2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anladım canım,çok sağol.

Biz doktordan geldik. Henüz gelmeye niyeti yokmuş küçük bey'in. 1 haftada 200 gr almış.
Doktorum bayramda icab'taymış. Çok sevindim. Bayramda doğurursam kendi doktoruma gitmiş olacağım. En büyük korkumdu resmen ohhh çektim.

Hadi gözün aydın haberler güzel.. Darısı doğuma artık inşallah

Selamlar B bilgevisne ve R Rzg14 çok güzel haberlerle gelin inşallah

Bizim de bugün görüş günümüzdü, hem çalışamaz hem uçağa binebilir raporu aldım.
Bu hafta 100 gr almış, 2900 olmuş kilosu.
36+1 olmasına rağmen kafa ve fl 35+6 çıktı.
Kafasının 3.5 hafta önde gittiği günlerden gerilere nasıl düştük anlamadım
Sağlık ocağı çağırmıştı, oraya da gittim.
Emzirme eğitimi verdiler, anlattılar işte şöyle böyle 2 saatte bir emmesi gerek saat kuracaksın gerekirse felan diye.
Beni bir telaş aldı
Şaka maka her an her şey olabilir, kendimi tecrübesiz hissediyorum

Bu kafa boyutları hepimizde sıkıntı, sağlığı yerinde maşallah boşver o ölçüleri. Gel artık memlekete

Benim evim muhteşem ya bebek odasi gündüz 24 derece gece baktim 21 dereceydi hem serin evin ici suan icin muhteşem ama bebek gelince üşüyecek diye korkuyorum
Ne kadar şanslısın. Bebeği ona göre giydirirsin canım neden üşüsün.

Bu kafa boyutları hepimizde sıkıntı, sağlığı yerinde maşallah boşver o ölçüleri. Gel artık memlekete
O kafa boyutu bende de hep 2 hafta ilerde çıkıyordu. En son kontrolde doktor dediki çocuk büyüdükçe kafa ölçümü yapmak çok zorlaşıyormus o yüzden çoğunlukla hatalı ölçüm yapıyorlarmis doktorlar. Epey bir uğraştıktan sonra bana haftasına uyumlu olduğunu söyledi.
Hemen hepimize kafalar 2 3 hafta büyük söyleniyor. Siz de takmayin, her bebeğin bu kadar koca kafalı olması pek mümkün değil

Rekor.bende 4 tu 2 ye indik.sukur

Bana 2 doktorda aynısını söyledi, ama nasıl her insanım ayak numarası gelişimi farklı ise buda değişir dedi. Yok kabullendim takmıyorum sağlıklı olsun yeter benim için

Dondurucu icin zeytinyagli barbunya;
Ugrasmak istemeyenler, kayimvalidem soyup yikayip dondurucuya atiyormus, kullanacagi kadarini sudan gecirip pisiriyormus.

Ben annemin usulünde yapiyorum
Ayiklayip yikayip soguk suyla tencerede bi 5dk kaynatiyoruz, mor renkli suyu çıkıyor. Sudan gecirip sogutup yanina havuc ve küp domatesle dondurucuya. Hepsi tek pisirimlik.
Pisirecegimizde zeytinyaginda sogani kavurup üstüne biraz sarimsak rendesi ve poseti ekleyip su koyarak düdüklüde pisiriyoruz.

Annemin yonteminde hazirlik uzun pisirme kısa, kayinvalidemin yonteminde hazirlik kısa pisirme uzun. Tercihe bağlı.
Evde sogan veya dondurulmus sogan olsun bu paketleri yemege cevirmek icin yeterli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…