2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tatlım senin suyun gelmiş gibi doktora git bence

Ateacherlady bugun agda gunun nasil.hafizam artik dogurabilirsin.ardindan
Yaaa harikasın sen saat 1 de randevum ama sabahtan beridir sancim var belime belime vuruyor resmen saat tutuyorum agda saati gelsin bitsin diye ordan hastaneye gidicem agri artıyor giderek umarim yalancı sancidir

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar..
R Rzg14 girdin mi Doğuma ? Hayırlısıyla kavuşursun inşAllah kızına
İnanılmaz bir sıcak hayattan bezdiriyor
İzin aldım öğleden sonra, ablamın kızı gelip süpürge ve toz alacak sağolsun. Hala eksik gedik çıkıyor ya tam hazır değil hastane çantam. Bir de dün biraz sezeryan videosu baktım sanırım stres olmaya başladım,

Allahım Cuma hürmetine herkese sağlıklı ağrısız, sıkıntısız doğumlar nasip etsin.
Annelik duygusunu yaşamak isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin aminnn...

Yaaa harikasın sen saat 1 de randevum ama sabahtan beridir sancim var belime belime vuruyor resmen saat tutuyorum agda saati gelsin bitsin diye ordan hastaneye gidicem agri artıyor giderek umarim yalancı sancidir
Ay canım dikkat et. Ağdadan ben korkuyorum son günlerimiz zaten Ağrında varmış zaten.

Canm suyun gelmiş olabilir,
tutamadan istemsizce bol miktarda akar gider,
Bazen de sızıntı şeklinde olur.
Doktora gitmelisin...

Sağlıkla kucağına al inşallah güzel haberlerini yazarsın bize artık annesi

Ay canım dikkat et. Ağdadan ben korkuyorum son günlerimiz zaten Ağrında varmış zaten.
Doguruyum hemen lazere basliycam vallahi yıldım olurda hafiza kaybi falan gecirirde ikinci çocuğu düşünürüm o zaman killa ugrasmayim en azindan su halde doğuramam iste agda belki sanciyi başlatır direk ordan doguma giderim

Ben de surekli qdet olucakmisim gini agri cekiyorum su hamilelik surecimde ilk defa sabah kalktim ve ben sezeryan istiyorum arrik dedim... Bilmiyorum
Canım artık hepimiz iyice zorlanmaya başladık. Dur bakalım hemen havlu atma yahuu :) Sürecini bekle herşey normal gider de normal doğum yaparsın inşallah. Nasipte sezeryan varsa o da olur. Yeter ki sağlıkla gelsinler ♥

Sağlıkla inşallah annesi büyük final

Şuan başak burcu olmanin verdiği zorluğu dibine kadar yaşıyorum agrim geldikçe dogumdan degil planlarim bozulacak diye korkuyorum bugün agda yarin temizlik pazar evlilik yıldönümüm yani cocugum 3 gün daha dayanmalı içerlerde pazartesi 8 de gelmeli evrene mesaj göndermekten bi hal oldum sabahtan beridir

ahahah ya bide bana sicak basiyo durduk yere soyunuyorum. otururken koltukta goruntum aynen boyle hakli adam ne diyeyim canim
horlaman yeni mi cikti hamilelikte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…