aynen napalim artik salicaz cayiraÇok isteyince olmuyo yaa biz de salalım en iyisi artık canları ne zaman isterse gelsinler Oo gelsin diye beklemek de stres valla keyfimize bakalım
Dogum ne zaman? Gunde kac kere cevapliyorum acaba.. dogurdun mu? Var bir deBiz bekleriz de etraftan cevre baskısı sinir ediyor her gün soruyorlar
Çevre baskısı bizim kaderimiz toplum geleneği bebiş için yaparlar evlilik için yaparlar okul için yaparlar doğurursun yaparlar bitmez kii.. Salla gitsinBiz bekleriz de etraftan cevre baskısı sinir ediyor her gün soruyorlar
Sana 2 hafta kalmış amma bence 10 güne kalmaz doğurursun gibime geliyor niyeyseaynen napalim artik salicaz cayira
Hadi sağlıkla inşallah vakitlice..Sabahtan bu kez 5 kez kasilmam oldu hepsi çok fenaydi gercek kasilma neymiş anlamış oldum daha önce böylesini yaşamamıştım inşallah ağdayı bekler kuzucum yarinda bitsin sonra gelebilir
Evet 20 dakika boyunca 180 ile 200 arasındaydı ama ikinci de kaç çıktı bilmiyorum vermedi kağıdı doktor. İlkine göre daha iyi dedi. İnşallah kötü bir şey yoktur bakalım biraz takip edicem bendeHep mi 180 lerde devam etti? 140, 160, 180 ler çıkıyor benim nst de..bebek hareket ettiğinde 180 lere çıkıp iniyor ama..bu şekil olması normali..senin bastan sona hep o seviyelerde çıktıysa ek kontrol etmek istemiştir dr un..neyseki 2.nst de normal çıkmış, bişey yoktur kötü düşünme
Benimde bugüne kadar bu Aralıkta çıkıyordu bugün 180 den aşağı çıkmadı. Bir sorun olsa zaten göndermezler diye düşünüyorum canım.140-165 arası çıkıyor hep benimkinin ama haraketli olursa daha fazla çıkabiliyor canım
Benimde tek bugün böyle çıktı öncesinde hep normal çıkıyordu canım.Canım benim ilk nst de 150-180 arası çıkmıştı hep doktor gayet iyi demişti. 34’te girmiştim ilk nst ye.
Pek hareket etmeden ve daimi olarak 180 ve üzeri çıktığı için doktorda anlam veremedi. Bana da normal gibi geliyor ki normal olmasa göndermezler.Ayri eve mi ciksak senle? Hayir birimiz digerine tasinsin adami evden atariz diycem de o bizi kurtarmaz.
Kacalim mi tatli kiz?
Sali ilk defa nstye girdim, hareket ettiginde 200lere ciktigi oldu kalp atisinin. Benim doktor telas yapmadi. Gerci onun telas yapmasi icin 400lere falan cikmasi lazim ibrenin. Kagida soyle bi bakti "normal" dedi bitti.
İnşallah. Sanırım var bence de normal ama neden böyle tansiyon takibi istedi tam anlamadım.Allah korusun inşallah.. Sonradan iyi düzelmiş allahtan tansiyona bi ilgisi mi var ki normal de çıkmış tansiyonun
slm kizlar.. beybitom dünyaya geldi ayy allahim cok tatlis bisey bu ya ...minnacik bisey cikti.. 3 kilo 50 cm
spinal oldum yarim saat sürdü ameliyat. herseyi hissettimbebek 5 dk da cikti zaten ameliyathaneyi inletti yaramaz. temizleyip yanima getirdiler sicacikti yanagini optum sonra baska yere götürdüler. cok güzeldi. benim isim bitince odaya aldilar beni 10 dk sonra bebek geldi. yanimda uyuyor simdi. su an iyiyim agri kesici yaptilar. kum torbasi biraz sinir bozucu karnima baski yapıyor. bebek emmekte biraz tembellik ediyor avent göğüs ucu aldirdi hemsire benim hic ucum yoktu bebek agzina alamiyordu. gogus ucuyla alistirdik emmeye. kıyafet olarak sadece üst giydirdiler altima bez koydular. sutyende taktirmadilar. simdilik iyiyim herşey yolunda
Sanci bebegi guclendiriyorsa R Rzg14 bambam dogurcak muhtemelenannene hak verdim. bugun doktorum ustune basa basa ‘sancin gelmeden dogum istemiyorum, sancinin gelmesi demek bebegin guclenmesi daha sertlesmesi demek, hafife alma bunu’ dedi. ‘sanci cekerken normal dogum mumkun degilse de sezeryanla alsinlar onemli degil ama kendi sancinla dogmasi gerekli’ dedi. cocugun daha guclu kuvvetli olmasi acisindan.
coooook tebrikler canim Allah guzelliklerle buyutmeyi nasip etsin gozunuz aydin olsun!
