2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Goturmeyecegim. Hem hastanede bir çözüm bulurlar diye düşünüyorum.
bulsunlar bi zahmet. hastanede emzirme olayini tamamiyle cozmus olmayi umut ediyorum. sacma bi umut mu sence ozellikle sordum, onlarda niyetimiz o uc gunun sonunda seni tamamiyle ‘independent’ olarak eve gondermek dediler.

Gayet normal cnm bebek kanala yerleşiyor rahim hazırlık yapıyor ...Ondan bu ağrılar...

Masallah canim cok sevindim iyi olmana

Hadi sağlıkla kucağına al inşallah canım

duskapani canım geçen hafta bende oldu aynısı 1kaç gün devam etti.Gece uykudan uyandıran bir adet ağrısıydı.Gün içinde de ara ara ağrıdı hep.İki gün sonra doktora gittim nst de sancı çıkmadı.Bebek kanala da girmemişti daha.

Ohaaa valla onlarda bi nevi doktor gbi heryerimizi goruyo uzmanlasmis demekki
3 tane normal Doğum yapınca kadın biliyor demek ki karnıma bakıp kızın olcak gör bak diyen insan o yüzden beklerim yani
Ben de senin prensese dünür çıkıcam bu gidişle
Hem Bursa içi bak uzağa da gitmez
Ay valla olur senin oğlan da maviş sarışın olur kesin oğluşlar anneye çekermiş zaten benim ki de babaya tamam çok güzel tamamladılar

Kızlar herkese hayırlı cumalar.Hastaneye mama götürecek olan var mı?Sütün hemen gelmeme ihtimaline karşı.Hangi marka mama tercih ettiniz?
Ben goturcem oglumda goturmedim.pisman oldum minnak bir mama verdiler onuda hemen icemedi acaba bozuldu mu bozulmadi mi pof ugrasamam ama hastanede ihtiyaca gore mama veriyorlar. Doktorum piyasadaki en iyi mamanin evolvia oldugunu soylemisti. Sma bazi bebeklerde kabizlik yapabilirmis ama oglum evolvia sevmedi pek biz aptamil kullandik. Gazli bir bebekti keske aptamil kullanmasaydim yerine keci sutu bazli kullansaydim sonrada ogrendim. Sut ihtiyacini inek sutunden alan mamalar fazla gaz yapiyor bunda golden goat gibi keci sutu bazli bir mama kullanacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…