2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ara ara yoklayip.gidiyor bebis gelsin zamanın guzel.kuzum korkmaaa
Hem gelsin istiyorum hem az daha dursun ben de karar veremiyorum çocuk napsın ben birden nişan ya da su gelicek sancı başlıycak hastaneye gidicem filan diye düşünüyordum bu adet sancısı hiç aklıma gelmemişti o yüzden şaşırdım

Gelsin bayramdan.once haftan guzel kuzum korkma sanci su nisan bel.agrisi kasik agrisi

Ay senden haber almak ne kadar mutlu etti
Allah yardımcın olsun seninde. Güzel haberlerini bekliyoruz

Rahatladım valla canım sağolasın ♥ aynen sırt üstü yatılmıyor zaten nefes darlığından :) off vallahi hunharca yüzüstü yatmayı feci özledim.

Bilge merhaba canım Allah yardımcın olsun sağ salim al insallah bebeğini kucağına.

Hayırlı doğumlar canım.

Gözün aydın kuzummm

Günaydın hanımlar yaprak kıpırdamayan iğrenç bir istanbul gecesinden çok güzel bir sabaha uyandım sayenizde. R Rzg14 için heyecanla forumu açınca B bilgevisne nin mesajını gördüm tam bonus oldu, çok merak ediyordum Bilge 'yi şaka maka büyük gün geldi, grubun en merakla beklenen bebişleri geliyor şimdiye kadar yeter annelerini korkuttukları, sağlıkla gelecekler inşallah zilliler, o popolar ısırılacak kaçış yok Allah yardımcınız olsun kızlar, aklımız dualarımız sizinle

Minik kuzu sağlıkla gelecek ve sizde burada o içten, okumaktan zevk aldığımız yazılarınızla bizlere tecrübelerinizi aktaracaksınız Allahın izniyle Şimdiden sabırsızlanıyorum okumak için
Dualarım sizinle, herşey öyle güzel olacak ki.. ♥

Canım ara ara banada oluyor. Hatta geçen hafta baya şiddetli yaşamıştım. En son salı günü çatı muayenesi oldum hiç açılmam yoktu. Kanama lekelenme vs de olmadı henüz hiç. Gün ağrısı diyorlar artık günlerimiz yaklaştı endişe etme normal artık bu sancılar ♥

Buarada günaydın bacılarrr :) anamm 10 gün kalmış diyor takvimimde 10 güüüünn 200 küsürlü günlerden geri sayım yapıyorduk biz ne ara 10 gün kaldı :) hamilelik ne garip şeymiş.. zaman hem geçiyor hem geçmiyor gibi.. yada benim beynimi yakmış ve ben öyle hissediyor olabilirim ahahah :)
Sağlıkla bitirelim bu süreci inşallah ♥

Aa evet babannem de ay burusu mu kurusu mu öyle bi şey dedi o ne dedim ağrı yani adet ağrısı gibi demişti onun da öyle başlamış. Annemin de adet sancısıyla başlamış bakalım onlara mı çektim yoksa birkaç günlük bir şey mi bakıcaz. Belirsizlik insana telaş yaptırıyor işte canım. 10 günümüz kaldı 40’ın dolmasına sağlıkla kucağımıza alıp koklayalım artık kuzucukları

Benim kv buna ay sancıları diyor. Ama benim yaşadığımın 5dk bir doğum sancısı ve açılmam olduğunu doktorun serumla doğumu engellediğini anlatamıyorum geçen aramış karnın ağrıyormuş üşütmüşsün doktor serum yapınca nasıl oldun iyileştin mi diyor kıt akıllı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…