Bende öyle diyorum daha vakti var diyorum ama aynı kişiler her gün sormaya devam ediyor artık daral geldiDogum ne zaman? Gunde kac kere cevapliyorum acaba.. dogurdun mu? Var bir de
Onceden dogum 37-42 arasi yani agustos basindan eylul ilk haftasina kadar diye uzun uzun açıklıyordum. Artik bugun de olabilir 5 hafta sonra da diyorum. Bazen ne zaman isterse gelecek diyorum. Normal sezeryana da Allah bilir diyorum.
Kizlar bu arada bu nisan ille sumuksu yapida mi olmak zorunda bilen var ise spyleyebilirse cok mutlu olurum
Sizlere sezeryan doğumumu da anlatmak istedim. Pazar sabaha karşı sancılandım sonrA duş alınca geçti. Gün içinde doktora ulaştım sancıların geçmiş gibi bile hissetsen şalı sabah gel nst bakalım dedi. Salı sabah ne olur ne olmaz diye aç karnına gittim. Nst de sancı çıkınca doktor bu bebiş Perşembe’yi beklemez hemen alalım dedi. Yatışım yapıldı. Eşim çantamı getirdi. Odada ameliyat önlüğünü giydim ve gelip aldılar beni. Giderken tabi bir duygusal anlar yaşıyor insan. Ameliyat haneye 40 yaşında sulugöZ bir şiş göbüş olarak girdim. Ekip oldukça nazikti. Spinal anestezi iğnesi yapılırken iğne yapılma hissi dışında bir ağrı sızı hissetmedim. Bele iğne de öyle çok acıyan bir yer değil. Doğrusu el üzerine açılan damar yolu iğnesi bile daha fazla hissedilir.. Bacaklarım yavaş yavaş uyuştu. Anestezi uzmanı uyuşması kontrol ediyor. Tam uyuşmadan sonrA sonda takıldı. Ameliyat başlamadan biraz heyecan yapınca ameliyat başlamadı henüz muayene ediyoruz dokunma hissedebilirsin dediler ben de yemiş gibi yaptım . Hemen bir kaç dakika sonrA bebiş hop çıktı ve çıkar çıkmaz bastı yaygarayı. Bana gösterdiler ve alıp giydirmek yıkamak için görürdüler ama sesi hiç kesilmedi . O sırada 20dakika kadar kapatmaları ve pansuman devam etti. Herhangi bir acı hissetmedim. Sadece orada biraz başım ağrıdı. Normal olduğunu söylediler. Bebişle birlikte odaya çıktık. Oturma pozisyonunda yaklaşık 4 saat sonrA uyuşukluk geçince hafif hafif ağrılar başladı. Sonra da yemek yedikten sonrA ağrı kesici yapıldı ve yine rahatladım. Sonda çıkarılırken hiç acı olmadı. Ayağa 5 gibi kalktım. Dayanılmaz ağrılar yaşamadım şükür. Banyo bu gün yapabileceğim ama dikiş yerini kurutma ile kurutacağım. Bebiş ya göbüş düşünce yıkanacak ya da göbek ıslatılmadan (nasıl olacaksa o ). Kanama bebiş emerken rahim kasılması oldukça oluyor. İlk gece çok oldu şu an aralıklı ve gece pedi rahat yetiyor. Kilo 4 kg eksik. Göbüşte bir bebek daha var gibi şiş. Ellerim ayaklarım hala şiş. Benim aklıma gelen merak edebileceğiniz şeyler bu kadar. Umarım kimseyi korkutmamışımdır. Hepinize sevgiler
Benim kontrolde pazartesi günü sanırım o gün bana da soracak beklemek istiyormusunuz yoksa alalım mı diye alın dersem sanırım çarşamba yada perşembe alır kafam çok karışık yaBen normal Doğum fikrindende uzaklaştım artık, doktor szeryan olabilir diyince bi hoşuma gitmedi değil, belirsizlik hoşuma gitmiyor en azından günü belli olur..
Bu sıcaklar mahvetti beni ve çok yoruldum artık haftaya doğururum muhtemelen bayramdan önce alır doktor inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?