2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eski topraklar biliyor bu işi yahuu :) haklısın kuzum belirsizlik gerçekten ürkütücü olabiliyor. Bakma telaş etme diyorum ama o doğum süreci aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum bazen duygularım darmadağın resmen :) çok şükür güzel haftalarımızdayız, riskli haftalar gitti. Amiin canım inşallah ♥♥♥

Bu arada sen beni alintilamissin bi daha ben yeni goruyorum ben doktora gittim acilma yok su gelisi yok bi neden bulamadilar buyuk ihtimal nisandir dendi ama sumuksu yapida degildi benxe nisan falan degil o

Benimde öyle canım ara ara geçsede var o ağrıdan son bir haftadır, açılma olduğunu sanmıyorum ben de yoktu çünkü, üşütüyorum herhalde ondan diyorum ben de

canım ilk dogumumda nişanım gelmişti pembemsi bir sıvı evet zaten anlarsın resim at bana iğrenmem ben
Canim sagolasin yikadim onu ben oyle gorunce kahverengi sumuksu yapida olmayan bi akintiydi sonra peceteye gelmeye devam etti simdi bisey yok ama bebce yine de nisan degildi bilmiyorum sumuksu diyolar nerde okusam

Yok yavrum senin yaşadığın böyle bişey değil. Benim bahsettiğim sancı aralıklarla gelen değil sürekli kasığında adet sancısı gibi hissettiğin sancı. Sen bildiğin doğum sancısı çekiyorsun açılman vs var. Ya bazen eski insanlara laf anlatmak çok zor oluyor. Canını sıkmamak için görmezden duymazdan geleceksin. Bebişine odaklan, boşver düşünme başka şeyleri ♥

Ben de surekli qdet olucakmisim gini agri cekiyorum su hamilelik surecimde ilk defa sabah kalktim ve ben sezeryan istiyorum arrik dedim... Bilmiyorum

Yaaaa kızlar ben doğurduktan sonra kopmak istemiyorum çok güzel bir etkileşim yakaladık kendi içimizde. Sosyal medya instagram kullanan varsa ekleşelim. Şimdi burada kimse kendini açık etmek istemeyecektir Doğal olarak. Ama özelden nick'inizi yazarsanız ben doğumdan sonra da sizleri ve minnoşlarınızı görmek laykkkk atmak isterim

Face kullanan var mi instagram.kullanmiyorum.ama. cakma.acariz hatriniza

İgrenc otesi bir sicak.igrenc igrenc yaa uyuyamadimda sicaktam ve butun negatifligim.ustumde fazla yazmim buralarab
İki saat uyudum sicak ter insanlıktan çıktım yalniz.değilsin ama.pozitif olll kizzz kalk.dus alll ben.aldim geldim

Kızlar günaydın

Demin uyandığımda birden bi sıvı gittiğini fark ettim tutamadım resmen tuvalette idrarda böyle toz deterjan gibi kalıntılar gördüm karnım yumuşak ağrı yok gibi şuanda hala aynı durumdayım hareket ettikten idrar kaçıyo suyum mu geldi rahim mi açıldı ne olmuş olabilir doktora mı gitsem

Hemen.git kuzum.ihmal.etme

Git bence doktora bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…