dogurcak muhtemelen

Bende öyle diyorum daha vakti var diyorum ama aynı kişiler her gün sormaya devam ediyor artık daral geldi

canım kıyamam hersey yolunda değil mi ? iyisiniz sağlıkla büyütün meleğinizi:))))
ben daha bekliyorum manyak mıyım neyim bu sabah sancım olmadı diye moralim bozuk uyandım

Ben normal Doğum fikrindende uzaklaştım artık, doktor szeryan olabilir diyince bi hoşuma gitmedi değil, belirsizlik hoşuma gitmiyor en azından günü belli olur..

Bu sıcaklar mahvetti beni ve çok yoruldum artık haftaya doğururum muhtemelen bayramdan önce alır doktor inş.

Benim kontrolde pazartesi günü sanırım o gün bana da soracak beklemek istiyormusunuz yoksa alalım mı diye alın dersem sanırım çarşamba yada perşembe alır kafam çok karışık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…